Sebastian Tynkkynen: Alkaa palaa käämi Vihreiden toimintaan

Sebastian Tynkynen: Vihreät Atte Harjanteen johdolla politisoi puhemiehen valinnan (IL). On selvää, että PS:llä ja Vihreillä on erilaisia näkemyksiä.

Demokratiassa kuitenkin voimasuhteet merkitsevät ja niitä kunnioitetaan, koska kyse on kansan mandatista. Vihreillä on sen kokoinen mandaatti, minkä he ovat kansalta saaneet eikä heille ole annettu demokratiassa tuomarin roolia – ei vaikka kuinka kokisi omien näkemystensä olevan parempia.

Perussuomalaisilla isoin huoli vihreän presidenttiehdokkaan äänestämisessä liittyy juuri siihen, millaisia villitsijöitä ja wokettajia ehdokkaan taustayhteisöstä löytyy. Nyt demokratian pelisääntöjen vastaisesti toimitaan ydinjoukosta – Vihreiden eduskuntaryhmästä. Ja tämä keskisormen näyttäminen perussuomalaisille tehdään vieläpä 5 päivää ennen vaalipäivää.

Tein vilpittömän puolustuspuheen Haaviston hyväksi hänen seksuaalisuuteensa ja taustaansa liittyen. Haaviston tukijoukot jakoivat innoissaan sitä, mutta tviitin kehystys paljasti kaiken oleellisen: ”En voisi koskaan jakaa perussuomalaisten päivityksiä, mutta nyt teen poikkeuksen. / Sebastian on näköjään ottanut lääkkeet. / Ihme on tapahtunut, jaan persupäivityksen. / Mulkku puhuu asiaa.”

Se, että puolustaa toista, aiheuttaa massiivisen demonisointiassosioinnin. Asian vegepihvi on: ”Olen parempi ihminen, enkä jaa väärän puolueen kirjoittamia tviittejä, mutta tässä voimme tehdä poikkeuksen.

” En ollut uskoa silmiäni.

Voi vain kuvitella, mitä toiminta taas on, kun vaalikosiskelujakso on ohi.

Haaviston äänet nousta presidentiksi eivät matemaattisesti yksinkertaisesti riitä, ellei hän saa vähintään 10% perussuomalaisten äänistä. Rehellisesti sanottuna minulla alkaa nousta tie pystyyn Vihreän ehdokkaan tukemisessa. Maltan silti vielä antaa mahdollisuuden.

Presidentti on arvojohtaja ja Haavistolla on mahdollisuus näyttää, miten hän onnistuu arvojohtamaan yhden puolueen, vieläpä sen helpoimman eli omansa, osalta.

Sebastian Tynkkynen X

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään

https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

 

4 thoughts on “Sebastian Tynkkynen: Alkaa palaa käämi Vihreiden toimintaan

 • 6.2.2024 at 19:52
  Permalink

  Sirkus jatkuu… ei kai kukaan enää usko että perspurrat on yhtään sen vähempää omaa etua tavoittelevia wannabe globalisteja kuin muutkaan? Miksiköhän kukaan ei ole huolissaan CIAn vaikuttamisesta Suomalaiseen yhteiskuntaan (saati tavoista, esim Mockingbird, vaalivaikuttaminen jne) tai siitä miten kävi ainoalle todelliselle vaihtoehdolle, eli Jaana Kavoniukselle? Kuinka moni on edes kuullut Totuuspuolueesta tai virkamafiasta – ja miksi ei…

  Reply
 • 6.2.2024 at 21:24
  Permalink

  Meikä ei äänestä. Kaikki ehdokkaat olivat kelvottomia kuin myös nämä toisen kierroksen pellet, jotka ottavat käskynsä ulkomailta, joten Suomen kohtalo on oleva äysin sama rippumatta siitä, että kumpi maanpetturi valitaan.

  Reply
 • 7.2.2024 at 00:53
  Permalink

  Halla-aho ei nyt nimennyt ketä kannattaa äänestää presidentinvaaleissa, mutta asia kävi kyllä selväksi puhemiehenvaalien jälkeen. Älkää missään tapauksessa äänestäkö Haavistoa. Ehkä viherkommarit olivat jo alistuneet häviöön, joten vittuilu se on pienikin vittuilu.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.