Törkeä eläinrääkkäys paljastui Ylöjärvellä – Henkilö Pahoinpiteli eläimiä

Poliisi tutkii epäiltyä törkeää eläinsuojelurikosta Ylöjärvellä.

Poliisi epäilee, että maatilalla luvallisesti ollut henkilö on tehnyt väkivaltaa nautaelämille käyttämällä mm. maatilalta löytyneitä työvälineitä. Ilmoituksen epäillyistä eläimiin kohdistuneista pahoinpitelyistä teki maatilan omistaja. Häntä ei epäillä rikoksesta. Osa eläimistä on jouduttu lopettamaan väkivallan takia.

Epäillyt teot ovat tapahtuneet viime vuoden lopun ja tammikuun lopun välisenä aikana. Henkilö on ollut pidätettynä, mutta häntä ei ole vangittu. Hänen osuuttaan tapahtumiin selvitetään edelleen ja tutkinta on kesken. Poliisi odottaa mm. eläinlääkärin lausuntoja.

Kyseessä on poikkeuksellisen törkeä eläimiin kohdistuva rikosepäily. Törkeästä eläinsuojelurikoksesta voi olla seurauksena jopa neljä vuotta vankeutta. Poliisi ei voi tiedottaa tapauksesta tässä vaiheessa esitutkintaa enempää.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.