Kansanedustaja Jarno Limnéll kehoittaa Ukrainaa iskemään siviilikohteeseen

Kokoomuksen kansanedustaja  Jarno Limnéll kirjoitti viestipalvelu X:ssä, että Ukrainan pitäisi iskeä Krimille ja kohteena Kertsin silta.

Limnéll kirjoittaa viestipalvelu X:ssä asiasta seuraavasti:

Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa on jämähtänyt jäätyneeksi konfliktiksi. Avainasemassa on kysymys Krimin hallinnasta. Krimillä on valtava psykologinen, symbolinen ja strateginen merkitys. Euroopan täytyy nyt antaa Ukrainalle konkreettiset välineet Kertsin sillan tuhoamiseksi.

Kertsin sillalla on tärkeä merkitys Venäjän sotatoimille kuljetusreittinä. Sen katkaiseminen saisi Kremlin sekaisin. Ukrainan voitava iskeä sillalle kaukaa ja tehokkaasti. Saksan Taurus-ohjuksilla niin voidaan tehdä. On kumma, jos poliittista tahtoa ohjusten antamiseen ei löydy.

Limnéllin kehoitus tuhota silta on saanut ankaraa krittiikkiä twiittiketjussa, jossa häntä syytetään sotahulluksi joka haluaa iskeä siviilikohteisiin.

Asiaa kommentoidaan seuraavasti:
-Voi jumalauta on se Jarno ”sotahullu” Limnell taas kovissa lääkkeissä.
-Mitä h*lvettiä nyt taas Jarno?? Mene nyt vaikka lomalle, sulje puhelin kassakaappiin ja heitä avain merenpohjaan, tai jotain muuta järkevämpää kuin tuo väsymätön sodanlietsonta.
-Sinuthan pitäisi lukita mielisairaalaan, helvetin sotahullu
-On sulla saatana fantasiat. Ja todella vaaralliset sellaiset.
-Nyt olet seonnut lopullisesti tuohon sotahulluuteesi! Pyydä apua vaikka psykoterapeutilta kiireesti!
-Tuo sun sodanlietsonta on vastenmielistä. Häpeäisit.
-Isku siviilikohteeseen? Sinä kansanedustajana ehdotat sitä avoimesti?!

Artikkelin tekohetkellä  Limnéllin twiitti on kerrännyt noin sata kommenttia.
Jarno Limnéll on kyberturvallisuuden työelämäprofessori ja eduskuntaan hänet valittiin vuoden 2023 eduskuntavaaleissa kokoomuksen listoilla.

Lähde: Jarno Limnéll viestipalvelu X

Keskustelu aiheesta:
https://bellatorfoorumi.fi/index.php?topic=354.new#new

5 thoughts on “Kansanedustaja Jarno Limnéll kehoittaa Ukrainaa iskemään siviilikohteeseen

  • 8.1.2024 at 17:01
    Permalink

    Tässä pari vuotta olen miettinyt että oliko Suomi aina näin täynnä sotahullua porukkaa? Vai vaan sen jälkeen kun niitä koronageeni piikkejä on annettu?

    Reply
  • 8.1.2024 at 18:51
    Permalink

    Jarno Limnéll näyttää ainakin älykkäältä henkilöltä ja on professorikin, joten on typerää pitää häntä sotahulluna. Jos ajatusmaailmassa elää ajatus Venäjästä rikollisvaltiona ja Ukrainan tulisi menestyä sodassa, on luonnollista, että tärkeä kohde Krimin silta tulee tuhota. Sehän auttaisi torjumaan rikollisvaltion pyrkimyksiä. Ajatus ei ole sotahullua tällaisessa ajattelussa.

    Tästä kuitenkin herää kysymys, onko kuvattu ajattelu todellakin järkevää. Pitää elää sellaisessa psyykkisessä häiriötilassa, jossa kokonaisvaltainen ajattelu ei ole mahdollista. Todellisuudessa sillan tuhoaminen johtaisi Venäjän kostoiskuun ja suuriin menetyksiin eikä se ratkaisisi tilannetta Ukrainan voitoksi. Sehän ei näillä näkymin voi enää toteutua, koska useimmat psyykkisesti häiriintyneetkin ovat sen huomanneet ja lopettaneet maalle kalliiksi tulevan sotilasavun. Niin kauan apua maksettiin, kun oletettiin Ukrainan selviytyvän ja avusta olevan hyötyä.

    Tällaiselle psyykkiselle häiriötilalle on olemassa uutta selitystäkin, massahypnoosi. Se on tila, jossa hypnotisoijat ovat myös massahypnoosin vallassa kunnes heräävät. Luultavasti Ukrainan sodan massahypnoosissa olijat vähitellen heräävät todellisuuteen. Kun oletan Jarnolla olevan riittävän tehokkaat aivot hän herännee näkemään Ukrainan sodan monet vaiheet ja ottamaan realistisen asenteen vahinkojen vähentämiseksi.

