”Monikulttuurisia perheitä” muuallakin kuin Oulussa.

Oulun insesti-demarin tapaus järkyttää ja inhottaa meitä syvästi, mutta kurkistus julkisuudessakin näkyvien henkilöiden monikulttuuriseen arkipäivään voi olla matka ihmismielen pimeälle puolelle. Monikulttuurisista suhteista tulisi jo koulussa varoittaa lapsia, -sensijaan että niihin kannustetaan.

Näkyvän monikulttuurivaikuttajan oman perheen tarina:

”Monikulttuurinen osaaja, jolla on kokemusta eri kulttuureista.Filosofian maisteri, kulttuurienvälisen viestinnän asiantuntija, kulttuuritulkki ja kielenkääntäjä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin Amoral-hankkeen kouluttaja-konsultti. Lions-järjestössä aktiivinen vaikuttaja ja hyväntekijä. Viiden lapsen yksinhuoltaja, helsinkiläinen nainen.”

Kokoomus-puolueen aktiivi, Lions-klubin sisäpiiriläinen,  ja listassa myös Mannerheimin lastensuojeluliitto.  Tarja Halosen jossain Kalliossa kokoontuvan napatanssikerhon ”Hytkyvät Hylkeet” sisäpiirijäsen, ja ”Ihmisoikeusliitossa” töissä. Alppilan koulun röyhkeää oppilasta ojentaneen opettajan virastaanerottamisen taustavaikuttaja?

Mitäpä keittiönkaapista löytyy:

”Kokoomusehdokkaan turkkilaismies raiskannut perheen lapsia 10 vuotta

Kokoomuksen ehdokas ja monikulttuuri-asiantuntija ja Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttajan turkkilaismies raiskannut perheen lapsia 10 vuoden ajan ja joku kehtaa väittää, että nainen ei ole ollut tietoinen asiasta?

Helsinkiläisperheen turkkilainen mies on raiskannut perheen lapsia 10 vuoden ajan viikottain ja väkivaltaisesti kertoo MTV3.

Kokoomusehdokkaanakin olleen perheen äidin on ollut ihan pakko tietää asiasta, koska poliisin mukaan teot ovat olleet viikottaisia ja erittäin raakoja ja väkivaltaisia. Äiti on esiintynyt lukuisia kertoja esim YLE:n ohjemissa monikulttuurisuuden puolestapuhujana ja toiminut tosiaan Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttajana.

Miehelle luetut syytteet:

1) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

2) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-31.8.2007

3) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-31.12.2007

4) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

5) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

6) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-14.8.2008

7) Pahoinpitelyjä 1.1.-26.9.2008

8 ) Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.1.1998-26.9.2008

9.1) Väkisinmakaamisia 1.1.-31.12.1998

9.2) Useita törkeitä raiskauksia 1.1.1999-26.9.2008

10) Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.1.1999-26.9.2008

11) Useita törkeitä raiskauksia 1.1.1999-26.9.2008

Tämä ei muuten niin kiinnostaisikaan, mutta ihmetellä täytyy, ettei naisen toimintaa ole tutkittu, mutta hei hän onkin maahanmuuttotutkija ja kokoomuksen ehdokas. Miten on mahdollista, ettei perheen äiti havaitse jos lapsia raiskataan ja hakataan viikottain jatkuvasti? No lapset onkin otettu häneltä pois, mutta vapaalla jalalla Suomen yksi kautta aikojen pahimmista pedofiilinaisista kulkee. En ole tietoinen onko lastensuojeluliiton kouluttajavirka otettu häneltä pois, mutta jos hän siellä edelleen toimii niin voi luoja sentään.”

”Lähes maksimituomio törkeistä seksirikoksista jää voimaan

09.09.2009 11:20

”Törkeisiin seksirikoksiin syyllistynyt helsinkiläismies tyytyy pitkään vankeustuomioonsa.

Vähän yli nelikymppinen mies tuomittiin hiljattain 12 vuodeksi vankilaan. Rangaistus lähentelee laissa säädettyä enimmäisrangaistusta, joka on 13 vuotta. Tuomio tuli törkeistä lapsen seksuaalisista riistoista, väkisinmakaamisista, törkeistä raiskauksista ja pahoinpitelyistä.

Seksuaalirikokset kohdistuivat tuomitun kahteen omaan lapseen, joiden riisto jatkui kymmenen vuotta. Kaikkiaan uhreja oli seitsemän, joista viisi lapsia. Mies määrättiin maksamaan heille yhteensä lähes 300 000 euron korvaukset.

Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin keskiviikkona, ettei mies ilmaissut tyytymättömyyttä määräaikaan mennessä. Kihlakunnansyyttäjä Harri Ilander on luonnehtinut tapausta törkeimmäksi hänen tiedossaan olevaksi.

MTV3 ei julkaise tuomitun nimeä uhrien henkilöyden suojelemiseksi.
(MTV3 – STT)”

Tässä paljastuu silloiseen presitanttaan asti ulottuva  ketju:

” Alppilan yläaste ei ole ns. normaali koulu, vaan ”monikulttuurisen samanaikaisopetuksen pilottikoulu”. Entinen rehtori Sari Aarniokoski oli ollut keskeisesti mukana tähän pilottikokeiluun hakemisessa. Kokeilussa ”samanaikaisopetuksessa” on ajatuksena tavallisten oppilaiden ja ”erityistuen tarvitsijoiden” yhtäaikainen opiskelu siten, että luokassa toimii kaksi opettajaa (aineopettaja ja erityisopettaja) ja oppilaita voidaan jakaa myös tavallinen opiskelija ja tuentarvitsija -pareiksi, jolloin myös tavallinen oppilas osallistuu erityistuen tarvitsijan opettamiseen.”

”Sari Aarniokosken toimiessa rehtorina Alppilan koululla järjestettiin vuonna 2012 Young European School Conference, johon kuului mm. kansainvälisiä ryhmätöitä ja apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljasen emännöimä vastaanotto. Yhtenä tapahtuman sponsoreista oli Lions Club Helsinki / Hakaniemi ry. Ruokalasta poistetun oppilaan nyttemmin vankilassa istuva isä on LC Helsinki/Ruoholahden jäsen ja 23.11.2008 asti piirin ARS-toimikunnan (Arne Ritari säätiö) puheenjohtaja. Myös pojan äiti kuuluu kyseiseen Lions Clubiin. ”

http://turjalainen.blogspot.fi/…/alppilan-koulukohun-matapa…

”Suomalais-turkkilaisten seka-avioliittojen viestintäproblematiikka”, gradu, tekijä Eeva Suomenaro, sivulta 23:

”Miten mies(Turkkilainen) sopeutuu vaimonsa(Suomalainen) maahan ja kulttuuriin, miten kollektiivisen maskuliinisen kulttuurin edustaja ja vieläpä mies sopeutuu yksilölliseen ja feminiiniseen kulttuuriin….)”.
Lukeeko tuossa nyt epäsuorasti se minkä minä olen aina omasta mielestäni nähnyt suomalaisnaisen, joka kulkee ählämin kanssa, katseesta?”

https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456789/9102?show=full

”Turkissa on yksityinen ja julkinen kulttuuri. Nämä saattavat poiketa hyvin paljon toisistaan. Yksityinen kulttuuri on sitä, että ihminen käyttäytyy yksityisesti aivan eri tavalla kuin julkisesti. Turkkilaisilla ihmisillä on yksityinen ja julkinen minä”(sivulta 24.)

Niinpä näkyy olevan myös Kokoomuksessa, Lions-klubissa, MLL:ssä ja ”Ihmisoikeusliitossa”?

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=6543&hilit=ihmisoikeusliitossa&start=90

Oulun tapaus näyttää osoittavan, että julkisuuteen tulleet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu, ja julkiset valvontaverkostot rutiininomaisesti sulkevat silmänsä näiltä ongelmilta, ja -kuten Oulussa ja Lions-clubissa- niiden annetaan jatkua vuosikausia. di-gold-1

One thought on “”Monikulttuurisia perheitä” muuallakin kuin Oulussa.

  • 26.10.2016 at 19:32
    Permalink

    Kaikki on käännetty ylösalaisin. Kielletty on sallittu, ruma on kaunista, valkoinen on musta, epänormaali on normaalia, pahe on hyve, vale on totuus…Suomi on kuvottava mätäpaise, josta tihkuu joka päivä toinen toisiaan kauheampia asioita. Kukaan ei kanna vastuuta, sama meno jatkuu päivästä toiseen.Koko maa pitäisi putsata aina virkamiehiä, poliitikkoja, poliisia ja opetusviranomaisisa myöten!

    Alppilan koulu on muuten Tarja Halosen suojeluksessa ja vierailujen kohde, joten eipä tuokaan kytkös taas yllätä! Halonen on luennoinut koululla aivopesemässä lapsia. Ritva Viljanen (SDP) taas hakee kotoutumisoppia Suomeen vierailemalla veronmaksajien rahoilla Ruotsissa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.