Todella surullinen tarina kiusatusta Jannesta, kuinka raakoja lapset oikein voivat olla

Jannen tarina alkaa jo ala-asteelta, jolloin äiti oli huomannut pojassa väsymisen merkkejä ja alkoi tutkia mistä kaikki johtui. Selvisi kuinka opettaja oli luokassa vähätellyt kolmen ensimmäisen opiskeluvuoden Jannen kaikkea tekemistä ja antanut pojalle monen sivun verran läksyjä joka ikinen päivä. Kaikesta pojan tekemisestä tuli negatiivista palautetta ja tästä johtuen poika alkoi palaa loppuun. Jannen äiti oli yhteydessä koulun rehtoriin ala-asteen puolessa välissä ja pyysi, että poika siirrettäisiin rinnakkaisluokalle. Tämä ei kuitenkaan onnistunut ja äidille annettiin ymmärtää, että tästä tulisi suurempi lumipalloefekti. Janne ei siis ollut ainoa kärsivä oppilas.

Myös Jannen opettaja oli äitiin myöhemmin yhteydessä ja viesti tuli selväksi ”Älä soittele rehtorille!” Opettaja vaihtui neljännen luokan jälkeen ja kaikki muuttui paremmaksi. Janne alkoi luottaa itseensä ja uusi opettaja kannusti kaikessa.

Sitten yläasteelle mentäessä alkoivat ongelmat. Luokalle perustettiin whatsup ryhmä johon Jannekin kuului.

Äiti alkoi taas nähdä Jannessa samanlaisia oireita kun ala-asteen alkupuolella. Äidin kysyessä pojaltaan kiusataanko sinua, vastaus oli aina ei. Lopulta äidin käsiin päätyi Jannen puhelin ja sitä kautta aukesi asioiden todellinen kulku. Janne on nyt kertonut kuinka hänestä otetaan koulussa snapchat kuvia, jotka muokataan, tekstitetään ja lähetetään eteen päin. Yleensä tekstinä retardi.

Ryhmään kuuluu noin 5 aktiivista kommentoijaa luokalta, jotka Jannen pyynnöistä huolimatta eivät suostu jättämään poikaa rauhaan. Janne on myös yrittänyt turhaan saada luokkalaisistaan kavereita itselleen.

Välillä Janne poistetaan ryhmästä ja sillä rehvastellaan, kuinka Jannea haukutaan ryhmässä, eikä Janne näe tekstejä ollenkaan.

Janne oli aloittanut myös rumpujen soiton musiikkiopistossa ja iloisena esitteli kuvia rummuista ryhmälle, palaute oli taas karmeaa luetavaa äidille. Myös ala-asteen opettaja oli sanonut Jannelle, ettei sinusta tule ikinä rumpalia, jos et osaa edes kertotaulua.

Jannea on kiusattu niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Nimitelty nartuksi, tikkari pojaksi, retardiksi… Lyöty ja tönitty. Provosoitu tahallaan, että saadaan poika itkemään tai menettämään malttinsa.

Äiti on nyt vaatimassa koululta muutosta tähän kiusaamiseen ja kehoittaa muitakin vanhempia lukemaan lastensa puhelimien viestiketjut, koska kaikki ei välttämättä ole niin, miten niiden kuvittelisi olevan.

 

40,498 total views, 10 views today

15 thoughts on “Todella surullinen tarina kiusatusta Jannesta, kuinka raakoja lapset oikein voivat olla

 • 21.1.2017 at 00:16
  Permalink

  Äiti ei saisi viestejä lukea kenenkään puhelimesta.

  Reply
  • 21.1.2017 at 00:39
   Permalink

   Kyllä saa ja PITÄÄ, jos kyseessä on vakava koulukiusaus ja asiat pitää selvittää. HALOO? Tiesitkö Essi, että koulukiusaaminen on nykyään rikos. Meillä on vanhempainillassa sovittu, kun on ilmennyt kiusaamista, että jokainen perhe sitoutuu huolehtimaan ja vaatimaan oman lapsen nuhteetonta viestittelyä. Esim. ala- asteikäiset ovat pieniä lapsia ja varhaisteinejä, jotka kuitenkin elävät some maailmassa, valitettavasti. Terve aikuinen -lapsisuhde kestää avoimuuden ja reilut pelisäännöt. Lopulta vastuu lapsen hyvinvoinnista tai käytöksestä on vanhempien. Monet vanhemmat eivät tiedä eivätkä välitä, mitä lapset laitteilla tekevät. Rajat ovat rakkautta ja huolehtimista ja jos viesti on pakko lukea, voi lapselle selittää, että miksi niin täytyy tehdä! Vai meinaatko, Essi kun poliisi kysyy ajokorttia rikottuasi liikennesääntöjä, kieltäydyt!

