Donald Trump: Kyseessä on poliittisen historian suurin noitajahti

Trump Twiittasi kohun keskelle jouneen poikansa puolustukseksi:  ”Hän oli avoin, läpinäkyvä ja viaton. Kyseessä on poliittisen historian suurin noitajahti, surullista ”  Presidentti viittaa kohuun, joka syntyi hänen poikansa Twitterissä julkaisemasta sähköpostikeskustelusta.

Trump Jr:n  julkaisema sähköpostikeskustelu johti hänen ja venäläisen asianajaja Natalia Veselnitskajan tapaamiseen New Yorkissa viime vuonna. Molemmat osapuolet ovat sanoneet, että mitään arkaluonteista tietoa ei ollut olemassa.

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov kommentoi Yhdysvaltojen presidentin pojan Donald Trump Jr:n julkaisemista sähköposteista noussutta kohua sanomalla, että kärpäsestä on tehty härkänen. CNN:n mukaan Lavrov otti tapaukseen kantaa lehdistötilaisuudessa.

– On hämmästyttävää, miten vakavasti otettavat ihmiset pystyvätkin tekemään kärpäsestä härkäsen, ja kenties kärpästäkään ei edes ollut, hän sanoi.

Hän kutsui villiksi sitä, että kukaan voi ajatella Trump Jr:n toimineen väärin.

– Kun kuka tahansa ihminen on yhteydessä asianajajaan, no, mikä siinä voi olla ongelmana? Mitä uhkaa siitä on kenellekään? Lavrov kyseli.

Lähde: CNN