Uhrit jäivät itkien oikeussaliin, ja taharrush-miehet kävelivät nauraen ulos.

Hussain A. ja Hassan T. todettiin käräjäoikeudessa syyllisiksi naisten seksuaaliseen loukkaamiseen uutenavuotena 2016 tapahtuneessa massa-ahdistelussa Kölnissä. Tuomiot olivat ehdollisia, ja tuomitut poistuivat paikalta avoimesti nauraen. Nuotit seuraavalle uudelle vuodelle on siis annettu ja vastaanotettu.

Näin kävi siitä huolimatta, että tuomari totesi syytettyjen käyttätyneen ”kuin eläimet”. 26-vuotiaan algerialaisen Hassan T:n (otsikkokuvassa) kuultiin oikeudessa liikkuneen 20:n miehen seurueessa, tyttöjä ahdistellen. Miehelle, joka liikkui kahden naisen seurassa Hassan oli sanonut: ”Give me the girls, give me the girls – or you’re dead.” Sitten nämä naiset joutuivat Hassanin lähentelyn kohteiksi.

Hassan T. oli saapunut Saksaan syksyllä 2014 ja irakilainen kaverinsa Hussain A. syyskuussa 2015.  Hassanin uhri, Jennifer W. itki antaessaan lausuntoaan oikeudelle.

Hassan ja Hussain saivat molemmat yhden vuoden vankeusrabgaistuksen ehdollisena, ja vahvistetun käsityksen siitä, mikä Euroopassa on luvallista ja mikä ei.  ”Tuomiot” annettiin siis jo kesällä, mutta asian tekee ajankohtaiseksi uudenvuoden lähestyminen. Jää nähtäväksi, millainnen pelotevaikutus yhden vuoden ehdollisilla tuomioilla on naisten ahdistelijoihin. di-gold

 

Asiasta kertoi Daily Mail 08.07.2016.

banner_money_v2_300x250

8 thoughts on “Uhrit jäivät itkien oikeussaliin, ja taharrush-miehet kävelivät nauraen ulos.

 • 19.12.2016 at 19:55
  Permalink

  Kun ei nyt vaan sattuis mitään huseeinille ja muille diskoläpsyttelijöille…

  Reply
 • 19.12.2016 at 20:39
  Permalink

  Saksa on täynnä lampaita jota johtajat kusettaa.Puoli maapalloa nauraa saksalle!

  Reply
  • 19.12.2016 at 23:16
   Permalink

   Sanoo suomalainen lammas …

   Reply
 • 19.12.2016 at 20:51
  Permalink

  Eurooppa tekee itsemurhaa. Edistyksen ja sivistyksen kehto tuhotaan kehitysmaalaisten invaasiolla. Jälkipolvet kiroavat tämän ajan päättäjät ja meidät tavalliset kansalaiset kun emme tehneet mitään tämän helvetin estämiseksi.

  Reply
 • 20.12.2016 at 09:03
  Permalink

  Noihin ei toimi kuin lyijy olen noita musulmaaneja jo 2 lahdannut.ne löytyy merenpohjasta.

  Reply
  • 20.12.2016 at 19:45
   Permalink

   Ai jaa
   Mitä panit painoks? Paska yleensä tuppaa nousemaan pintaan se kun kelluu

   Reply
 • 20.12.2016 at 15:10
  Permalink

  Se on sitä ”demokraattisen” Euroopan Unionin jäsenmaan ”oikeus”-käytäntöä.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.