Yhdysvaltojen erikoissyyttäjän Raportti – Bidenin muistilla on merkittäviä rajoituksia

Joe Biden vältti rikossyytteet, mutta erikoissyyttäjän raportti toi todellisen huolenaiheen esiin Joe Bidenin terveydentilasta.

Tutkinnassa on ollut kyse Joe Bidenin varapresidenttiajalta  olevista asiakirjoista, joita löydettiin Bidenin entisestä toimistosta sekä hänen asunnostaan.  Syyttäjä katsoi ettei rikoksen tunnusmerkistö täyty.

Raportissa todetaan, että Bidenin muistilla on merkittäviä rajoituksia.  Hurin raportissa Bidenin henkisen kapasiteetin arvioitiin olleen sen verran heikentynyt, että hän ei muistanut esimerkiksi päivämääriä. Biden ei muistanut kuulusteluissa, milloin oli toiminut vara­presidenttinä, tai milloin hänen poikansa kuoli.

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden raivostui raportista ja tuomitsi sen kovin sanoin lehdistölle. Biden raivosi ”miten hän kehtaa ottaa poikani kuoleman esille, olen hyvää tarkoittava vanha mies ja tiedän mitä helvettiä olen tekemässä.”

Tue Nykysuomen toimintaa TÄSTÄ

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään

https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

One thought on “Yhdysvaltojen erikoissyyttäjän Raportti – Bidenin muistilla on merkittäviä rajoituksia

  • 10.2.2024 at 18:51
    Permalink

    Niin Neuvostoliitossa kuin Rooman valtakunnan loppuaikoina olivat korkeimmat johtajat dementikkoja ja jälkimmäisessä tapauksessa HULLUJA! Kaikki tuo kongnitiiivinen ”taso” jatsaa valtakunnan henkisen ja fyysisen RAPPIOTILAN kanssa! Luonnollisesti kautta länsimaailman nk. ”valtionpäämiesten” eli pullataikina-kanslereiden (vrt. rautakansleri) tehtävänä on olla nukkehallitsija, jota heiluttavat globalistien ISOT ja RIKKAAT pojat. ”Nuket” täten ovat vain kykeneviä oleman kovia johtajia omia valkoisia kansakuntiaan kohtaan, jotka ovat vain kaiken HAUSKAN tiellä eli kuten Torakat keittiössä ”droppaavat tunnelmaa”!!! Suomen kaltaisessa valtiossa nykyisillään on VAIN haitaa kansan kannalta ”omasta” byrokratiasta eli ”välilihasta”, koska se vain lisää persjalkaisten tuskaa ja vaivaa. Koska se merkitsee vain kumulatiivista ”kertomataulua” komentoketjussa. Kun tätä EI olisi. Ulkoapäin esitetetyt vaatimukset eivät potenssioituisi ns, ”rasvakerroksessa”! Sillä mikään EI ole niin ”halpuutettua” kuin suomi-tollon henki ja elämä – sen laadusta nyt puhumattakaan. WEF:lle tiedoksi, ettei mikään ole sen suurempaa luonnon raiskaamista kuin ”Jukolan pojat” pettua repimässä Suomen saloilla.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.