3 thoughts on “Kaksi erillistä autopaloa Espoon Matinkylässä

 • 23.6.2017 at 12:14
  Permalink

  Se on keskikesän aikaa nyt. Ruotsissa maahantulijat ovat toteuttaneet itseään jo vuosikymmeniä polttamalla tuhansia autoja vuodessa. Nyt niitä on tääläkin ja näin keskikesällä kiima ja koti-ikävä saattaa saada ihmiset toteuttamaan itseään. Onhan juhannus ja kokko toisiinsa liittyviä asioita. Toisaalta, liekkö missään määritelty kokon virallista koostumusta.

  Reply
 • 23.6.2017 at 13:44
  Permalink

  ”Syttymissyy on tuntematon”

  -No, ei se ole.

  Reply
 • 23.6.2017 at 19:17
  Permalink

  ”Syttymissyy on tuntematon”

  Lyödäänkö vetoa, että muslimit asialla. Onko Espoon Matinkylässä somaleja tai muita muhamettilaisia?
  Suomalaisille auto on niin arvokas ja tunteita herättävä laitos tässä korkean autoverotuksen maassa, että tämä on lähes ollut Neuvostoliitto oman auton hankinnan suhteen. Köyhimmät ajelivat mosseilla, ladoilla, ”riisikupeilla” ym. motokutsheilla.
  Epäilen suuresti, että suomalaiset tavalliset konnat polttavat autoja. Pois ei voi sulkea tietenkään kommunististen anarkistin ”poliittista toimintaa” ym. ”paremman väkivallan” harjoittamista, johon ei poliisi poliittisista syistä pahemmin puutu. Ei ainakaan laulumalla julkisuuteen ketkä olivat iskun takana, sen kummemmin kuin karvaranteidenkaan kohdalla. Kuulemma ihmisiäkin syttyy itse niin, että aamulla ei ole kuin toinen kinttu jäjellä lopun ollessa porona.
  Ruotsi on aivan hullu paikka autopalojen suhteen. Siellä saattaa palaa lähes koko kaupungin osan autot kerralla ja ruotsalaiset eivät ole milläskään. Ei ainakaan suvakit eikä valtamedia, jonka pääairueena häärii kuten Suomessakin sikäläinen yleisradioyhtiö limaisine akkoineen ja miehettärineen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.