Näkökulma: Reservistä erotaan nyt ennätysvauhtia – eikä ole mikään ihme

Otan kirjoituksessa kantaa myös maataloustuottajien ahdinkoon ja protesteihin. Kuinka moni tietää, että osa syy on Ukrainassa?

Puolustusministeri Antti Häkkäsen ääliömäiset puheet saivat ihmiset heräämään tähän hulluuteen ja nyt erotaan siitä kaikista pyhimmästä suomalaisuudesta mitä voi olla, eli armeijan reservistä.

Suomi pakkoliitettiin natoon ilman kansan mielipidettä ja sen jälkeen vielä tehtiin DCA sopimus mikä tuo Yhdysvaltojen joukot suomeen massiivisella 15 sotilastukikohdalla. Kun tämäkään ei vielä riitä, niin puolustusministeri Häkkänen kertoi suunnitelmistaan, että armeijan reservistä ei voisi jatkossa erota.

Suomalaiset eivät luota yhdysvaltoihin, eikä pidäkkään luottaa, parhaillaankin Yhdysvallat tekevät massiivisia iskuja pitkin lähi-itää ja siviileitä kuolee solkenaan. Tämän jälkeen sitten vielä joku ihmettelee miksi suomalaiset on alkaneet eroamaan reservistä sankoin joukoin. Maailman sotaisin maa Yhdysvallat jättää aina taakseen rauniot, aina! Niin tulee jättämään myös suomessa.

Poliitikkomme on vieneet Suomen asemaan mistä on äärimmäisen vaikeaa perääntyä ja kansan ainut keino on pelastaa itsensä, tuskin kenelläkään on motivaation puute puolustaa Suomea. Suomen puolustamisesta tässä ei nyt ole kyse, ihmiset ei halua sekaantua sotahullun maan (Yhdysvaltojen) sotiin, mihin nyt ollaan suomea sotkemassa poliitikkojemme johdolla hurjaa vauhtia.

Nyt suomessa on kansalta kysymättä tehty semmoisia asioita millä on karmeat seuraukset, jos ei nyt kiireellä muuteta suuntaa, on seuraukset karmeat. Silloin kun kansa sivuutetaan on sillä aina ollut seurauksensa, sen voi lukea historiasta mistä teoksesta tahansa, kansa reagoi aina! Ja nyt reagoi niinkin murheellisella tavalla kuin reservistä eroamalla, tämä on ihmisille varmasti kova paikka, mutta onko heille jätetty vaihtoehtoja?
Ei ole!

Maailman tilanne on muutenkin todella huolestuttava, Euroopan kadut on tulessa. Maanviljelijät on nousseet kapinaan ja kansa antaa heille tukensa, protestit vain laajenevat ja sotia laajennetaan väenväkisin.. Vaikka tämä vähän toistamista on, niin aina kääntyy katse Yhdysvaltoihin, se maa on yksinkertaisesti iso paholainen mikä tuhoaa kaiken!

Euroopan protestit johtuvat maataloustuottajien kannattamattomuudesta, ja yllätys yllätys mikä maa sieltä nousee taas esiin, no Ukraina. Ukrainan maataloustuotanto on polkeneet hinnat  muiden maiden maataloustuottajilta ja tätä kehitystä tukee sitten Yhdysvallat. Vilja on tietenkin vain yksi tuote muiden joukossa, otin sen vaan esimerkiksi.

Miksi Ukrainan viljaa ei viedä sinne Afrikkaan, miksi se tuodaan eurooppaan? Vastaus ei yllätä varmaan ketään, koska Yhdysvallat.. Tähän päälle sitten Euroopan unionin tuhoisat toimet ja tahallinen maataloustuottajien kyykyttäminen, Euroopan unioni siis kyykyttää niitä ketkä tuottavat meidän ruuan, mahtava himmeli! Tosta Ukrainan maataloustuotannon hintojen polkemisesta uutisoidaan laajasti euroopassa ja etinkin Ranskassa, miksi ei suomessa?

Reservistä erotaan, maatalous tuhotaan, hyvin menee! Tarttisko tehdä jotain?

Juha Korhonen

Tue Nykysuomen toimintaa TÄSTÄ

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

2 thoughts on “Näkökulma: Reservistä erotaan nyt ennätysvauhtia – eikä ole mikään ihme

 • 4.2.2024 at 15:52
  Permalink

  Sotilasvalan kaava.
  Minä lupaan ja vakuutan kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.

  Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista yhteiskuntajärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tahi maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

  Joukkoa, johon kuulun sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan kuin minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.

  Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja miehekkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjain tahi muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.

  Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.

  Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää. ― Jumala minua siinä auttakoon.

  Jep, voin pitää valani, mutta Natoa, EUta, WEFiä tms muuta kironsanaa en valassani ole maininnut, joten passaan tämän tulevan sodan..

  Reply
 • 5.2.2024 at 20:38
  Permalink

  Jostakin luin hiljattain että USA voi lähettää mitään kysymättä Suomalaisia sotilaita minne vaan ikinä haluaa…ja varmasti haluaa ,koska tappamisen vimma on pinnassa heillä…ehkä eroavat ovat kenties lukeneet saman infon. Joten ei hyvältä näytä Suomen miesten…ja naisten kohtalo. jos vaikka piankin komennetaan Lähi-idän sotaan…siellä voi moni kohdata viimeisen tulimyrskyn josta ei hengissä selvitä. kuoleminen ei tervettä ihmistä saa ilahtumaan kuolemalla maailman suurimman terroristi valtion puolesta, vaikka kokoomus intoilijat niin luulevat.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.