Berliinin metroaseman rappusilta maahanpotkitun naisen potkijoista palkkio. yksi kiinni jo

Poliisi on saanut yhden videossa esiintyneistä miehistä kiinni. Kiinniotettu ei ole naista potkaissut, mutta paljon on saatu johtolankoja ja vihjeitä muistakin osallisista, sanoo poliisin tiedottaja Stefan Petersen. Kiinniotetun kuulustelut alkavat 13.12.

bodyguard

Myös osa saksalaisista on pitänyt tekoa niin törkeänä, että yksikin anonyymi liikemies on tarjonnut 10000€ löytöpalkkion syyllisen jäljille johtavista vihjeistä. Myös saksalaiset turvallisuusalan yritykset ovat lähteneet löytöpalkkio tarjoukseen mukaan.

Michael Kuhr Berliner turvallisuus palvelusta on luvannut 2000€ ”paskiaisen” osoitetiedoista.

Michael arvostelee kovin sanoin sitä kuinka jo 27. lokakuuta valvontavideon tapahtumista aloitetaan tutkinta vasta nyt , kun asia tuli julkisuuteen.

Poliisin tiedottaja Winfrid Wenzel kertoo Berliinin poliisin saaneen paljon negatiivista palautetta juuri hitaudesta ja toimettomuudesta.

Tiedottaja ja valtakunnansyyttäjä Martin Steltner pitää hieman huolestuttavana löytöpalkkioiden mainostamisesta julkisesti. On laillista kerätä rahaa ja tarjota palkkio, mutta tälläinen voi riistäytyä käsistä. Michael Kuhrin esiintymistä julkisuudessa hän ei halua kommentoida.

Päivitetty 14.12: Poliisit ovat tunnistaneet tekijän, joka on ilmeisesti poistunut maasta. Mies on Bulgarian kansalainen.

Päivitetty 19.12: Potkija saatu kiinni. Bulgarialais taustainen mies pidätettiin Berliinissä bussista, videotodisteen mukaan myös miehen veli kuului samaan porukkaan metroaseman tapauksessa.

Video tapahtumasta:

Lähde: www.welt.de

13 thoughts on “Berliinin metroaseman rappusilta maahanpotkitun naisen potkijoista palkkio. yksi kiinni jo

 • 13.12.2016 at 02:35
  Permalink

  Meillä potkinnasta saa suuremman palkkion. Pysyvät suhteet suomeen ja täysihoidon.

  Reply
 • 13.12.2016 at 02:43
  Permalink

  Refugees welcome and I have a dream-vasurisuvakitkin herätyyyyys!

  Reply
 • 13.12.2016 at 07:29
  Permalink

  Schauen Sie diese vier Schweine !! Sie greifen ohne jeden Grund gegen die örtliche deutsche Person an. Ich hoffe, sie haben das gleiche Schicksal, wenn die Menschen sie finden.

  Reply
 • 13.12.2016 at 13:25
  Permalink

  Tollanen neekeri ois kiva kohdata, potkisin päähän niin kovaa ettei neekeri enää koskaan söisi muuta kuin lientä eikä myöskään kävelisi metriäkään halvaantumisen takia! Kannan tästä eteenpäin mukanani aina nyrkkirautaa ja teleskooppipamppua ja jalkaani laitan steel cap-maiharit niin tulee siinä neekerillä ikävä takaisin neekerilään! Vitun pellet saatana, muslimit kuuluu krematorioon eikä euroopan kaduille! Ja kaikille suvakeilla sanon: Te kuolette samaan tapaan kuin nämä neekerit joita ylistätte! VITTU!

