FBI:n James Comey varoittaa taas: Terroristi-pakolaiset ryntäävät Eurooppaan.

James Comey muistuttaa Afganistanin sodan päättymisen jälkeisestä terroristien aallosta Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Hänen mukaansa ”kalifaatin” luhistuminen saa aikaan vielä suuremman entisten ISIS-Da’eshin sotureiden vyöryn.

ISIS tulee olemaan al Qaedaa vaarallisempi, arvioi Comey. Talebaani-hallinnon luhistuttua sen palvelukseen kaikkialta muslimimaista kerääntyneet terroristit hajaantuivat ja aiheuttivat hankaluuksia Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja al Qaeda muodostui näistä ihmisistä. Nyt odotettavissaolevasta ryntäyksestä tulee suurempi. di-gold

 

Asiasta kirjoittivat 28.09.2016 Express ja Verkkouutiset.

One thought on “FBI:n James Comey varoittaa taas: Terroristi-pakolaiset ryntäävät Eurooppaan.

  • 29.9.2016 at 08:34
    Permalink

    Tämä nyt ei varsinaisesti ollut uutinen, mutta ehkä kiinnitti joidenkin mielenkiinnon. Nuo hiekkaneekerit ovat kautta aikojen olleet samanlaista kansaa. Ensin uhotaan ja heilutellaan sapeleita ja pyssyjä. Mutta kun tulee kova paikka niin suojaudutaan toisten selkien taakse. Ja piilotellaan toisten helmoissa.

    Samanaisia p***kahousuja ne on olleet kautta aikojen.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.