Liittoutuman linjaus: Eurooppalaistaustaiset vierastaistelijat terminoidaan paikan päällä

Islamilaisen kalifaatin” joukoissa taistelevia eurooppalaisia ja amerikkalaisia ei aiota päästää kotimaihinsa tekemään terroritekoja, paljasti USA:n ulkoministeri James Mattis sunnuntaina (28.05.) tv-yhtiö CBS:n ohjelmassa. Äskettäin Wall Street Journal sai tietoja, että Syyrian sotanäyttämöllä on jo kuukausia toiminut Ranskan erikoisjoukko, joka jäljittää ranskalaisia ISIS-terroristeja, ja osoittaa heidät Irakin turvallisuusjoukoille.

WSJ:lle asiasta kertoneet irakilaistahot vahvistavat, ettei Ranska ole kiinnostunut ISIS-Da’eshin riveissä sotivista kansalaistaan. sen jälkeen kun turvallisuusjoukot ovat heidät tavoittaneet. Ranska ja USA näyttävät ottavan vakavasti terrorismintutkijoiden varoitukset kotimaihinsa palailevan ISIS:n ”kansainvälisen prikaatin” sotureiden aikeista viedä sota kotimaihinsa.

Suomi kieltäytyy luovuttamasta turvapaikanhakijoina maahantulleita irakilaisia tuomittavaksi kotimaassaan, sillä Irakissa sotarikoksista voidaan langettaa kuolemanrangaistus.

Asiasta kertoi Iltalehti 30.05.2017 täällä ja täällä.
Lue myös

 

2 thoughts on “Liittoutuman linjaus: Eurooppalaistaustaiset vierastaistelijat terminoidaan paikan päällä

 • 30.5.2017 at 22:50
  Permalink

  Varokaa Suomalaiset naiset – varsinkin perheelliset – himokkaita pakolaismiehiä. He lirkuttelevat kuuta taivaalta saaden naisia pauloihinsa. Viimeksi tänään järkytyin kuinka seitsemän lapsen – nuorin 3 v ja vanhin noin 12v – perheen äiti jätti avuttomat lapsensa ja rakastavan miehensä irakilaismiehen vuoksi, jolla on lapsiperhe Irakissa ennestään. Tiedossani on jo ennenstään kolme vastaavaa tapausta menneen talven aikana. Kotimaassaan miehet joutuisivat kivitettäväksi sharia lain mukaan. Suomessa he tavoittelevat VAIN irstasta menoa ja turvapaikkaa kaupan päälle. Rutto ja kolera heidät periköön!

  Reply
 • 30.5.2017 at 23:19
  Permalink

  Toisaalta on ehkä hyvä ettei moiset ”vuoden äidit” ole kasvattamassa lapsiaan vaan lapset jäävät isälle joka pystyy kasvattamaan heidät kristillisten arvojen, ja Suomen kulttuurin, mukaan.

  Mitä tulee artikkeliin niin jos Legioonan Crapsit ovat asialla niin voi pojat. Siinä on sellaisia poikia että Rambokin on niihin nähden aloittelija.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.