”Päi­vys­tä­vä anar­kis­ti Su­vi Au­vi­nen te­ki mat­kan Ou­luun ja kä­vi ta­paa­mas­sa en­tis­tä yk­kös­vi­hol­lis­taan, nat­si­aat­tees­ta luo­pu­nut­ta Esa Ho­lap­paa.”

Radio Helsingissä ääriryhmät kohtaavat, mutta ovatko eroavaisuudet sittenkään niin oleellisia? Esa Holappa antoi kentän oikealle laidalle ikäviä tuloksia tuottaneen ohjeistuksen. Suvi Auvinen teki saman vasemmalle siivelle. Nyt he virmuilevat yhdessä opetuslapsilleen. -Ja nostetta riittää molemmille ääritoiminnan vastustamisessa.

Eiköhän, poijjaat, ryhdytä nyt suvaitsemattomiksi, ja ihan huolella, niin ammattisuvaitsijoiden medianoste kestää ja hymy säilyy naamalla? di-gold

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.