Raportti Berliinistä: 150 000 osoitti mieltä Berliinissä Saksan AfD puoluetta vastaan

Noin 150 000 ihmistä osoitti mieltä pääkaupungissa Berliinissä lauantaina, Berliinin poliisi kertoi.

Samanlaisia ​​mielenosoituksia järjestettiin myös eri  kaupungeissa, kuten Dresdenissä ja Hannoverissa,  Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puoluetta vastaan.

Berliinin poliisi kertoi lauantaina, että ihmiset kerääntyivät  Reichstag-parlamenttitalolle, jonne mielenosoittajat kokoontuivat huutaen iskulausetta ”We are the Firewall” ja osoittamaan tukeaan ”demokratialle”.

AfD:n menestys on herättänyt huolta Saksan valtavirtapuolueiden keskuudessa, jotka pelkäävät, että se saattaisi voittaa  osavaltiovaalit Itä-Saksassa syyskuussa, vaikka viimeaikaiset mielipidemittaukset ovat osoittaneet AfD:n kannatuksen lievää laskua.

Kyselyiden mukaan AfD on edelleen toisella sijalla puolueiden kannatuksessa  32 prosentilla, kun taas Scholzin keskustavasemmistolaiset sosiaalidemokraatit ovat 15 prosentissa.

Massamielenosoitukset alkoivat sen jälkeen, kun viime kuussa kerrottiin, että kaksi korkeaa AfD:n jäsentä oli osallistunut kokoukseen, jossa keskusteltiin ulkomaalaistaustaisten kansalaisten joukkokarkotussuunnitelmista. AfD on kiistänyt ehdotuksen edustavan puoluepolitiikkaa.

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

One thought on “Raportti Berliinistä: 150 000 osoitti mieltä Berliinissä Saksan AfD puoluetta vastaan

  • 5.2.2024 at 21:15
    Permalink

    Saksan presidentti sanoi ”harmi” puolueen kannattajia ”ROTIKSI”! Valtapuolueet ovat globalisteja, jotka eivät kannata Saksan omaa kansaa vaan haluavat sen teuraalle!!! Kansanvaihto on niin tärkeä hanke, ettei heidän lahjottuihin eliisisiin päihinsä enää mahdu muuta. Eivätkä edes ymmärrä sitä, että he itse ovat käskyttäjilleen yhtä tarpeettomia kuin muutkin kun ”karja on ajettu pohjattomaan kuiluun”! AHNEUS ja TYHMYYS käyvät käsikättä!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.