   Reply
  • 21.1.2017 at 09:44
   Permalink

   Kyllä huoltajilla pitää olla oikeus lukea lapsensa viestit (alle18.v)
   Lapsen hyvinvointi on kuitenkin vanhemman vastuulla.
   Meillä on sääntö että ellei saa lukea lähtee laite pois. (Tämä ei tarkoita että lukisin niitä).

   Reply
  • 27.1.2017 at 20:51
   Permalink

   Todella hyvä että vanhemmat pitävät huolen siitä että mitä heidän omien lasten elämässä tapahtuu. Koulukiusaaminen on aivan kamalaa. Kuinkahan moni siellä Suomessa on perillä että entinen missi Lola Odugosa huuteli minulle ilkeästi koulussa sitä ei varmaan hän ole lehti haastatteluissa ikinä tuonut julki. Kaikki monet muutkin harrastavat jatkuvaa hyvin hienostunutta piilokiusaamista joka jää monilta aikuisilta huomioimatta. Joka luokalla pitäisi olla vähintään kerran viikossa oppitunti jossa opitaan käytöstapoja. Hävettää ettei kukaan uskalla puuttua.Itse löin toista koulukiusaajaa niin lujaa kuin jaksoin kirjalla päähän viesti meni perille.

   Reply
  • 30.1.2017 at 12:48
   Permalink

   Varmasti saa alaikäisen viestit.

   Reply
 • 21.1.2017 at 00:26
  Permalink

  Kaikkea hyvää ja valoisampaa tulevaisuutta Jannelle. Äidille: älä anna periksi, olet vahva ihminen, kun pidät lapsesi puolia ja välität hänestä.

  Oma lapseni oli myös kiusattu, hiljainen ja rauhallinen poika. Jäimme asian kanssa lopulta täysin yksin. Koulussa asia myönnettiin, mutta ainoa seuraamus oli aina sovittelu ja keskustelu. Mitään rangaistuksia ei annettu. Ala-aste oli yhtä tuskaa pojalle, mutta myös me vanhemmat olimme henkisesti aivan lopussa. Kun pahin kiusaaja pahoinpiteli erään oppilaan ( hakkaamalla tunnilla toista tuolilla) asia eteni rikosilmoituksena poliisille. Lapsemme vaihtoi koulua yläasteella, pääsi urheiluluokalle ja voi nykyään hyvin.

  Yhteiskuntamme on sairas ja koulujen suurimpana ongelmana on liberaali kulttuurimarxismi sekä välinpitämättömät rehtorit. Suosittelen vanhempia viemään asian mahdollisimman pikaisesti poliisiin ja lastensuojeluun, mikäli kiusaamista ei heti saada koulun sisällä hoidettua. Mihinkään kiva- keskusteluihin ei kannata asiaa jättää.

  Reply
 • 21.1.2017 at 15:16
  Permalink

  ”ACW (Association of Catholic Women’s ACW Review) Review:n artikkeli tutki ”Frankfurtin koulukunnan” rapauttavaa työtä, jossa ryhmä saksalais-amerikkalaisia tutkijoita kehitti erittäin provosoivia ja omintakeisia näkökulmia nyky-yhteiskunnasta ja kulttuurista hyödyntäen Hegeliä, Marxia, Nietzscheä, Freudia, ja Weberiä. Ei, että heidän käsityksensä ”kulttuurivallankumouksesta” olisi erityisen uusi, jo Joseph Comte de Maistre (1753-1821) joka oli ollut viidentoista vuoden ajan vapaamuurari, kirjoitti: ”tähän asti” valtakunnat on tuhottu valloittamalla, mutta tässäpä kysymys; eikö valtion voisi tappaa omalla maallaan, ilman valloitusta ja uudelleenasuttamista, ANTAMALLA RAATOKÄRPÄSTEN KORRUPTOIDA olennaiset ja perustuslailliset periaatteet, jotka tekevät valtiosta sen mikä se on.

