Poliittinen teatteri paljastuu – Sipilä väittää polttaneensa presidentille tarkoitetun hallituksen erokirjeen

Perussuomalainen -lehden päätoimittaja Matias Turkkila kertoi  Sensuroimaton Päivärinta haastattelussa kuulleensa ”varasuunnitelmasta” uuden eduskuntaryhmän perustamisesta jo toukokuun lopulla ensimmäisen kerran. Asiasta uutisoi ensimmäisenä  Lännen Media  ja Turun sanomat kesäkuun alussa.

Matias Turkkila Sensuroimaton Päivärinta-ohjelmassa

– Siinä porukassa, joka erkaantui, ei ole kovin montaa joka olisi tämän tyyppisen operaation voinut hoitaa, suunnitella etukäteen ja varmistaa laillisuuden eri puolet.

– Pidän päivänselvänä että tämä on Timo Soinin johtama.

– Soini on tiennyt tämän jo pitkän aikaa sitten, Turkkila totesi.

Turkkilan mielestä pääministeri Juha Sipilän (kesk.) toiminta ”hallituskriisissä” oli ”mainiota teatteria”, kun hän oli matkalla Kultarantaan presidentin luokse, mutta kääntyi takaisin, ja oli lopulta jättämättä hallituksen eronpyyntöä tasavallan presidentille Sauli Niinistölle.

Pääministeri Juha Sipilä (Kesk) väittää olleensa vielä tiistaina matkalla Naantaliin tasavallan presidentin Sauli Niinistön luo ilmoittamaan hallituksensa erosta.  

Pääministeri Sipilä oli  matkalla Naantaliin, jättämään hallituksen eroanomuksen presidentille. Sipilä kertoo saaneensa puhelun juuri ennen Naantalia Simon Elolta uuden eduskuntaryhmän perustamisesta, puhelun jälkeen  Sipilä perui tapaamisen presidentin kanssa.

Sipilä kertoi Iltalehdelle polttaneensa kirjeen pääministerin virka-asunnon Kesärannan saunan takassa tiistai-iltana.

– En kuulemma olisi saanut tehdä sitä. Kirje haluttiin arkistoon, ja lisäksi Kesärannan saunan takkaa ei ole käytetty ja nuohottu varmaan 35 vuoteen, Sipilä totesi keskiviikkona Iltalehdelle.

 

9 thoughts on “Poliittinen teatteri paljastuu – Sipilä väittää polttaneensa presidentille tarkoitetun hallituksen erokirjeen

 • 15.6.2017 at 09:56
  Permalink

  Mitäs Ministeriltä vaadittiinkaan? Yleisesti luotettu ja taitavaksi tunnettu? No, onhan Liekan kaupunginvaltuutetullakin tulkki mukana kun ei puhu Suomea.

  Reply
 • 15.6.2017 at 10:22
  Permalink

  Sipilä kusettaa….
  Miten tuonne päättäjiksi pääsee kaikenlaisia pellejä?
  Sitten ihmetellään vihapuhetta, kyllähän tuollaisen pölhökustaan toiminta pistää vihaksi!
  Ja jotkut taulapäät äänestävät samoja idiootteja uudestaan ja uudestaan.

  Reply
 • 15.6.2017 at 10:23
  Permalink

  Höpö höpö. Pipilä vois siirtyy tekeen pelleohjelmii lauantai-iltoihin. En tosin kattois.

  Reply
 • 15.6.2017 at 11:07
  Permalink

  Etkö sä Sipilä ymmärrä että kansa haluaa sinut ulos hallituksesta. Olet täysin ed3svastuuton rikollinen. Kansa vihaa sinua

  Reply
 • 15.6.2017 at 12:01
  Permalink

  Höpötä mitä höpötät, uskottavuus on jo mennyt aikoja sitten!

  Reply
 • 15.6.2017 at 12:17
  Permalink

  Ammattivalehtelijat pelleinä!

  Reply
 • 15.6.2017 at 21:23
  Permalink

  Lesti Sipilä pyytää seuraavan sunnuntaina syntejään anteeksi Herralta. Ja taas lähdetään ”puhtain paperein” uuteen viikkoon.
  Olen sitä mieltä, ettei ns. ”arkistoon” kerry yhtäkään paperia, kun ”leuan” hallitus kaikeki joskus tulee tiensä päähän. Voihan nimittäin olla niin, että mitään Eduskuntavaaleja ei pidetäkään, kun Brysselistä niin käskivät.
  Olisi nyt kaima edes perseensä sillä pyyhkinyt.-

  Reply
 • 22.6.2017 at 12:20
  Permalink

  Liikemiehet tapaavat polttaa ikäviä asiakirjoja kuten kirjanpitoa. Oliko tuo sitten normaali reaktio polttaa erokirje… Joka tapauksessa kirje dokumenttina ja sen hävittäminen saunan takassa arkistoinnin sijasta, lain mukaan luetaan rikokseksi.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.