Timo Soini: Henriksson veti Hesarin ja pääministerin avulla Persut kölin ali

Timo Soini aloittaa kirjoituksensa räväkästi ja antaa Perussuomalaisille täyslaidallisen.

 

Timo Soini: Politiikassa ei ole haitaksi osata politiikkaa.

RKP: n Anna- Maja Henriksson ei ole räiskyvä persoona, mutta kova vallankäyttäjä hän on.

RKP oli shokissa, kun se jätettiin ulos Sipilän hallituksesta. Toista kertaa sitä ei haluta, eikä anneta tapahtua. Marinin hallitukseen oli helppo mennä. We are the world, we are the children. Kumbayaa.

Orpon hallitukseen oli pakko mennä, sillä Vaasan ja Porvoon sairaalat pitää pelastaa sekä ruotsinkielisten privilegiot.

En usko hetkeäkään, että Persujen rasimit tai fasismit olisivat este. Paitsi Eva Biaudetille, jonka nenän edestä Anna- Maja Henriksson vie MEP- paikan. Veneenkeikuttajalle sitä ei anneta.

Henriksson hoiti, mitä hoitaa piti mukaan lukien sen, ettei Anders Adlercreutsista tullut presidenttiehdokasta, eikä tule puheenjohtajaakaan. Mutta…

Sieluun jäi vammaa ja siksi hän lähtee Eurooppaan ja luopuu puheenjohtajuudesta. Sådant är livet.

Persut sai potkun perseeseen.

Henriksson ilmoitti lauantain hesarissa, että erikoisosaaminen pitää tunnustaa maahanmuuttopolitiikassa. Ja kas….pääministeri Orpo vahvisti Ylen ykkösaamussa, että näin on jo sovittu.

Missä maahanmuutto, siellä Persut! Mutta siis missä? Ei näkynyt, eikä kuulunut. Hallitusohjelmaa muutettiin keskeiseltä osin. Mikä oli hinta? Kauppatavara? Se jää nähtäväksi.

RKP uitti Persut.

Henriksson veti Hesarin ja pääministerin avulla Persut kölin ali.

Skål på den saken.

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

4 thoughts on “Timo Soini: Henriksson veti Hesarin ja pääministerin avulla Persut kölin ali

  • 3.2.2024 at 14:00
    Permalink

    Heh heh. Persut pettää aina.. Persut on kokoomuksen apupuolue.. ja Soini voi kömpiä takas sinne mersun peräkonttiin.

    Reply
  • 3.2.2024 at 15:08
    Permalink

    Ei tuo pidä paikkaansa. Persut munivat itse asiansa. Orpoon hallitukseen olisi pitänyt mennä vasta, kun persujen kansalaisten tiedossa olevat tavoitteet olisi täyttyneet. Jos siitä ei olisi tullut mitään, ministerissalkut olisivat kadonneet, mutta kannatus olisi kohonnut, koska kansalaiset olisivat todenneet yhden puolueen pysyvän sanojensa takana.

    Niin ja Halla-ahosta olisi voinut tulla pressa. Kannatus olisi ollut niin suurta, ettei häntä olisi voitu keinottelemalla pudottaa pois. Purra oli täysin väärä valinta, vain saadut salkut houkuttelivat häntä kannattamaan. Halla-aho järkevänä myöntänee virheensä jo tänä vuonna.

    Reply
  • 3.2.2024 at 16:37
    Permalink

    Eipähän tuo perussuomalaisten kannatus ole kovinkaan paljon hiipunut, vaikka hillotolppaministeri ja maailman suurimman takin käännön tehnyt Timo Soini yrittää vielä jostain sieltä siviilistä huudella. Aika säälittävää räpiköimistä. Edelleen taitaa olla hapanta tuo perussuomalaisten menestys, oikeastaan paljon parempaa kuin Soinin aikana ikinä.

    Reply
  • 3.2.2024 at 20:54
    Permalink

    Ruotsalaise ovat ITSE ylikansallisia rasisteja OIKEITA suomalaisia kohtaan, joka pitävät juntti-suomalaisia lähinnä apinoina. Niinhän heidän puolueensa suuri esi-isä ”antropologi” tahtoo sen sanoa. Puolueella on jopa hänen nimeään kantava arvostetava palkinto, jolla palkitaan heitä ITSEÄÄN ja heitä nuoleskelevia aisankannattaja ”mongolia”. Lipponen on saanut 1990-luvulla kyseisen kuspäisen hurrin aivopieru palmkinnon. Ruottalaiset olivat 100-vuotta sitten tapahtuneen ”jäsentenvälisen” PAHIMMAT lahtarit Helsingissä vaatien julmaa lainkäyttöä ”punikkeja” vastaan Hufvudstadsbladet:in kuivamusteen ja latomakoneiden kitkerällä hajulla. Kerrottakoot vielä, että kantasuomalaisvastaisuudestaan tunnettu ”bätre folk”:n ”suomalaiset” nk. tosi miehet taistelivat silkkiä ja vera säästämättä Suomen persjalkaisen v. 1939 Talvisodassa nk. ”Uumajan lohkolla”, joka siannee Ruotsin pohjoiskulmilla. Muutoinkin kun paremmalla ruualla ja tavoilla pidettyjä pikku-svenssoneita pakostakin muutamia sotaan joutui. Vaatimuksena oli vaatimaton pyyntö, ettei laitettaisi ”koviin” paikkoihin”. Mutta etsippä tuohon aikaan kultivoitunut puna-ryssä
    mamman pojille. Kun Kainuun kädelliset pieksu jalkaiset suomalaiset viimein pääsivät vaihtoon etulinjasta väsyneenä miehenä ja tilalle menivät – ketkä menivät -. Nämä joko eivät osanneet mennä parteensa tai ensimmäisen piippalakin piipan nähdessään irrouttautuivat eli karkasivat, Ja kun näinkin pahasti kävi. Niin tuskin olivat sivistystä vaille jääneet ”mongolit” unen päästä kiinni saaneet kun heidät ajetiin ylös paikkaamaan rintamalohkoa ja ajamaan läpi-iskun tehnyttä vanjaa ”omalle puolelleen”! Ja tämä on täyttä totta joka sana. Ja milloinkas TOTUUS on ollut kaunista kuultavaa. Niin, että jos EI nyt niin suurella ruotsi aksenilla kannatsaisi olla, Mutta Suomihan EI ole Ukraina tai edes Ruanda, jossa ”potut maksellaan pottuina”! Päinvastoin!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.