  1. Luotu käsite: rasistiset rikokset
  2. Jatkuva muutoksentila aiheuttamaan sekaannusta
  3. Opetusta seksistä ja homoseksuaalisuudesta lapsille
  4. Koulujen ja opettajien arvovallan heikentäminen
  5. Valtava maahanmuutto tuhoamaan identiteetti
  6. Ylettömän juomisen edistäminen
  7. Kirkkojen tyhjentäminen
  8. Epäluotettava oikeusjärjestelmä ja ennakkoluulot rikoksen uhreja kohtaan
  9. Riippuvuus valtiosta tai valtion avustuksista
  10. Tiedotusvälineiden ohjaus ja vaimentaminen
  11. Kannustetaan perheiden hajoamista”

  Yksi tärkeimmistä Frankfurtin koulukunnan ideoista oli hyödyntää Freudin ajatusta ”pansexualismista” – rohkaista mielihyvän etsintään, hyväksikäyttää sukupuolten välisiä eroja, kaataa perinteiset miesten ja naisten väliset suhteet. Heidän myöhemmät tavoitteensa olisivat:

  • hyökkäys isän auktoriteettia vastaan, kieltää erityiset isän ja äidin roolit ja riistää perheiltä:
  • oikeus olla lastensa ensisijaisina opettajina
  • poistaa erot tyttöjen ja poikien koulutuksesta
  • poistaa kaikenlainen miesten valta – lisätä naisten läsnäoloa asevoimissa
  • todeta naisten olevan ”sorrettu luokka” ja miesten ”sortajia””

  Koko artikkeli: ”FRANKFURTIN KOULUKUNTA: SALALIITTO RAPPIOON”,
  isovimma blogspot fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto html (piste tyhjiin kohtiin, automaattinen sensuuri ei päästä pisteillä varustettuna läpi tätä kommnenttia)

  Em. kommunistisen Frankfurtin koulukunnan kehittämille periaatteille pohjautuvaa, kaunistelevasti sanottuna KULTTUURIMARXISTISTA moraalinmädätys-propagandaahan on jo pitkään suollettu tajuntaamme hyvin monesta tuutista: valtamediassa, erityisesti Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdassa, HBL:ssä, bilderberg-johtoisessa Ylessä sekä kouluissa ja yliopistoissa.

  Reply
 • 26.1.2017 at 15:24
  Permalink

  Te luokkakavereiden vanhemmat: Ottakaa nyt kakaroitanne ruotuun!

  Tai elätkää ikuisesti tiedossa että heistä on tulossa paskiaisia siksi että tekin, jotka pitäisi heidät kasvattaa, olette myös sellaisia.

  Hävetkää!

  Reply
 • 26.1.2017 at 16:51
  Permalink

  Kyllähän vanhemman velvollisuus on tietää mitä lapsi puuhailee, ja puhelin on tärkeä osa sitä! Jos näiden kiusaajien vanhemmatkin tutkisivat puhelimet jne. Voisi olla että kiusaamista ei olisi tai ei ainakaan Näin paljon. Jos minun lapseni olisi mukana tälläsessä kiusaamisessa niin ottaisin puhelimen pois , ja vasta kun tajuais mitä on tehnyt väärin sais takas… koulukiusaajat mitkä menee noin pitkälle pitäis laittaa vankilaan hetkeksi niin loppuis tollanen…

  Reply
 • 27.1.2017 at 10:42
  Permalink

  Nykypäivän vanhemmuutta vaivaa liian usein täydellinen ”kädettömyys”. Lasten itsemäärämisoikeuden on annettu mennä liian pitkälle ja monesti viranomaiset vielä toimivat samalla tavalla. Valitettavia esimerkkejä on.

  Reply
 • 24.4.2017 at 22:58
  Permalink

  ömm oisko niskalaukas tarpeeksi hyvä rangaistus?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.