Todistaja: Jimi ”pelti kiinni” kuolinpäivän aamuna.

Tänään (21.12.) kuullun todistajan mukaan Jimi Karttunen ”oli kamoissa” kuolinpäivänsä aamuna. Oikeudelle kerrottiin myös että hän oli poistunut sairaalahoidosta, johon hänet oli otettu pahoinpitelyn jälkeen, omalla päätöksellään, hoidosta vastaavien tahdon vastaisesti.

asema-aukioOikeus kuuli taloyhtiön puheenjohtajaa, jolle Karttunen oli tuttu aiempien tilanteiden kautta. Puheenjohtaja oli myös se henkilö, joka kuolinpäivänä päästi ambulanssimiehistön Karttusen asuntoon.

Jimi Karttusen ystävä, joka oli ollut hänen seurassaan 10.09. pahoinpitelyn sattuessa, kertoi oikeudelle tuoneensa Jimille huumeita Töölön sairaalaan hoitojakson aikana, ja käyttäneensä niitä yhdessä Karttusen kanssa. di-gold

 

 

15 thoughts on “Todistaja: Jimi ”pelti kiinni” kuolinpäivän aamuna.

 • 21.12.2016 at 13:51
  Permalink

  Jotain yhteiskunnastamme voi päätellä tuolla R-numerolla. Jos numero on 67051 niin montako tänä vuonna on vielä tulossa esitutkinaasta syyttäjälle? Yleensähän nämä jutut venyvät melkein 2v pitkiksi joten mitä nämä numerot kertovat yhteiskunnastamme?

  Reply
  • 19.2.2017 at 23:59
   Permalink

   Olisit itsekkin huonossa hapessa jos aivoverenvuoto on alkanut. Testataanko?

   Reply
   • 26.9.2017 at 12:06
    Permalink

    Täysin oikein! Typerykset eivät tajua tai halua tajuta, että ”horjuva kävely johon ei riittänyt enää katukaan” johtui aivoverenvuodosta. Siitä hetkestä oli enää hyin lyhyt aika siihen kun uhri soitti hätäkeskukseen.

    Tapauksen voisi testata vaikka Turpeisella vai mikä Toroinen tämä kuuma-Kalle potkijanatsi nyt olinaan.

    Reply
 • 21.12.2016 at 14:30
  Permalink

  Runopojan maine taitaa muuttua tuhkaksi, kun pöytäkirjoja lukee. Tämä hullunmylly otettiin vielä poliittiseksi ” rasisminvastustamisen ” keppihevoseksi. Toivottavasti poliitikot ja valtamedia kykenevät edes jonkin asteiseen itsekritiikkiin. Valheellisella uutisoinnilla ja omien etujen itsekkäällä ajamisella ei aiheuteta muuta, kuin haittaa koko kansalle.

  Reply
  • 29.9.2018 at 12:33
   Permalink

   Jimi vapautti teidät.

   Reply
 • 21.12.2016 at 15:48
  Permalink

  Narkkari kuolee sairaalasta päästyään huumeiden seurauksena!! Kaikki voittaa!! Miksi oikeudenkäynti??

  Reply
 • 21.12.2016 at 19:21
  Permalink

  Roope: Siksi, että tällä marttyyrivalheella voidaan tehdä Suomen ja suomalaisten tuhoamiseen tähtäävää sionistien politiikkaa. Tätä tekevät joko ovat hyödyllisiä idiootteja (suvakit) tai saavat itse taloudellista hyötyä siitä (maanpetturipoliitikot).

