Salafisti-islamistit kasvattavat lapsensa vihaamaan, -Saksassa!

Pienet lapset kouluissa, päiväkodeissa ja leikkipaikoilla osoittavat oireita silmittömästä vihasta muita samanikäisiä kohtaan. Syynä ei ole sota-olosuhteiden aiheuttama trauma, sillä monet näistä lapsista ovat syntyneet ja kasvaneet Saksassa, -jyrkän islamilaisissa perheissä. Saksalainen turvallisuusviranomainen näkee tässä kasvavan ja hoitamattoman ongelman. 

Deutsche Wirtschafts Nachrichten 5.9.2016

Frankfurt am Mainin poliisin Staatsschutzin johtaja Wolfgang Trusheim on varoittanut uudesta ilmiöstä: ”Vihalapset” (Hass-Kinder).  Hänen mukaansa salafistista islamin suuntaa kannattavissa perheissä lapset kasvatetaan fanaatikoiksi. Nämä lapset vihaavat meitä. Heidän vanhempansa ovat jo varhaisvuosista lähtien kasvattaneet vihaamaan vääräuskoisia, kertoi Trusheim HR-Infon radiolähetyksessä. Toistaiseksi on ollut kyse vain yksittäistapauksista.

Salafistien ihanne on monilapsinen perhe, kuten Suomessa lestadiolaisilla. Salafistien asenne oman lahkon ulkopuolisiin on kuitenkin paljon jyrkempi. Heidän lapsensa herättävät huomiota kouluissa monin tavoin: Piirtävät jihadistisia symboleja ja terroristien kuvia, ja kertovat haluavansa jihadisteiksi tai peräti marttyyreiksi. Tämä on ongelma, sillä perheet ovat suuria ja sosiaaliset kontaktit rajoittuvat samanmielisiin.  Nämä lapset saattavat kouluissa kohdata ensikertaa tois-uskoisia lapsia, kristittyjä, uskonnottomia tai muiden islamin suuntauksen omaksuneita.

Nuorison parissa toimivien virastojen ja perheoikeusistuinten tulee hyödyntää olemassa olevat mahdollisuudet lasten huostaanottamiseksi näiltä vanhemmilta, ehdottaa Wolfgang Trusheim.

Myös Saksan lastensuojeluyhdistys on vaatinut johdonmukaisia toimia salafisti-vanhempia vastaan. ”Kun ilmenee konkreettisia todisteita siitä, että vanhemmat kasvattavat lapsiaan ihannoimaan väkivaltaa, niin silloin nuorisoviranomaisten tulee toimia lapsen edun mukaisesti”, kertoi Saksan lastensuojeluliiton puheenjohtaja Heinz Hilgers HR-Infon lähetyksessä. Tässä yhteydessä ei ole aihetta erityiskohteluun väitettyjen uskonnollisten erityispiirteiden johdosta. Di-gold

Thanx to Akez!

 

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/09/05/staatsschutz-fuerchtet-islamisierung-von-kindern-in-deutschland/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.