Wille Rydman puolustaa sananvapautta

Wille Rydman kirjoittaa blogissaan, että monet hallitustoimijat ovat astuneet opposition asettamaan ansaan suostuessaan vaatimuksiin, joissa ”poliisin pitäisikin aiempaa enemmän istua näyttöpäätteen ääressä etsimässä internetistä rasistista vihakirjoittelua. Ikään kuin ne nyt olisivat se suurin yhteiskunnallinen ongelma.”

Rydman jatkaa: ”[I]tse asiassa nämä vihakirjoittelijat ovat usein juuri niitä, jotka päivittäisessä arjessaan joutuvat elämään köyhissä lähiöissä kaikkien maahanmuuton ikävien lieveilmiöiden keskellä. He ovat matalan tulotasonsa vuoksi vankeina lähiöiden monikulttuurisessa unelmassa.”

”He eivät ehkä osaa kirjoituksissaan pukea ahdistustaan sanoiksi yhtä tyylikkään analyyttisesti kuin korkeammin koulutettu väki, mutta se ei muuta ahdistusta ja sen taustalla olevia ongelmia yhtään vähemmän todellisiksi.”

Rydman lopettaa sanoin: ”Mahdollisuus kertoa ajatuksensa ilman pelkoa rangaistuksesta on samalla parhaita tapoja ennaltaehkäistä väkivaltaan turvautumista.”.

Tähän Nykysuomen on helppo yhtyä.

4 thoughts on “Wille Rydman puolustaa sananvapautta

 • 26.9.2016 at 21:08
  Permalink

  Olipa häiriintynyttä. Maahanmuuttajat eivät ole tehneet mitään pahaa Wille Rydmanille, mutta hän vihaa heitä patologisesti. Hänen kaltaistensa ihmisten vuoksi internet ja arki on nykyisin turvaton monille ihmisille. Rasistiselle ihmisvihalle ei ole tilaa kunnollisten ihmisten Suomessa.

  Reply
 • 27.9.2016 at 03:50
  Permalink

  Rydman puhuu täyttä asiaa ja vielä selkeästi, mahtava kansanedustaja!
  Nuori mies ja ajatukset rautaa!!!!

  Reply
 • 27.9.2016 at 19:52
  Permalink

  Harmillista kun KOKoomuksessa ei ole enempää Willen lailla ajattelevia, vaan päättämässä on Stubbin ja Orpon kaltaiset monikultturisti-globalistit.

  Ääni Willelle on siis valitettavasti hukkaan heitetty ääni, koska hän ei vielä pitkiin aikoihin, jos koskaan pääse KOKoomuksessa sellaiseen asemaan jolla olisi vaikutusta blogikirjoitusta enempää. Siitä pitää monikulttuuri-globalismi klikki puolueen sisällä huolen.

  Reply
 • 28.9.2016 at 14:07
  Permalink

  Muuten täysin samaa mieltä Willen kanssa paitsi tästä kohdasta: ” Vastarintanatsit rinnastettiin nopeasti muihin kansallismielisiin ryhmiin”. Eiväthän he ole kansallismielisiä kun haluavat kaikille pohjismaille yhteisen valtion. Hehän ovat nosrdisteja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.