John Lennonin entisestä talosta löytyi kolme ruumista

Liverpoolista Falkner Streetin asunnosta löytyi naisen ja kahden lapsen ruumiit. Pidätettynä on 30-vuotias mies, joka vietiin sairaalaan pahoinvoivana. Poliisi on vaitonainen tapauksesta ja odottaa ruumiinavausta. Ruumiit löytyivät tiistaina klo 19.30 aikaan.

Naapuri oli BBC:lle kertonut, ettei tuntenut naapureitaan. Tiesi vain talossa asuvan muutaman taaperoikäisen lapsen ja muun perheen.

Kadulla on vähän aikaa ennen ruumiiden löytämistä ollut evakuointi polttoainevuotoepäilyn takia, sittemmin kuitenkin asukkaat ovat pääseet palaamaan koteihinsa. Heitä kehoitettiin pitämään ikkunat ja tuuletuskanavat kiinni. Poliisi vahti korttelia vielä keskiviikkona.

Toistaiseksi on epäselvää liittyykö polttoainevuoto kuolemiin. Poliisi on kuitenkin jo sanonut julkisuuteen, ettei pidätetyn lisäksi etsi muita ihmisiä.

Entinen Lennonin talo on edelleen suosittu nähtävyys, mitä sadat ihmiset viikottain käyvät katsomassa. Lennon ja hänen ensimmäisen vaimonsa, Cynthia, asui talossa 1963.

Lähde: BBC

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.