Niko Laurilan hätkähdyttävän kaunis ilotulitusvideo leviää netissä, katso pysäyttävä ilmastakuvattu taideteos

Nykysuomi tavoitti Niko Laurilan kommentoimaan harrastustaan, mistä on miehelle tullut jo ammatti. Kysyimme Nikolta muutaman kysymyksen:

Miten päädyit uralle alunalkaen?

-Päädyin uralle opintojeni ja harrastuksen kautta, perustin haagaheliassa start up yrityksenä ilmavaltiaat tradenomi opintojeni aikana. Olin harrastanut sitä ennen ilmakuvausta ja valokuvausta ja huomasin että palvelulle on kysyntää.

Kuinka kallista on esimerkiksi harrastaa ilmakuvausta?

-Ilmakuvaukseen pääsee nykyään edullisesti käsiksi eli harrastaja voi ostaa käytetyn laitteen muutamilla satasilla. Kuvanlaatu ei ole tietty huippua mutta toimivia laitteita kuitenki. Kuten esim dji phantom 3 4k jota näkyy tarjouksessa 400-500 eurolla.
Ammatilaisen eli omat laitteeni maksavat useita tuhansia ja itselläni on kolme kopteria.

kauanko olet tehnyt työksesi?

-Yritys toimintani alkoi vuonna 2015.

Mistä inspiraatio toimintaan lähti?

-Inspiraatio valokuvaukseen lähti juuri siitä kuinka tunnelman ja hetken voi ikuistaa kaikkien muiden nähtäväksi ilmakuvaukseen innostuin siitä kuinka voi saada aivan uudenlaisia kuvaukulmia ja upeita videoita joita ei ole ennen nähty, aloitin aikanaan dji phantom 2 mallilla harrastuksen joka kuvasi kalansilmämäisiä kuvia.

Onko sinulla jotain sanottavaa tai toivomuksia uudelle vuodelle?

-Uudelta vuodelta toivon lisää tietysti menestystä ja että yritys kasvaisi isommaksi. Uusi vuosi on myös yleensä laitteiden päivityksen aikaan kun ilmakuvauskoptereita ilmestyy vuosittain, tekniikan perässä on pysyttävä.

Mistä pidät eniten alallasi ja minkälaisia hommia teet yritykselläsi?

-Videokuvaamisessa on hienointa saada elävä liike mukaan ja saada katsoja innostumaan videosta.
Työni koostuu esim kiinteistökuvauksista, henkilökuvauksista, mainosvideoista, yritysvideoista, lehtikuvista ja kaikenlaisten kuvauspalveluiden tekemisestä.

Niko on palkittu mm. kunniakirjalla Porvoon yrittäjiltä ja Stipendillä.
Niko on palkittu mm. kunniakirjalla Porvoon yrittäjiltä ja Stipendillä.

Pysäyttävä video Nikon youtube seinältä:

 

Lähteet: Niko Laurila, Youtube, ilmavaltiaat FB

 

banner_money_v2_300x250

20,812 total views, 2 views today

medal predictions paint sober pictureThis instructable will show you how to cover 640 Square feet of advertising with giant block letters in less than 3 hours in high traffic areas all during the day. These wheatpasted ”wild postings” are often illegally placed on construction site barricades, building facades, in alleyways, and on assorted buildings in order for big business to reach urban demographics (like you!). In early 2014, the price shot up to almost $6.50 early in the year on a cold snap. Historical price action may be on the side of natural gas bulls when it comes to higher prices; in 86 out of 177 months since the beginning of 2000, natural gas prices were above the $4 level.. Over the last few years, we have made significant investments that have helped support both the operations of the business, as well as our ability to nfl jerseys cheap drive additional patient traffic, and reduce the total cost of operations across the business. Investments such as the deployment of a state of the art patient relationship management system, or our recently opened shared services center in Florida helps us drive added efficiency and value.. It seems the documentary almost didn’t happen though. Cooper told USA TODAY Sports, ”Dad initially did some stuff and then decided he just didn’t want to do it and put it on hold. That is a Butterfly Kick. Now I’m going to have Johnny, which has been practicing Martial Arts for two years to show you a cheap nfl jerseys Butterfly Kick. The Vikings might be good again. They just snapped a four game losing streak, and did so in impressive fashion. The loss of Ryan will surely have an impact on the Ravens and it will be seen whether the team can continue on without him. LB Cheap MLB Jerseys Ray Lewis still anchors this fine unit but if you draft them don’t expect the same kind of dominance you saw from them unit during the early to mid 2000’s. MARTIN: So, last night, a big NFL record was broken. Calvin Johnson this is a big deal a wide receiver for the Detroit Lions he needed 182 yards to break Jerry Rice’s record for the most receiving yards in a season. As teams around theNFL cut their rostersdown to their 53 man limit, it’s inevitable that some qualityplayers will find themselves released. For a variety of reasons, roughly 1,200 players will find themselves unemployed by a team. Again, this is just another amount that is collected by Cheap Jerseys him simply because almost every source of entertainment is available in the White House, from a movie theater to a golf course. It is only if a particular source of entertainment is outside the White House, that cheap oakleys the president will have to tap into this account..

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.