”False flag” sanottu, epäilyt pois.

Terroritekoja ja kummallisia sattumuksia on ollut päättymässä olevan vuoden aikana riittämiin, mutta kospiraatioteoriat eivät lopu kesken. Tarkastelemme, onko kaikki sitä miltä näyttää?

Nimitämme tässä yhteydessä näkymätöntä, kaikkialla läsnäolevaa omnipotenttia toimijaa vaikka *liskoiksi*. Liskot ovat perustaneet, rahoittaneet ja aseistaneet ISIS-Da’eshin, päästäneet matut Eurooppaan, ja aikovat kaiken tämän avulla perustaa ”Uuden Maailmanjärjestyksen NWO:n. Tästä on todisteita! Joo, niin varmasti on.

Kas kummaa: Berliinin teron henkkarit löytyivät rekan häikäisysuojan takaa, ja kaverin valokuvakin. Kun vielä todistetaan, että koko spektaakkeli kuvattiin samassa studiossa, kuin Apollon ”kuulento”, niin hitaammatkin uskoo?! Usko kaikkialla läsnäolevaan ja kaikki langat tiukasti handussaan pitävään globaaliin salaliittoon on yhtä omnipotentti, oman logiikkansa(?) sisällä kaikenkattava ja autokraattinen, kuin fobiansa kohde. Molemmathan ovat saman tajunnan tuotteita.

Salaliittoteoriamme on siis melkein valmis, mutta jotain puuttuu? Hillary! Ilman Hillaryä ja kuningatar Elisabethin johdolla toimivaa pesofiilikerhoa mikään konspiraatio ei ole täydellinen. Se vähän niinkun kruunaa koko jutun, kun saadaan geimeihin kuninkaallisiakin…

Että puuro jäähtyy lautasella? Sori, täytyy palata todellisuuteen.di-gold

 

4 thoughts on “”False flag” sanottu, epäilyt pois.

 • 21.12.2016 at 19:01
  Permalink

  Näitten ruhtinas matanbuchus asustelee suomessa, ja johtaa vapaamuurarit plus muut salaseurat koko maailmaa, yleensä poliittinen eliitti saa tietokoneelle viikko ohjelman ja yleis ohjeet esim homot on hyväksyttävä normaaleina ihmisinä tai sote jossa pistetään rahat suomesta ulos näppärästi ja koko muun väestön alasajo, sitten kun herääminen alkaa todella niin kansa nousee päätäjiään vastaan niin eliitti löytää 30tuhatta muslimipoliisia ja sotilasta kadulle, tietty kolmasmaailmansota pitäis jossakin välissä sotia

  Reply
 • 21.12.2016 at 20:50
  Permalink

  Yleensä nykysuomen jutut ovat selkeästi asiaa mutta tämä on todella valtamediaan kallellaan olevaa p***aa. kirjoittaja on selkeästi lukenut aiheesta mutta ei usko kun niistä ei puhuta Yle -uutisissakaan?

  Reply
  • 21.12.2016 at 21:41
   Permalink

   Vähän toppuutellaan hurjimpia teorioita.

   Reply
 • 22.12.2016 at 20:57
  Permalink

  Erinomainen kirjoitus! Salaliittohörhöt kopioivat amerikkalaisten houreita kuin aivottomat lampaat. Juutalaiset avaruusliskot hallitsevat maailmaa, joopa joo…

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.