ISIS: Vääräuskoisten lasten tappaminen on sallittua

ISIS-terroristien propagandaansa käyttämän Rumiyah-lehden mukaan vääräuskoisten naisten ja lasten tappaminen ei ole väärin.

Tämän vuoden tammikuussa ilmestyneessä Rumiyah-lehden numerossa on artikkeli nimeltä Collateral carnage. Jutussa julistetaan, ettei naisten ja lasten tappamisesta pidä tuntea omantunnon tuskia.

– Ei pidä tuntea omantunnon tuskia vääräuskoisten takia. Taistelijan on tehtävä kaikkensa viedäkseen eteenpäin Allahin asiaa riippumatta vääräuskoisille sivullisille aiheutuvasta verilöylystä, sanotaan artikkelissa.

– Täytyy muistaa, että vääräuskoiset ovat tappaneet paljon enemmän musliminaisia ja -lapsia. Ja vaikka näin ei olisikaan, on sallittua tappaa vääräuskoisten massoja välittämättä naisten ja lasten kuolemasta, lehti jatkaa.

Lehdessä otettiin esimerkkinä esiin Nizzan viime heinäkuussa tapahtunut rekkaisku, jossa kuoli 86 ihmistä. Uhrien joukossa oli naisia ja lapsia.

Terroristijärjestö ISIS otti vastuulleen myös Manchesterin 22 kuolonuhria vaatineen iskun riemuiten sosiaalisessa mediassa sen lopputuloksesta.

Lähteet: Verkkouutiset, Il Mattino

2 thoughts on “ISIS: Vääräuskoisten lasten tappaminen on sallittua

 • 26.5.2017 at 15:18
  Permalink

  ”Islam uskoisten tappamisessa ei ole mitään väärää, se on jumlan tahto”. Näin totesi moni paavi jo aikoinaan kun kehotti ihmisiä lähtemään ristiretkelle pyhään maahan. Maailma tarvitsee nyt uuden ristiretken, tällä kertaa lopullisen, jota ei tarvitse uusia taas muutaman vuosisadan päästä.

  Reply
 • 27.5.2017 at 22:32
  Permalink

  No niin. Nyt on siis Suomen matut valmiina lastenhoitajiksi. Käskytys on satu ja jos kerran lapset tapetaan niin nehän ovat jo kuolleita… siis pitkällä aikajaksolla tarkasteltuina. Eli silloinhan ei ole haittaa vaikka niitä vähän käyttää hyväksi. Eihän?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.