Länsijohtajat Ukraina on demokraattinen maa – Tarkastellaanpa Ukrainan ”demokratiaa”

Ukraina aiheuttaa ihmisille suuria tunteita, on huolta, pelkoa ja sääliä. Näiden vahvojen tunteiden myötä todellisuus häviää ja tätä käytetään nyt härskisti hyväkseen.

Yleisradio näytti ”dokumentin” missä valtion päämiehet kertoivat Ukrainan ja Venäjän sodasta, ”dokumentti” oli propagandan suurteos, missä kaikki oli kohdallaan. Valtionpäämiehet toisteli Ukrainan olevan demokraattinen ja länsimaiset arvot omaava valtio. Nyt sitten pitää ainakin euroopassa huolestua, jos valtiomme päämiehet näkee Ukrainan demokraattisena ja länsimaisen sivistyksen omaavana valtiona. Voihan se olla että EU on kehittymässä juuri Ukrainan kaltaiseksi ”demokraattiseksi” himmeliksi. Ukrainaa ainakin päämiehemme  pitävät hyvänä ja edistyksellisenä maana.

Katsotaan pintapuolisesti millaista järjestelmää euroopan päämiehet pitävät demokratiana.

Politiikasta lyhkäsesti, Ukraina on kieltänyt opposition ja tämä on varmaan lännen johtajien suurin ilonaihe, mikä tuo ”demokratian” loistoonsa. Siis kieltänyt opposition ja se on demokratiaa. Se politiikasta, muuta ei varmaan tarvii kertoa.

Ukraina kielsi Venäjän kielen ja miljoonat ihmiset joutuivat vainon kohteeksi sen takia koska puhuivat Venäjää, tämä siis tapahtui paljon ennen vuoden 2022 eskaloitumista. Venäjän kielen kieltäminen, on sama kuin Suomessa kiellettäisiin Ruotsin kieli ja alettaisiin vainota ruotsinkielisiä. Vaino näkyisi meidän kaduilla pahoinpitelyinä, sidotaan ihmisiä sähköpylväisiin ja nöyryytetään heitä julkisesti, tappamista unohtamatta. Semmoinen olisi meidän demokraattinen yhteiskunta mitä valtiomme päämiehet kilpaa hehkuttavat. Jos siis kuulet ruotsia puhuttavan kaduilla, ei kun kimppuun vaan ja sähköpylvääseen kiinni, tai sitten vaan tapat sen ruotsia puhuvan jätteen siihen kadulle. Se on ”demokratiaa”

Lisää Ukrainalaista demokratiaa.

Ukrainassa korruptio on törkeää ja lajaa, tätä selitellään ”mutta kun ne oligarkit”, tämäkin on täyttä propagandaa. Tietenkin oligarkit on mukana korruptiossa minkä mahdollistaa Zelenskyi hallinto ja hallinto vetää sen isoimman potin korruptiosta, eli avustusrahoista.

Ukrainaan virtaa satoja miljardeja tällä hetkellä ja kaikki yhteiskunnan portaat vetävät välistä niin paljon kun pystyvät. otetaan ihan yksinkertainen esimerkki. Ukrainaan toimitettiin kaminoita ja agrekaatteja, kun nämä avustustarvikkeet saapuivat Ukrainaan ilmestyivät ne paikalliseen tori palveluun myyntiin. Eli jälleen kerran oli se apua tarvitseva Itä-Ukrainalainen ilman apua. Ei tullut kaminaa eikä agrekaattia, koska Ukrainassa on kaikki hyvin ja korruptio on vain Oligarkien hallussa. Nyt ne Oligarkit varmaan lämmittävät linnojansa niillä kellarissa kyhätyillä kaminoilla.

Lapsikauppa jos mikä on korruptionrattaissa, siellä on alempi virkamieskunta ottanut homman haltuun, sijaissynnyttäjistä on tullut miljoona luokan kauppatavaraa ja isoin asiakaskunta tulee Yhdysvalloista, eikä siis ihme, että  Euroopan päämiehet pitävät lapsikauppaa demokraattisena lännen sivystyksenä. Kirjoitin tästä erikseen, kannattaa tutustua tästä.

