VIDEO: Tucker Carlsonin ja Vladimir Putinin haastattelu – Näin saat suomeksi tekstityksen

Toimittaja Tucker Carlsonin Putin haastattelu on aiheuttanut jo nyt paljon keskustelua niin mediassa kuin sosiaalisessa mediassa.

Media on hyökännyt Tucker Carlsonin kimppuun ala-arvoisilla nimittelyillä, Ilta-sanomat julistaa Carlsonia ”epätoimittajaksi”, Iltalehti haukkuu Carlsonin haastattelun pelkäksi vitsiksi, Helsingin Sanomat haukkuu kaiken mahdollisen.

Uskomatonta mustamaalausta medioilta Tucker Carlsonia kohtaan.  Sivistyneeseen länsimaailmaan ei kuulu tämmöinen ala-arvoinen haukkuminen. Putinia ei ole mediat haastatelleet 2-vuoteen ja nyt kateelliset mediat hyökkäävät Tucker Carlsonin kimpuun kaikella voimalla.

On täysin käsittämätöntä miten alas on länsi-mediat vajonneet, ei edes alkeellisempia käytöstapoja enää omata. Haastattelu on vapaan median suuri voitto ja juuri sen takia agendamediat hyökkäävät kaikella mahdollisella voimalla haastattelun kimppuun. Sensuroimaton vapaa media on tullut jäädäkseen, halusi sitä agendamedia tai ei, tämä haastattelu on loistava osoitus siitä.

Haastattelu (videon alla ohjeet miten saat Suomeksi tekstityksen)

Ohjeet tekstitykseen.

Tue Nykysuomea TÄSTÄ

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään

https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.