Suomen Vasemmistonuoret mukana Hampurin mielenosoituksissa – Hurjat kuvat ja videot paikan päältä

Iltalehti Uutisoi Vasemmistonuorten osallistumisesta Saksan mielenosoituksiin. Vasemmistonuorten Varapuheenjohtaja Henrik Jaakkola ihmettelee poliisin kovia otteita mielenosoittajia vastaan. Jaakkola kertoo Iltalehdelle Vasemmistonuorten osallistuneen  ”mielenosoitukseen” rauhanomaisesti.


Vasemmistonuoret kertovat facebook sivuillansa ajavansa  mielenosoituksissa solidaarisempaa vaihtoehtoa kansainväliselle yhteistyölle.

Äärivasemmistolaiset mielenosoittajat ovat sytyttäneet  ajoneuvoja tuleen ja tuhonneet katutasolla olevat puodit, lähes kaikki on  rikottu mielenosoitusalueelta minne mielenosoittajat ovat vaan päässeet käsiksi. Mielenosoituksen nimeksi äärivasemmisto on antanut ”Tervetuloa helvettiin”.

Tuoreimpien tietojen mukaan poliisi on ottanut mielenosoituksissa kiinni yhteensä 143 ihmistä. Poliiseja on loukkaantunut noin 213. Ei ole tiedossa montako mielenosoittajaa on loukkaantunut.

Poliisin mukaan mielenosoittajat kokoontuivat G20-kokouksen päätyttyä Schanzenin alueella. Osa mielenosoittajista oli varustautunut polttopulloin, joilla mielenosoittajat heittelivät kulkuvälineitä. Poliisi käytti protestoijia vastaan vesitykkejä ja kyynelkaasua.

Mielenosoitukset ovat riistäytyneet täysin hallitsemattomaksi kaaokseksi, äärivasemmiston tuhoten kaiken mikä tielleen osuu, paikalliset asukkaat ovat raivoissaan mielenosoittajille, ”kaupunkimme on tuhottu, mitä he luulevat saavuttavansa tällä järjenvastaisella käytöksellään” paikallinen asukas toteaa youtube videolla.

Äärivasemmistolaisia mielenosoittajia on tullut useista eri maista mielenosoitusalueelle.

Kuvat ja videot kaaoksen keskeltä.

 

 Videot mellakoista.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=E3dTa0e5f7k