  Reply
 • 21.12.2016 at 21:57
  Permalink

  Syyttäjä on kieron oloinen nainen, ei millään tavalla rehellisen oloinen. Voittoko jutussa hänelle olisi tärkeintä, vaikka tapahtuisi oikeusmurha. Torniainen on joutunut poliittisen ajojahdin kohteeksi. Jos tuomio noudattelee edes samaa tasoa kuin matutuomiot, se olisi korkeintaan ehdonalaista tai sakko. Perustelu on : Ei ollut raakaa eikä pitkitettyä pahoinpitelyä, vain yksi potku vastauksena Karttusen provosoivaan käyttäytymiseen ja sylkemiseen. On syytä olettaa , että kuolema ei esille tulleiden seikkojen vuoksi ole voinut johtua potkun jälkeisestä tilasta, ensinnäkin aikaviive kuolemalle, sairaalasta poistuminen, huumeidenkäyttö sairaalassa ja kadulla potkun tullessa huumeita taskuissa jotka kaveri oli ottanut pois. Ja on oikeudessa todistettu olleen sekaisin kotona huumeidenkäytöstä. Tällainen huumeidenkäyttäjä on aina vaarassa kuolla aineisiin. Kuvattiinko piripään pää sairaalassa sinne vietäessä ja uudelleen kuolinpäivänään. Jälkimmäisestä voisi nähdä oliko vammat samat kuin ensinmäisellä kerralla,vai oliko kenties ollut uusissa tappeluissa ja saanut uusia vammoja. Jo on aikoihin eletty, kun piripäästä on tehty pyhimys ja kehdataan vielä puhua herkästä runopojasta. On siinä nuorisolle mallia täysin pilalle menneestä hukkaanheitetystä elämästä , jonka ainoa esittelykelpoinen kuva on rippikuva.
  Kaikenkaikkiaan ikävä tapaus, todella huonoa tuuria kummallakin.

  Reply
  • 20.2.2017 at 00:00
   Permalink

   Voi Jesse parkaa ihan itku tulee kun ajattelee mitä se läskiperse on joutunut kokemaan!

   Reply
 • 21.12.2016 at 22:12
  Permalink

  Säälittävät Uusnatsit siellä huutelee. Jesse eppu torniainen on niin säälittävä niin nolo koko tapaus kuka edes kehtaa potkaista ihnistä tuollalailla ettei toinen osapuoli edes kerkeä tajuamaan tilannetta saatika puolustamaan itseänsä. Sääli kun uusnatsit ovat niin raukkoja että kaikki pitää hoitaa niin säälittävällä tavalla.

  Reply
  • 22.12.2016 at 08:47
   Permalink

   Mielestäni Jesse on niitä kavereita joita tulevaisuuden Suomi vielä tulee tarvitsemaan. Kova pelkäämätön toteuttaja, joka ei kumartele kulttuurimarxisteja. Johtaja ainesta.

   Reply
   • 22.12.2016 at 09:00
    Permalink

    Masa. Juuri näin. Kun tositoimet alkavat ja muilla päät painuvat, tarvitaan karkeampaa ainesta vrt. Törni, koka pystyy hoitamaan hommat. Näin se vain on, vaikka onhan tuo potku tuomittavaa. Mittasuhteet kuitenkin kohdalleen ja puolueeton tuomio kuuluvat kaikille aatteesta huolimatta.
    Suosittelen kukkahattutädeille ja syyttäjälle jalkautumista Helsingin yöhön ja etenkin asemalle.

    Reply
   • 23.12.2016 at 01:58
    Permalink

    Juuri näin Masa! Ei epäröintiä..

    Reply
 • 23.12.2016 at 00:25
  Permalink

  Olen samaa mieltä, että Torniaisen kaltaisia kavereita Suomi kaipaa, ei runopojan kaltaisia pöllyssä kulkijoita, he kun eivät halua elää todellisuudessa sekunttiakaan. Eikö ole samantekevää, onko sekopäänä elävä kuollut tai hengissä, ei hänestä yhteiskunnalle ole mitään hyötyä, ainoastaan haittaa. Näiden hoitokustannukset ovat suuret ja niistä ei ole mitään hyötyä, heti kun pääsee vähän kuntoutuneena pois, sama rällääminen alkaa taas.
  Nimimerkillä; kokemusta on juopoista tuttavista, kymmenet kerrat katkolla aivan turhaan.

  Reply
 • Pingback: Jimi Karttunen karkasi sairaalasta. - Nykysuomi.com

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.