Venäjä ja Kiina tuomitsevat Yhdysvaltojen Lähi-idän iskut YK:n turvallisuusneuvostossa

Venäjä ja Kiina ovat tuominneet Yhdysvaltoja  viimeaikaisista ilmaiskuista Irakin ja Syyrian kohteisiin YK:n turvallisuusneuvoston kokouksessa myöhään maanantaina.

Kiina sekä Venäjä  syyttivät Yhdysvaltoja alueellisen eskaloitumisen riskin lisäämisestä. Venäjä sanoi myös, että Yhdysvaltojen päätös aloittaa hyökkäykset liittyi marraskuussa pidettäviin presidentinvaaleihin.

Venäjä oli pyytänyt YK:n turvallisuusneuvoston kokouksen koolle, kun Yhdysvallat käynnisti kymmenien iskujen sarjan Iranin liittoutuneita  vastaan ​​Irakissa ja Syyriassa.

Myös Kiina tuomitsi hyökkäykset. Kiinan suurlähettiläs Zhang Jun toisti huolensa jännitteiden kärjistymisestä.

”USA väittää, että se ei yritä luoda konflikteja Lähi-idässä tai missään muualla, mutta todellisuudessa se tekee juuri päinvastoin” Zhang Jun sanoi.

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään

https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

One thought on “Venäjä ja Kiina tuomitsevat Yhdysvaltojen Lähi-idän iskut YK:n turvallisuusneuvostossa

  • 6.2.2024 at 20:35
    Permalink

    YK on läpi-rappioitunut ”kansainvälinen” järjestö,, jonka ovat korruptoineet suuret teknoraatit ja yli-rikkaat yksittäiset ”ihmiset”. Mm. Bill Gates, George Soros, Rockefeller, WEF, Bilderberg, NATO, globalistit + ”länsi-blokki” (globalisti-kommunistit). Kun YK perustettiin v. 1945 WWII:n jälkeen korvaamaan surkeasti tehtävässään epäonnistuneen ”Kansainliiton”, joka polkaistiin WWI:n päätyttyä. NYT YK on yhtä munaton ja kansainvälisen lain ja varsinkin sen KUNNIOITTAMISEN täydellisen rapautumisen vuoksi, jonka – uskallan sanoa – pääsyyllinen on länsimaailman lopullinen roomalaisiin mittasuhteisiin rehottava henkinen ja fyysinen RAPPIO eli ihmisten arvomaailman sekä tekojen RIKOLLISUUS. Niin, että kaikesta aikaisemmista hyveistä on tehty PAHEKSUTTAVAA + rangaistavaa ja paheista + laittomuudesta KUNNIOITETTAVAA +”fantsua”. Kun yksikin osapuoli kieltäyyy noudattamasta vielä kutakuinkin 30-vuotta vielä yhteisesti ylläpidettävistä kansainvälisistä laeista ja YK:n julistuksista. Se miksi nyt on näin johtuu uuden hegemonian pysyttämisestä, josta meuhkaa etenkin WEF ja teknograatit sekä suuret ylikansalliset pankkiirit. Samalla Venäjä ”liittolaisineen” puuhaa omaa taloudellista rahajärjestelmää yksistään jo siitä syystä ettei sille suoda olemassaolon oikeutta sen enempää kuin ”turhille syöjille”, joita WEF;n psykopaatin mielestä täytyy vähentää 86%, jottei näille ihmisvihaajille tule paniikkikohtausta, Mitäpä tuohon enään mitään – ainakaan – lisäämään!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.