”KOLME SYYTÄ, MIKSI IHMINEN VASTUSTAA MAAHANMUUTTAJIA”

Taannoin epärehellisesti porvarilehden päätoimittajuutta hakenut vasuri Johanna Korhonen kiukuttelee Hesarissa:

”KOLME SYYTÄ, MIKSI IHMINEN VASTUSTAA MAAHANMUUTTAJIA”

”Johanna Korhosen mukaan maahanmuuttajien vastustaminen ei välttämättä liity mitenkään maahanmuuttajiin. Todellinen syy vihaviesteihin tai rasismiin voi löytyä esimerkiksi näistä:”

 1. ” Yksinäisyys raastaa. Perhe on hajonnut tai jäänyt perustamatta, suku asuu kaukana, työpaikka meni alta, harrastaa ei jaksa tai raski. Jokin näistä, pahimmillaan kaikki – tällaisia ihmisiä on Suomessa paljon. Ihmiseltä puuttuu joukko, johon kuulua. Silloin maahanmuutonvastustajien ja rasistien ryhmät netissä muodostavat kutsuvan käden.
 2.  Arvostusta puuttuu. Kun ihminen kokee, ettei ole saanut arvostusta tai tukea esimerkiksi työyhteisössään tai yhteiskunnassa, hän saattaa suunnata turhautumisensa maahanmuuttajiin. Tällainen ihminen saattaa taloudellisin mittareihin katsottuna kuulua hyväosaisiinkin.
 3. Tunteet kiihottavat. ”Sosiaalisessa mediassa jokainen pääee purkamaan tunteitaan kenenkään estämättä ja yleensä niin, että täysin sopimattomistakaan tunneilmaisuista ei käytännössä joudu juridiseen vastuuseen”, Korhonen kirjoittaa. Tunteisiinkin voi addiktoitua, ja Facebookista niitä voi ammentaa samanmielisten kerhosta ympäri vuorokauden.”

Tämähän on ihan samaa tasoa, jos joku juntti sanoisi, että ”suvakkiuden syynä on mustan melan kaipuu”. Mihin on jouduttu, kun valtakunnan päälehti julkaisee tälläistä?

Mitkä voisivat olla syyt vastustaa maahanmuuttopolitiikan vastustajia? Yritetään:

 1. Katkeruus suomalaisia kohtaan siitä, että Suomi ei tuhoutunut 2.maailmansodassa.
 2. Katkeruus siitä että kommunismi romahti.
 3. Erittelemätön katkeruus terveitä kohtaan.

Toihan kuullostaa ihan puolueettomalta journalismilta. -Näillä näytöillä päässee Hesariin töihin?

 

 

Asiasta kertoi Helsingin Sanomat 30.09.2016.

9 thoughts on “”KOLME SYYTÄ, MIKSI IHMINEN VASTUSTAA MAAHANMUUTTAJIA”

 • 1.10.2016 at 01:15
  Permalink

  Eli puhu ittestään ja suvakeista?
  ensimmäiseen vaihtoehtoon laitetaan rasmus (Y)
  kakkosessaki on niin helppoa. kylän hyljeksitty löytää rasmuksen ja muut hyljeksityt yksilöt.
  kolmosessa :O ei saatana jos tuo tonttu saa palkka jostain niin mä rupeen käpyjenkerääjäks :O

  Reply
 • 1.10.2016 at 02:51
  Permalink

  Kolme syytà! 1 vastustan maahanmuuttoa kulttuureista joissa tuhansia vuosia heille on opetetty vihapuhetta ja rasismia ja vàkivaltaa ja epàinhimmillisià oppeja pelkàstààn sen perusteella ettà me suomalaiset suurimmaksi osin kuulumme eri uskontokuntaan (suluissa pois suljen heidàt jotka eivàt ole niità oppeja kuulleet ja jotka ovat muutos valmiita hyvàksymààn suomen arvot 100%) .2 Taloudellinen hyvàksikàyttò niin maahanmuuttajien ja politiikkojen suomi ja eu mamu bisnes ja sen seurauksena tàysin turvaton sikaa sàkissà rajat auki meininki joka jo nàkyy suomessa.3 Tàmàn aivottoman suunnittelemattoman maahanmuuton joka poliittisena korrektiudessaan itsekkààsti jakaa vielà suomen kansan kahtia.Olisi vielà useita syità mutta kun kolmea kysyttiin .Ai niin on perhe on tyò harrastan.Mutta ketà haluaa asua suomessa tai edes kykenee kun suomen perusarvot on vaihdettu tàhàn rikkauteen nimeltà unelma joka todellisuudessa on pelkkàà PAS…

  Reply
 • 1.10.2016 at 07:42
  Permalink

  1. Kiitollisuus siitä ettei Suomi tuhoutunut kahdessa maailmansodassa! 2.hyvä jotta kommunismi romahti , huono jotta perustivat uuden ”kommunismin ” EUn ! 2. Suuri kiitollisuus edistykselliselle terveydenhoito järjestelmälle ! – Vain suuri päättämättömyys antaa paperittomien ja väärennettyjen henkilöllisyyden turvin vaellella maasta toiseen.Älytöntä maaha muutaneita elättää kansamme varoilla vuosi kymmeniä . Ilman pakolais tatusta tulleilta pitäisi periä heidän aiheuttamat kustannukset takaisin.