  Reply
  • 14.12.2016 at 19:12
   Permalink

   jos pärjäät neekerille, monet puhuu mut harva niitä uskaltaa ees mennä lyömään vaan katsotaan alas ku möykkäävä apinalauma on lähellä ja pyritään huomiota herättämättä katoomaan, itse ku kävelen kadulla ja tulee paviaanilauma vastaan ja jos ne ei vastaan kävellessään väistä niin mä kävelen suoraa läpi koska en pelkää näit apinoit, ja ku on sen verran painittu, nyrkkeilty ja puntattu täs elämäs että noi ei ees uskalla alkaa muutaku isolla porukalla. noi on niinku manneja siinä kuitenkin et porukalla pitää koska yksin ei oo munaa, ja sitte nää ny on pahempia ku mannet sillee et mustalaiset vetää ees johonki rajaa eli ne ei tee seksuaalirikoksia se on ainoo raja mitä ne ei ylitä mut kaikkee muuta ne tekee esim luulet että koiras on karannu pihasta? se on pöllitty mannejen toimesta ja myydään ne pöllii niitäki mä joskus hengannu niiden kaa niin tiedän, ja ne myös kiltteyttään pyrkii koukkaamaan kaikkien eläinten jotka menee tien yli, ylitse yrittäen varmasti osua. mut mustalaisten kaa ny viel on pärjätty vaik paskaa neki on. mut sitte taas nää mamuthan pistää lihanpaloihin rotanmyrkkyä ym paskaa ja tappaa meidän koiria sillee huvikseen ja ku ne vihaa koiria. se on kans vitun hienoa. mutta tokihan me suvaitaan koska ollaan niin hienoja ihmisiä….

   Reply
 • 13.12.2016 at 14:34
  Permalink

  Käytännön osoitus siitä hampaattomuudesta jolla poliisi on suitsittu, ilman julkituloa kukaan ei olisi vaivautunut tekemään asian eteen yhtään mitään, omaaloitteisuus mitä todennäköisemmin olisi myös näkynyt virkauralla etenemisessä ! Ainoa keino estää näitä on tekijöiden kiinnisaaminen, ja rankaistuksen kärsimisen jälkeen välitön karkoitus, ilman valitusmahdollisuutta, vankeusaikana mahdollisuus valittamiseen tulee suoda, mutta mikäli teosta ei tuomita vankeutta, teon tekijä otetaan kiinni siksi aikaa kun valitusta käsitellään, minkä jälkeen välitön karkoitus, etniseen kotimaahan tai vastaavaan taustaryhmäänsä.

  Reply
 • 13.12.2016 at 15:17
  Permalink

  Ajatellaanpas hetki, ketkä ovat tämän islamistisen invaasion takapirut ja miksi tätä tehdään. 5 pisteen vihje: Samaiset äpärät saivat itselleen oman valtion, kun manipuloivat natseja kuljettamaan omiaan Saksasta 20- ja 30-luvuilla Palestiinaan ja siellä sitten usuttivat muslimit ja kristityt toistensa kurkkuihin.

  Aivan samasta asiasta on kyse tässäkin, meitä harhautetaan tällä islamistien meihin kohdistaman väkivallan avulla. Siitä syystä noita sikoja on tänne Eurooppaan sionistien käskystä päästetty, jotta saadaan aikaan väkivaltaa meidän ja niiden välille. Niistä aiheutuu mahtavat kulut ja lisäksi ne toimivat savuverhona sille, kun meidän maanpetturipoliitikkomme yksityistävät kaiken kansallisomaisuuden ja lahjoittavat sen pilkkahintaan pois. Valtionyhtiöt ovat käytännössä jo menneet, samoin suuri osa infrasta. Seuraavaksi menee tieinfra, sitten pohjavedet, metsät ja vesialueet.

  Mitä on sen jälkeen jäljellä? Aivan, peltomaat! Maataloudenkin maanpetturipoliitikkomme ovat käytännössä ajaneet alas, joten kohta Suomi ei ole enää suomalaisten, vaan sionistien omaisuutta. Joko suoraan tai omistusketjujen kautta.

