Dortmundissa 1000 riehujaa yritti polttaa kirkon ja ahdisteli naisia.

Kölnissä mittavat poliisitoimet ja ennaltaehkäisevät kiinniotot onnistuivat estämään viimevuotisen taharrush-katastrofin toistumisen, mutta Dortmundissa ei oltu yhtä onnekkaita. Tuhannen pohjoisafrikkalaisen joukko piti kaupungin keskustan Platz von Leedsiä täysin hallussaan, mölyten ja ampuen raketteja. Kirkkoa yritettiin sytyttää tuleen.

doertmund000Kaupungin keskustassa ei juuri ollut tilaa normaalille rauhalliselle uudenvuoden vietolle pohjoisafrikkalaisten juhliessa omalla tavallaan. Palokunta joutui sammuttamaan ReinHoldkircheä ympäröivät rakennustelineet, jotka oli sytytetty ilotulitteilla.

reinoldkirche000

Iltulitteiden ampuminen väkijoukkoa ja mm. lapsiperheitä kohti mainitaan raporteissa, kuten myös nuorten naisten piirittäminen ja seksuaalinen ahdistelu. ”Kulttuuri” näkyy tulleen Dortmundiin. di-gold

 

Asiasta kertoi Freedon Media 01.01.2017, ja Ruhrnachrichten 31,12.2016 -02.01.2017.

 

banner_money_v2_300x250

9,150 total views, 3 views today

MARTIN: Roy, the NFL issued, I think, a pretty tough statement, I think cheap jerseys you’d say. And it’s saying that they’re aware of his decision to enter a guilty plea. Get promoted to NFL fake oakleys Europe or the Arena league. After officiating at the lower level, the next step is the move to the subsidiary leagues of the NFL. In May, Rice pled not guilty to third degree aggravated assault. The NFL announced on Thursday that he will be suspended for the first two games of the upcoming season, a punishment that has been widely criticized as far too lenient. This not only improves your tone but also helps boost your resting metabolism. If you add 1 lb. KAPLAN: Yeah. A couple years ago, they instituted something called the Rooney Rule, which really is affirmative action. Arguably the best offensive player in college football? Check. A top ranked defense? Check. But on that morning, as the girls over plucked their eyebrows and pleaded with me to set them free, I felt sad for them. The only thing they looked forward to was filling paper cups with mouthwash, shooting it back as though it were bourbon, then pretending they were drunk. Injuries and poor play have plagued the offensive line for the last few years. Its time for that to change. Under the terms of the extension, AEG officials would have until April to find a team, according to a report released Thursday by the city policy analysts. If the company lands a team, it would likely receive an additional six months or until Fake ray bans Oct. ”That’s classic reparable harm,” he said. ”Missing a paycheck” can pressure players to reach an agreement to NFL Jerseys Cheap get back on the field, he said. Lay betting allows you to adopt full control of your betting. That is betting on something NOT to succeed, this can be just about any sporting event that you can think of. Chinese stars are cast in supporting roles. Praise for Chinese culture is being randomly stuck into scripts. Instead, New York thundered to a commanding 3 0 series cheap nfl jerseys lead capped off by a dominant 19 8 victory in Game 3. Boston fans were sure their team was done. This year, Fox will air between 30 to 35 minutes of scheduled advertising, although that doesn include half time and commercials that run during injuries and play reviews. Last year game, Cheap Football Jerseys which aired on CBS (the parent company of CBS cheap nfl jerseys News), included about 38 minutes of paid advertising, although that also includes one advertising break that was re aired because of the stadium blackout. 1. Super Contra (1995): This is the second in the series and it’s one or two player. Discuss any NFL Sunday Ticket promotions or special deals with the DIRECTV customer service representative. Around football season, DIRECTV has been known to offer a premium service package free for a period of time when first time users sign up for NFL Sunday Ticket.

6 thoughts on “Dortmundissa 1000 riehujaa yritti polttaa kirkon ja ahdisteli naisia.

 • 2.1.2017 at 10:55
  Permalink

  Rodut eroavat mm. käytöstavoistaan. Meille on nyt kohta kaksi vuotta todistetty näiden ”yksintulleiden lapsosten” hätää ja kärsimystä. Ruotsalaisille vähän pidempään, 20 vuotta. Jos joku vielä Suomessa sanoo tai väittää että lähi-idän ja/tai Afrikan pakolaiset sopeutuvat yhteiskuntaamme niin hän on joko tyhmä tai valehtelee. Tai molempia.

  Euroopan tulee ajaa tämä saasta ulos alueeltaan jotta entinen elämä voisi palata. Ja koska nämä daeshin kannattajat eivät lähde suosiolla niin edessä on sisällissota. Ikävä kyllä.

  Reply
 • 2.1.2017 at 14:10
  Permalink

  Tätäkö me vaalitaan , tätäkö me halutaan , nämähän hajottaa kaiken se mitä on saatu nöyrällä elämällä vaalittua ja rakennettua lapsillemme. Nämähän on täysiä eläimiä, aivopestyjä idiootteja, joilla ei ole mistään mitään vastuuntuntoa tai velvollisuuksia. Imamit opettaa ne vaatimaan länsimailta sitä tätä ja tuota….. jos eivät saa niin tulevat kivittämään ja nylkemään sut elävältä….. näin uhataan jo ruotsissa yrittäjiä…. suojelurahoja vaaditaan jos et maksa, paikka pannaan säpäleiksi…..

  Reply
 • 2.1.2017 at 19:35
  Permalink

  Suurin osa muslimeista on villieläimen tasolla. Ei niitä voi ihmisiksi oikeastaan kutsua. Jos 10% muslimeista täyttää edes minimivaatimukset mitä inhimilliseen käytökseen tulee, niin sekin on todennäköisesti yläkanttiin tehty arvio. Varsinkin tuolta afrikasta tulleet ovat 100% kivikautta edustavia alkuihmisiä. Fiksuikin muslimi on vähintään 1000 vuotta jäljessä länsimaista sivistystä.

  Reply
  • 3.1.2017 at 16:58
   Permalink

   tod näk : nothing. Total silence!

   Reply
 • 4.1.2017 at 16:34
  Permalink

  Kaikki mediat: Total silence.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.