  Reply
 • 1.10.2016 at 10:26
  Permalink

  olikos tämä Korhonen se julkilesbo joka ei ilmoittanut ”kumppaninsa” poliittisesta toiminnasta työhakemuksessaan vaikka sitä nimenomaan kysyttiin, ja sitten pyyteli satojen tonnien korvauksia vaikka itse petkutti ?

  Reply
 • 1.10.2016 at 10:41
  Permalink

  Miksi Korhosen kaltaiset mädättäjät eivät ole tyytyväisiä elämäänsä?

  1) Jo nuorena on tullut tehtyä väärätpäätökset jotka rasittavat läpi koko elämän

  2) Se että ymmärtää tehnensä koko elämänsä hyödytöntä työtä jolla ei ole mitään arvoa. Perhe on jäänyt perustamatta ja/tai se on hajonnut kauan sitten. Koko elämän ajan on juostu rahan ja uran perässä ja kuoleman kynnyksellä ymmärretään että elämän olisi voinut elää toisinkin.

  3) Toisten ihmisten ja perheiden onnellisuus ärsyttää. Se ärsyttää että ihmiset ja perheet joilla on vähemmn rahaa ja valtaa ovat onnellisempia. Heillä on enemmän vapaa-aikaa ja vähemmän velvoitteita. Heitä ei arvostella julkisesti ja he löytävät onnen pienet asiat arkisesta elämästään,ilman suuria adrenaliini ryöppyjä.

  4) Toisten sivistystaso on korkeampi kuin itsellä. Silloin kun itse tuli juotua opiskeluaikoina halpaa punkkua ja puhuttua viisaita Kafkasta niin tunnollisemmat opiskelivat. Ja sitä kuilua ei enää saa kurottua umpeen millään. Huomaa pudonneensä tiedon rattailta ja jääneen yksin oman maailmankuvansa kanssa.

  5) Velkaa on kuolemaan asti ja samalla ymmärtää että on tullut huiputetuksi kiinteistökaupoissa. Itse ja kaltaisensa jos eivät ole tehneet lapsia uran vuoksi niin ymmärtävät että kansan väheneminen tarkoittaa kiinteistöjen hintojen romahtamista. Ja se hetki kun tajuaa että tekee tappiota asunnolla jonka osti, se mustaa loppuelämän.

  6) Ymmärtää että toinen jalka on jo haudassa ja kuten edellä mainittua, jos ei ole tehnyt lapsia niin näkeetulevaisuutensa yksinäisenä vanhainkodissa jokapäiväisissä rutiineissa ilman sukulaisia ja vierailuja. Yksin odottaa kuolemaa.

  Kuten Steve Jobs sanoi kerran ”Kuolema on eämän innovaatioista paras. Se raivaa edestään kaiken epäoleellisen ja keskittää ihmisen ajatukset vain siihen mikä on tärkeää”.

  Reply
 • 1.10.2016 at 11:00
  Permalink

  kolme syytä on paremminkin:
  1. halutaan pitää kiinni suomalaisista, kristillisistä arvoista
  2. halutaan pitää kiinni vapaudesta, vailla pelkoa liikkumisesta
  3. halutaan käyttää valtion varat johonkin muuhun

  Reply
 • 1.10.2016 at 16:08
  Permalink

  Kolme syytä, miksi vastustan (näennäis)suvaitsevaisuutta

  1. Se muodostuu suurelta osalta tekopyhyydestä, valheista, propagandasta ja vihasta, joita edustaa näkyvimmin ja kuuluvimmin hallitus, tietyt poliitikot sekä viranomaistahot, Rasmuslandia, Takkutukat, Varisverkosto, anttifantit yms. äärijärjestöt, unohtamatta Suvi ”Hiekkaasiellä” Auvista, Jari ”jumala” Tervoa, kirkkoväkeä jne.
  2. Sen pyhä tarkoitus on ollut mustamaalata kaikki ne asiat, jotka yhdistää millään lailla nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa vastustavia, jotta heidän yhteenkuuluvuus ja sanoma koettaisiin automaattisesti vihapuheeksi, rasismiksi yms.
  3. Se koetaan niin todelliseksi ja oikeutetuksi, että sen perusteella ollaan jo tekemässä uusia lakeja tai lakimuutoksia.

  Reply
 • 2.10.2016 at 20:32
  Permalink

  Kappas. Siis rikollisuuden, työttömyyden, turvattomuuden ja verojen kasvu ei lainkaan aiheuta pikkuista nuivuutta maahantunkeutujia kohtaan?

  Reply
 • 2.10.2016 at 20:33
  Permalink

  Kappas. Siis rikollisuuden, työttömyyden, turvattomuuden ja verojen kasvu ei lainkaan aiheuta pikkuista nuivuutta maahantunkeutujia kohtaan?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.