  Herätkää nyt suomalaiset, jumalauta! Kohta on liian myöhäistä! Meidän on tehtävä Islannit, tai muuten olemme tuhon omat. Maanpetturipoliitkot vankilaan, aina taloustieteiden tohtori Mengelestä alkaen. Se aloitti Suomen talouden romuttamisen vahvalla Markalla ja salasi rikoksensa konklaavillaan, missä yrittäjät ryöstettiin ja roistopankit vapautettiin vastuusta. Muumilehmä jatkoi rikosta julistamalla konklaavin salaiseksi 100 vuoden ajaksi.

  Reply
  • 13.12.2016 at 16:56
   Permalink

   Oletko sanut koulutuksesi Pjongjangin vallankumouksellisessa yliopistossa? Paatos ainakin on taattua juche-tasoa!

   Reply
 • 13.12.2016 at 16:55
  Permalink

  Katsokaa tarkemmin videota, puusilmät! Naisella on musta peittävä huivi (muslimi?) ja miehellä kaljapullo kädessä. Ettei vaan olisi kuitenkin muslimien välinen kahakka?

  Reply
  • 14.12.2016 at 01:10
   Permalink

   Ei kyl sillä on normaali huppu että ihan valkonaama saastainen huora toi on jonka saaki potkia alas rappusia herrasväen toimesta, ja tää ny on kuitenki sitä että nuoriso vähä keppostelee, tartte maahanmuuttajia alkaa syrjimään siitä että ne vähä tuo värinääkin muuten niin harmaaseen valkoisten tunkkaiseen kulttuuriin. kuten tälläistä me tarvitsemme, he sentään osaavat kommunikoida ja panna naisia toisinku esim suomalaiset miehet eivät osaa siksihän ne tänne haluaaki ku ne tietää että naista saa ja ihan oikeutetusti ne saa potkia tuollaisia rasistihuoria päähän, koska voin olettaa että ennenkö toi pätkä alkoi noi maahanmuuttaja nuoret olivat yrittäneet iskeä tämän rasistisen sika huora naisen joka ei ollut kiinnittänyt heihin huomiota vaan kävellyt vaan joka on väärin ja itsepuolustuksena tämä herrasmies sen potkaisi alas rappusia joka on ihan oikein koska muija oli saatanan RASISTI! ilman rasismia ei olisi väkivaltaa valkoisia kohtaan.

