Sinisilmäisyys vetää puoleensa?

Monasti ihmettelemme suomalaisten naisten kiivautta heidän reagoidessaan avoimen maahanmuuttopolitiikan arvosteluun. Nyt tiedämme miksi: Rajakontrolli estäisi eksoottisten aviomies-kanditaattien tulon Suomeen. Monelta tytöltä voisi nigerialainen prinssi jäädä kokematta.

Johanna 19v. on täyttymyksensä äärellä. Vain suomalainen ennakkoluuloisuus ja peräpohjalainen rasismi on onnen esteenä, ja toki prinssin rahattomuus vaikka on palatsi ja kaikkee:

postia-prinssilta-1 Johanna 19v: Nyt äkkii apuun joku joka osaa enkkuu!!! muhun otti yhteyttä joku nigerialainen prinssi joka haluu muuttaa suomeen ja tarttee mun apuu joidenkin papereiden kanssa! SAAN PALKAKS 100 000$ (paljon se on eurois?) mut en osaa oikee tehä mitään ku en osaa tota enkkuu niin hyvi!!

Rainer: Ai ihka oikea prinssi jopa! Ihan sinut valitsi kaikista suomalaista?

Johanna 19v: Joo! arvaa oonko ihan täpinöissä! eka vähän epäilytti kanssa toi että se on prinssi mut kysyin ”is this real” ja se lähetti kuvia sen palatsista ja ne näytti aidoilta. sen lakimieski lähetti mulle joitai mitä en ymmärrä.

Rainer: Just sehän todistaakin kaiken…

Johanna 19v: no voit sä sit auttaa? Maksan vaikka puolet rahoista palkaks!

Tarja 40+: Varo ne huijaa! Multa vietiin kerran 500 euroo kun mun piti muka maksaa pankkitilin avausmaksu et ne voi laittaa rahat sinne ja sit ne ei ikinä enää vastanneet! En kyllä ymmärrä miksei sieltä Nikeriasta voi siirtää rahoja Nordean tilille?

Johanna 19v: mut ei se 500 euroo oo niin paha jos saa $ 100 000…


PRINSSIANKRAH0000000000011950-luvulla elettiin syrjäisessä Suomessakin kuninkaallisten häiden odotuksessa, kun Kultarannikon (sic!) ”prinssi Ankrah” löysi suomalaisen Sinikka Toivosen. Kunnes joku kansankyynikko tunnisti prinssin sirkuksessa esiintyneeksi jonglööriksi.  Voimme toki nauraa tämänkaltaisille romansseille, tai -kuten nyt on tapana sanoa- ”monikulttuurisille suhteille”, mutta on muistettava että sirkusprinssi Ankrahin morsian oli 17-vuotias. Nämä ovat kaikki ihnimillisiä tragedioita, joissa kärsijänä on ymmärtämättömyyttään kyseenalaiseen ihmissuhteeseen lähtenyt suomalainen tyttö ja mahdolliset lapset. Di-gold

One thought on “Sinisilmäisyys vetää puoleensa?

  • 6.9.2016 at 21:21
    Permalink

    Ihminen haluaa sitä mitä se ei voi saada. Ja sen minkä se voi saada, sitä se ei halua.

    Kysykää papeilta. Papit tuntevat käsitteen ”viittakiima” josta puhutaan ihan avoimesti.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.