Saksa sai oman ”Järvenpään”?

Irakilaisten ja ”syyrialaisten” ja toisena osapuolena paikallisten nuorten välillä on ollut yhteenottoja Bautzenissa Saksassa.  Media näkee tapahtumat ”uusnatsien” toimintana. Koko kesän jatkuneilla hyökkäyksillä saksalaisten kimppuun kirvein ja puukoin ei ole mitään yhteyttä tapahtuneeseen.

The Sun: Maahanmuuttajat ja uus-natsit taistelivat keskenään saksalaisen kaupungin kaduilla keskiviikko-yönä poliisin yrittäessä suojata maahanmuuttajia. Poliisin mukaan maahanmuuttajat aloittivat yhteenoton, -ja myöhemmin heittivät pulloilla poliiseja näiden yrittäessä estää maahanmuuttajien pieksämisen.

Yhden marokkolaisen kerrotaan loukkaantuneen, ja viedyn ambulanssilla sairaalaan. Saksalaisia nuoria, miehiä ja naisia, osallistui tilanteeseen noin 100, maahanmuuttaja-miehiä oli mukana tappelussa 20, kertoo poliisi. di-gold

 

https://www.youtube.com/watch?v=9W5OI9mGxvI&feature=youtu.be

 

2 thoughts on “Saksa sai oman ”Järvenpään”?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.