Nestettä uhannut polttoaineen jakelukatkos peruuntui – Yhtiön johto ja henkilöstö sopivat asian

Nesteen henkilöstöryhmien suunnittelema mielenilmaus peruuntui.

Nesteen henkilöstöryhmät ovat peruuttaneet ensi viikolle suunnittelemansa polttoaineiden jakelun keskeytyksen Porvoon ja Naantalin terminaaleista. Päätös syntyi, kun yhtiön johto ja henkilöstöryhmien edustajat keskustelivat keskiviikkoaamuna tilanteesta ja jakelukeskeytyksen merkittävistä seurauksista asiakkaille ja liiketoiminnalle.

Nesteen henkilöstöryhmät ilmoittivat tiistaina 20.6. polittiisesta mielenilmauksesta, joka olisi kohdistunut Suomen hallituksen omistajapolitiikkaan.

”Meillä on henkilöstöryhmien kanssa hyvä yhteistyö ja avoin keskustelu. Niin kuin aiemminkin, ne osoittivat tässä yhteydessä voimansa. Olemme huojentuneita ja todella iloisia asiakkaidemme sekä luonnollisesti oman liiketoimintamme puolesta, että jakelun keskeytystä ei toteuteta”, sanoo Nesteen henkilöstö- ja turvallisuusjohtaja Hannele Jakosuo-Jansson.

”Henkilöstöryhmät eivät alunperinkään halunneet vahingoittaa yhtiötä ja aiheuttaa asiakkaille harmia. Tapaamiseen tuotiin tieto omistajaohjauksesta vastaavan ministerin Mika Lintilän lupauksesta keskustella tilanteesta henkilöstöryhmien edustajien kanssa. Kun yhteys ministeriin nyt aukesi, ei mielenilmaukselle tässä tilanteessa enää ole tarvetta”, toteaa Porvoon jalostamon työntekijöiden pääluottamusmies Sami Ryynänen.

Lähde: Neste

Katso myös:

2 thoughts on “Nestettä uhannut polttoaineen jakelukatkos peruuntui – Yhtiön johto ja henkilöstö sopivat asian

 • 21.6.2017 at 14:18
  Permalink

  No niin, onnellinen loppu kun ei tullut polttoaineen saatavuusongelmia ensi viikoksi. Ja Sipilän hallitus voi ilman sen kummempaa vastustusta pistää osan nykyisestä Nesteestä lihoiksi, todennäköisesti ulkomaille…….

  Reply
 • 21.6.2017 at 21:12
  Permalink

  Eli nykyään pitää lakolla uhata, että pääsee ministerieliitin puheille. Lintilällä tulee olemaan aika kusiset paikat, sillä mitä ministeri kertoo on myöhemmin todisteena työntekijöille.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.