Kaikissa yhteiskuntaluokissa Ukrainassa on korruptio mukana, kaikissa. Avustukset ei meinaa millään saavuttaa Itä-Ukrainan osia, missä sitä apua tarvitaan ja tästä on puhuneet myös Suomalaiset mitkä on avustusjärjestöjään pyörittäneet Ukrainassa. Kun avustusrekka saapuu Ukrainaan täynä tarvikkeita, ennen kuin se on Itä-Ukrainassa on siitä kusetettu valtaosa tarvikkeista korruption rattaisiin ja jälleen kerran on kärsijänä se sodan keskellä asuva Itä-Ukrainalainen. Ukrainan korruptiosta ei oikein haluta puhua, se on täysin käsittämätöntä, koska tällä vaan ruokitaan korruptiota lisää ja vaikeutetaan sitä hädässä olevaa ihmistä mikä asuu sodan keskellä. Tämä järjetön korruptio ja korruption  suojelu on siis valtiomme päämiehien näkemys demokratista ja sivystyneestä länsimaisista arvoista.

Ukrainassa vellovaan korruptioon kuuluu myös aseet, länsi tuuppaa tähän ”demokraattiseen ja sivystyneeseen maahan” aseita valtavia määriä ja kaikista härskeimmissä tapauksissa lännen aseita on myyty Tor verkossa eri sivustoilla. Lännen aseita on eri lähteiden mukaan myyty maailmalla toimineisiin terroristijärjestöihin, mitkä käyvät omaa sotaansa länttä vastaan. Nerokasta sanon minä, Länsi lahjoittaa Ukrainalle aseita ja ne myydään lännen vihollisille. Joku voisi pitää tätä sairaana, mutta länsijohtajat pitävät tätä demokraattisena ja sivystyneenä toimintana.

Länsijohtajat myös tervehtivät ilolla sotavankien kidutusta, tämän he näkevät demokraattisena ja sivystyneenä toimintana jota on syytä tukea sadoilla miljardeilla euroilla. Länsijohtajat ovat niin vakuuttuneita Ukrainan demokraattisesta ja sivystyneestä toiminasta, että aktiiviset neuvottelut EU:hun liittymisestä on käynnistyneet. Länsijohtajat ovat vakuuttuneita Ukrainan toimista siinä määrin, että toistelevat medioissa ja eri ”dokumenteissa”, että Ukrainasta on tulossa Euroopan unionin jäsen.

Ukraina on umpikorruptiotunut maa halusitte uskoa asian tai ette, mutta niin kauan kuin sinne pumpataan rahaa korruption rattaisiin, ei se korruptio tule ainakaan vähenemään. Vai oletteko joskus kuulleet että korruptio vähenee rahaa lisäämällä korruptioon?

Kukaan ei halua puhua korruption osuudesta avustusrahoissa, vai oletteko kuulleet Petteri Orpon olleen huolissaan minne ne rahat siellä Ukrainassa menee? Ei, he eivät ole huolissaan, hehän näkevät Ukrainan lähes täydellisenä demokratian mallimaana.

Isoin häviäjä on se apua tarvitseva Ukrainalainen, mutta se ei meitä lännessä asuvaa kiinnosta, kunhan vaan laitetaan rahaa sinne ja kielletään tosiasiat. Mielellään vielä toistellaan toisillemme, että kaikki on hyvin ja jos nyt ”vähän” menee korruptioon niin mitä sitten. Meidän johtajamme kertoivat, että se on demokratiaa ja lännen sivystystä.

Juha Korhonen

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

 

7 thoughts on “Länsijohtajat Ukraina on demokraattinen maa – Tarkastellaanpa Ukrainan ”demokratiaa”

 • 10.3.2024 at 11:51
  Permalink

  Varsinkin alussa tarkastelu perustui varmoihin selkeisiin tietoihin ja olisi tärkeää saada jokaisen suomalaisen luettavaksi. Lopussa puheet korruptiosta johtivat ajatukseen, tuo on putinismia. Näinhän se on koska itse elämme korruptoituneessa demokratiassa tai paremmin demokratiassa, joka on ”massiivista idiotismia”.

  Reply
 • 10.3.2024 at 12:37
  Permalink

  Täällä Suomessahan on aina asiasta riippuen toistettu jotain sanaa papukaijan lailla poliitikkojen ja toimittajien toimesta.
  Nyt toistellaan sanaa ”länsimaiset demokratiat” kun se demokratia on kuihtumassa pois.
  Jossain vaiheessa kaikki poliitikot toisteli sanaa ”vastuunkantaja”, kun todellisuus oli että yksikään poliitikko ei kantanut vastuuta mistään.
  Iltalehdet, ylet, hesarit ym kirjoitteli Ukrainan natseista sillon kun Suomessa PVL kiellettiin, helmikuun 2022 jälkeen ovat kaikki kieltäneet omat kirjoituksensa ja toistellut että ei ole mitään natseja.
  Oli natseja tai ei, niin ärsyttävintä ettei enää voida olla rehellisiä edes itselleen.