   Oikeesti on se hyvä et tätä tapahtuu jatkuvasti ympäri eurooppaa ja ne mitkä tulee uutisiin on harvinaisia tapauksia, mä oon monia kertoja joutunu yöllä herään saattaan naispuolista kaveria kotiin ku mamulauma lähteny sen perään ja olis raiskannu ja tappanu ne varmasti jos en olisi ehtinyt paikalle ennenkö ihmiset oli hajaantunut ja valot sammunu. ja se miten paljo noi kunnioittaa esim suomes suomalaisia? se on erittäinki vitun korkeella joo, se on kyl niin hienoa tosiaan et näkee suomalaisiaki muijia buqrat päällä vai miksi niitä peittopaskoi kutsutaankaa. kyllä suomalaisille lutkille tumma muna kelpaa ja tunsin yhen joka pani vain ählyjä, ja se on todennäkösesti jo ottanu useesti lättyynsä ja vähä useempiki heimolainen on pitäny sillä hauskaa ku yks tuonu sen kämpille. mut jos et anna vapaaehtoisesti ne toki ottaa. se on totta et niis on sillee miestä että ne ei anna naisten hyppiä silmille mitä suomalaistenki pitäis tehdä mut toki me ei julkisesti piestä muijia ja raiskailla niitä väkivaltaisesti suomalaistenki raiskaukset on pääosin jotain treffi-raiskauksia ja sammuneen nussimisia sekä tiiän pari tapausta jossa on syytetty vaan siksi että äijä ei oo ollu kiinnostunu panemisen jälkeen. mut se on totta et islami ja me ei voida olla olemas samas paikas, me ei voida tulla toimeen se on täysin fakta, toisen puolen on hävittävä. ja se että suomi on ajettu konkurssiin myös näiden tuonnin vuoksi ja niiden vitusti korkeempien tukien vuoksi myös niin uskon että täs on isompi salaliitto, kukaa päättäjä ei olisi niin vitun tyhmä ku miltä ne vaikuttaa. suomi todennäkösesti myydään pois ja nää mamut on ehkä oikeesti tuotu tänne rellestään että me keskityttäis siitä vääntämiseen. ja mamuongelma on sellainen että jo olevat mamut riittää siihen että suomi alistuu ja valkoisista tulee niiden orjia paris kymmenes vuodes, sisällissota euroopas on kokoajan ollu syttyys islam vs me, mut mikää valtiotaho kuten vaikka suomi ei laittais armeijaansa poistaan näitä vaikka nää kuinka aseistautuis ja järjestelmällisesti vangitsis ja tappais meitä. mä oon aina ollut sitä mieltä ja oon edelleenki et tarvitaan kansanliike 1000 ihmistäki aseistautuneena riittäis lähettään nää apinat takas mistä on tullutki ilman että valtio voi pistää hanttiin. vielä ku se olis mahdollista, 5 vuotta niin se on jo ihan liian myöhäistä 15 vuotta niin näiden määrä on moninkertaistunu ja on jo sotimiskykyisiä niiden kaikki penskat ja niitä on 5 kertaa enemmän ja niit roudataanki lisää niin me ei mahdeta mitää enää silloin ja ku hyökkäykset tulee sisältäpäin niin millään järjestelmällä niitä ei voida voittaa siksi, suomalaiset miehet suurimmaks osaks oikeesti tulee teurastetuiks ja naiset näiden seksiorjiksi ja lisääntymisvälineiksi sekä nyrkkeilysäkeiksi tietenkin. se on se tulevaisuus mikä tässä on edessä johon kannattaa alkaa valmistautuun, itse en ilman matsia ole lähdössä saati antaas näiden ottaa suomea haltuunsa mut yks mies ei paljoa voi tehä. siks mä oon ajatellut perustaa kansanliikkeen, katsoo olisko näppiksien takaa porukkaa tarpeeksi valmiina organisoituun suojeleenki tätä maata ja ratkaiseen tän tilanteen, eli yksinkertaisesti palauttamalla kotimaihinsa nää yhdel isol laival. isoa fundingia ei tarvita ja monilla on aseita valmiistaan ja lisää pystyy pienel rahal hankkiin että saadaan ees suomi pelastettua, tosin samalla olis kyllä erittäin hyvä pistää maanpettureiden päät pölkylle tuolta eduskunnasta ja hallituksesta. mä tuun tekeen sivut ja mainostaan sitä ympäri foorumeita, liittykää jos jaatte saman huolen ja ootte valmiit uhraan pienen palan elämistänne pelastaaksenne elämänne ja poistaan tän uhan kokonaan. muut maat todennäkösesti seuraa perässä ja eurooppa alkaa parantuun sen jälkeen hiljalleen, mut se on vain jos meillä kansana on rohkeutta toimia itse eikä sokeasti olettaa että jotku päättäjät tekis jotain tai et äänestäminen vaikuttais paskaakaa lopputulokseen, ei vaikuta vaan meidän oikeat toimemme vaikuttaa! muistakaa nimimerkki FuryFist se on se mitä käytän tän perustaessani.

   Reply
  • 19.12.2016 at 19:40
   Permalink

   Ei sillä ole mitään merkitystä, oliko nainen muslimi tai ei, sillä tuo low-life sakki ei ansaitse minkäänlaista myönnytystä siitä, oliko kohteena ”omat” vai ”vieraat”.

   Reply
 • 14.12.2016 at 11:58
  Permalink

  Näin matut kiittävät turvapaikasta.

  Olisi aika suomalaisten herätä. Nämä matut vihaavat meitä. Me suomalaiset olemme pieni vähemmistö tällä planeetalla ja meillä on vain tämä yksi maa. Ei pilata sitä hyysäämällä täällä vihamielisiä tai edes passiivisia matuja.

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.