Poliisi: Pakkopalautuksien mielenosoituksista käynnistetyt rikostutkinnat lopetettu (Video tapahtumista)

” Poliisilla on muutakin tekemistä. Kiistattahan tässä on tapahtunut haitantekoa, mutta kannattaako asiaa alkaa tutkimaan, on eri asia.”

Yleisradion haastattelema rikoskomisario Kari Martikainen:Helsingin poliisilaitokselta:

Autoja saattavat poliisit siirsivät mielenosoittajat pois käyttämällä paprikasumutetta ja muita voimakeinoja.
Poliisi, jonka nimikkeenä oli haitanteko. Tutkinta on kuitenkin nyt päätetty, sillä mahdolliset rikokset ovat niin lieviä, sanoo rikoskomisario Kari Martikainen Helsingin poliisilaitokselta.

– Ei maksa vaivaa käydä tunnistamaan valvontakameroiden kuvien perusteella henkilöitä, jotka ovat mahdollisesti syyllistyneet muutamalla päiväsakolla rangaistavaan tekoon. Poliisilla on muutakin tekemistä, Martikainen toteaa.


 

3 thoughts on “Poliisi: Pakkopalautuksien mielenosoituksista käynnistetyt rikostutkinnat lopetettu (Video tapahtumista)

 • 25.4.2017 at 19:25
  Permalink

  Mitä ihmettä ?? Kuvitelkaapa tilanne missä Vastarinnan porukka olisi ollut tuota riehuvaa porukkaa. Mitä luulette että olisi tapahtunut? Kun kerran Jyväskylässäkin pelkästään paikallaan seisonut mies kaasutettiin niin, että hän menetti tajuntansa. Vastarinnan tehdessä vastaavanalisen ”mielenosoituksen” poliisit olisivat varmaan ensin kaasuttaneet koko porukan ja varmuuden vuoksi usuttaneet koirat kimppuun. Ja sitten olisi vielä pamputettu ja ammuttu kumiludeilla niin ettei yksikään olisi tajuissaan.

  Reply
  • 26.4.2017 at 17:33
   Permalink

   Olet sikäli oikeassa että juuri niin sen ”vastarinnan” paskasakin kanssa pitäisikin toimia,
   ja mielellään vielä kaikki niistä idiooteista Niuvanniemeen rauhoittumaan vaan.

   Reply
 • 25.4.2017 at 20:05
  Permalink

  Todella irvokas osoitus maamme tämänhetkisestä tilanteesta -samat lait ei koske kaikkia. Tämä johtaa tulevaisuudessa erittäin vakaviin ongelmiin -NORMAALIEN suomalaisten oikeustaju ei tule tätä toimintaa hyväksymään.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.