  Reply
 • 10.3.2024 at 17:15
  Permalink

  Ukrainassa peruttiin eduskuntavaalit.

  Zalensji harkitsee myös presidenvaalien perumista.

  Senaattori Rand Paul:

  ”Vaalit on peruttu. Millaisessa demokratiassa ei ole vaaleja?” hän totesi lisäten, että ”ensi vuonna Zelensky sanoi, ettei aio järjestää vaaleja, koska ne olisivat sodan aikana hankalia ja kalliita”.

  ”Jos teillä ei ole vaaleja, kuka maailmassa tukee maata, joka ei ole demokratia? He ovat kieltäneet poliittiset puolueet, tunkeutuneet kirkkoihin ja pidättäneet pappeja. Se ei siis ole demokratia. Se on korruptoitunut hallinto”.

  Reply
 • 10.3.2024 at 17:23
  Permalink

  Ei siellä ole kielletty venäjän kieltä, paitsi itäukrainalaisten propagandan mukaan, jota 2014 alkaen Venäjä kontrolloi täysin. Esim. Harkovassa ei ole valiteltu mistään sorrosta, vaikka kaupunki on liki täysin venäjänkielinen. Eivät edes halunneet Venäjän ”vapautusta”. Vain Venäjän miehittämillä alueilla kerrotaan merkittävästä sorrosta.

  Reply
 • 11.3.2024 at 11:54
  Permalink

  Suomalaisten oletetaan omaksuneen muutamassa viikossa alkuvuodesta 2022 määrättömän määrän ukraina-rakkautta ja sympatiaa sekä silmittömän ja kaikki suhteet tuhoavan venäjä-vihan. Vanhanaikainen järkeen, moraaliin sekä historialliseen jatkumoon uskova ihminen haluaisi esittää tähän vastakysymyksen eli ”miksi?”, ”mitkä ovat perusteet?”. Propagandan taakse ulottuva tarkastelu ei anna aihetta pitää kumpaakaan valtiota toista parempana tai jos jotain eroja löytyy, niin mitään perustetta ei löydy tuhota suhteita mihinkään suuntaan tai alkaa sokeasti ja voimaperäisesti tukemaan konfliktin toista osapuolta. Ulkopolitiikassa olisi viisasta säilyttää neutraalius. Tällainen perustelujen kysely tai vallitsevan narratiivin kyseenalaistaminen ei kuitenkaan ole nykyaikaa. Lapselliset kiukuttelijat ovat nyt vallan kahvassa ja usuttavat vielä tyhmempiä mukaansa typeriin kampanjoihin.

  Reply
 • 11.3.2024 at 19:23
  Permalink

  Jokainen isänmaallinen suomalainen on aina rakastanut Ukrainaa ja sympatisoinut tätä vainottua kansakuntaa jo yksistään kommunistien suorittamien massamurhien vuoksi. Muistamme itsenäisyysyrityksen 1918 ja sitä edeltäneen kulttuurisodan. Myös sen, kuinka tuore bvalloitus Ukrainakin venäläisille on. Nyt Venäjä ilmoitti tavoitteekseen ukrainalaisuuden hävittämisen ja laajat massamurhat. Mitään propagandaa ei tarvita. Samat sodankäyntitavatkin ovat, joita saksalaissiviilitkin joutuivat kokemaan. Ukraina on parempi, koska korruptio on orjuutuksen seuraus. Ikävä kyllä samanlaiset ei-ukrainalaiset oligarkit omistavat kaiken kuten Venäjällä ei-venäläiset

  Reply
 • 12.3.2024 at 00:04
  Permalink

  Jos haluat uskoa, että sama media, joka valehteli sulle koronasta, EUsta ja joka ajaa kaikki muutkin globalistien agendat, että se sama media kertoisi nyt sulle totuuden Ukrainasta, niin saat toki uskoa. Ymmärrän kyllä miksi niin moni vielä uskoo, venäjän demonisointi alkoi jo vuosituhannen vaihteessa, tarkoittaen että moni ei muista edes sitä aikaa ennen Venäjänvastaista propagandaa

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.