    Reply
  • 8.1.2024 at 19:31
    Permalink

    Wanha suomalainen sananlasku tietää kertoa: ”Hulluja EI tarvitse kyntää EI kylvää!!!” Nämä sotahullut nk. ”kansanedustajat” EIVÄT ensikädessä joudu USA-EU-NATO proxy-sotaan MURHATTAVAKSI Venäjää vastaan vaan aivan tavalliset suomi-lampaat. Joka ovat autuaan tietämättömiä ymmärtääkseen sitä, että ”The Final Countdown” on jo alkanut ”itse aiheutettuun päänsärkyyn” suomi-globalistien eli pääasiassa kokkareiden toimeenpanemana. Ent. Suomi on NYT Ameeriikan Yhdysvaltojen siirtomaa asemassa, mutta tasan yhtä YKSIN kuin aina ollut eli vain suomalaisten siviilien ja sotilaiden VERI vuodateaan kuiviin. Eikä yksikään Suomen historian aikana ulkoapäin tullut ”PIKKU”- tahi ”ISOVIHA” ei ole kuin rusettiluistelua tulevan teurasuksen rinnalla., Jonka ova aikaan saaneet isänmaatonta RAHAA palvovat rappari juutalaisten saappaita nuolevat MAANPETTURIT kuviellen itse siitä jotain hyötyvänsä, mutta huomatakseen vain olleensa ”hyödyllisiä idiootteja”. TODELLISTEN isojen tekijöiden shakkipelissä, jossa ”tsupparit” kaadetaan vastoin kaikkia lupauksia, jotka eivät ole kuin livahtava pieru noissa piireissä. Ja AINA on ollut ja on oleva se tosiasia, että kansan hartiat ovat ne kaikkein leveimmät niille, jotka sitä palvelevat kuin LUIKURI PELLEJEN lipeäkieliset kiitokset kansansa pettäneille, Sillä susilaumassa vallitsevat susien lait ja haavoituneen yksilön repivät muut sidet armotta suihinsa, koska se on viimeinen jäljellä oleva hyöty rampiintuneesta ”hyödyttämästä syöjässä” tulla syödyksi! Ja kauniiksi lopuksi: Kun KAIKKI persjalkaiset suomi-tavikset ovat tykeille ruokitut. Sen jälkeen kuoleman kentille noudetaan rivikansanedustajat eli nuo pelkät kumileimasimet ylikansallisten upporikkaiden teknoraattien ja YK:n todellisten vallankäyttäjien ”toimistotarvikkeet”!

    Reply
  • 8.1.2024 at 23:56
    Permalink

    Mikä maa on lopettanut virallisesti sotilasavun Ukrainalle, siis niistä maista, mitkä ovat sitä aikaisemmin antaneet? Minulle ei nyt tule mieleen yhtään maata. Aika outoa, jos joku kritisoi Jarno Limnéllin lausuntoa iskemisestä Kertsin sillalle. Venäjän ei siis näiden aikaisempien kommentoijien mukaan ei iske koskaan siviilikohteisiin. Jos jostain videoista näkyy, että aika paljon Venäjä on iskenyt siviilikohteisiin ja Ukrainan infrastruktuuriin, niin nehän on näiden Putinistien mielestä väärennettyjä videoita ja uutisia. Kertsin silta ei taida olla tarkkaan ottaen siviilikohde, koska sieltä pystyy hoitamaan miehitysarmeijan huoltoa jne. Toivottavasti silta saadaan tuhottua ja miehittäjä pois Ukrainan alueelta. Sillä Venäjä miehittää Krimiä, sitä tosiasiaa ei paraskaan Putinisti voi kiistää.

    Reply
  • 9.1.2024 at 15:12
    Permalink

    Lännen masinoiman verisen vallankaappauksen jälkeen krimiläiset äänestivät itsensä takaisin osaksi Venäjää, mikä mm. pelasti heidät vallankaappaushallinnon aloittamalta sisällissodalta, johon Venäjä lopulta pakotettiin puuttumaan Ukrainan hyökkäysuhan edessä tämän ja länsimaiden petettyä Minskin sopimuksen. Toki Venäjällä oli sellaisetkin syyt, että se ei voinut sallia Ukrainan liittyä Natoon ja se, että Ukrainasta oli tullut propagandalla ja lännen hyväksynnällä hyvin natsihenkinen Venäjää ja venäläisiä vihaava valtio. Eli hyvin sopiva maa uhrattavaksi Yhdysvaltojen globaalien etujen alttarille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.