rajavartiosto otti kiinni 18 henkilöä Imatralla – henkilöt hakeneet turvapaikkaa

Kaakkois-Suomen rajavartiosto otti kiinni 18 henkilöä epäiltynä valtionrajarikoksesta Imatralla rajanylityspaikan pohjoispuolelta 25.1.2024.

Henkilöt ylittivät valtakunnan rajan maastoitse. Joukko koostui miehistä, naisista ja lapsista. Alustavan tiedon mukaan henkilöt ovat Lähi-Idästä. Henkilöt ovat hakeneet turvapaikkaa.

Tapahtuma paljastui rajavartioston suorittaman valvonnan tuloksena. Kaakkois-Suomen rajavartiosto jatkaa tapauksen selvittämistä.

Lähde: Rajavartiolaitos

5 thoughts on “rajavartiosto otti kiinni 18 henkilöä Imatralla – henkilöt hakeneet turvapaikkaa

  • 26.1.2024 at 05:10
    Permalink

    MINKÄ TAKIA NÄITÄ RETKUJA EI PALAUTETTU TAKAISIN RYSSÄN PUOLELLE? EI OLE SUOMEN ETUJEN MUKAISTA OTTAA ROSKAMAISTA TULEVIA RETKUJA SUOMEEN. PARAS ON LOPETTAA KOKO TURVAPAIKKAJÄRJESTELMÄ. EIKÄ MITÄÄN ETUJA NÄILLE ISLAMILAISILLE RETKUILLE!

    Reply
  • 26.1.2024 at 07:57
    Permalink

    Kun lumet sulaa ja alkaa todellinen invaasio, laukkujen kantajia Frontexista tarvitaan tuhansia.

    Reply
  • 26.1.2024 at 08:41
    Permalink

    Viranomaiset ja poliisi ei vielä ole pystyneet selvittämään kuinka monta joukosta on lapsia. Se onkin vaikea tehtävä. Ex-pääministeri Juha Sipilä pystyisi heti toteamaan miehen 17-vuotiaaksi lapseksi helposti.

    Reply
  • 26.1.2024 at 10:58
    Permalink

    Jos Imatralta tuli 20 luvatonta maahantulijaa se on n. 0.0002 %a kaikista viime vuosien maahantulijoista. EU slavelandia tarvitsee miljoonia maahantulijoita jolle annetaan ilmaiseksi asunnot, autot, kela gold kortit, ym mitä ikinä keksivät pyytää eli ns. ”helikopterirahaa” jolla piristetään keinotekoisesti kulutusta ja kuolevaa taloutta. EU kommunismissa tyhmät elättää laiskat.

    Reply
  • 28.1.2024 at 19:28
    Permalink

    Mitä hyötyä ottaa kiinni kun sanovat taikasanan ”asylym”(mielisairaala) niin pääsevät lihapatojen ääreen ilmaiseksi. Jonnekin muualleha nuo kuuluvat kuin lihapadan ääreen mussutteleen ilmasta herkkuu…

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.