Näkökulma: Tyhjeneekö Gaza Eurooppaan – Pakolaisaalto edessä?

Gazan alueella asuu noin 2,3 miljoonaa ihmistä ja Israel valmistautuu Gazan täydelliseen puhdistamiseen. Mikä tarkoittaa sitä, että tiiviisti asuttu alue muuttuu asuinkelvottomaksi.

Eurooppa taitaa olla uuden pakolaisaallon edessä ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa pakolaiset jaetaan Euroopan unionin toimesta Euroopan maihin. Toki he käyttävät tätä ”kaaostaktiikkaa” myös paikkajaossa, ja näemme 2015 vuoden tapahtumat uudestaan.

Ajautuuko Eurooppa täydelliseen kaaokseen? Euroopan unioni on pyrkinyt yhdessä Naton kanssa aktiivisesti sotaan mukaan ja pahoin pelkään, että tämäkin tavoite saavutetaan lähikuukausien tai vuosien aikana. Nyt on  vaihtoehtoja enemmän, vielä muutama viikko sitten potenttiaalinen vastustaja oli pelkästään Venäjä, mutta nyt on tarjolla vastustajaksi koko arabimaailma. Euroopan sotakiimaiset johtajat näkevät jo märkiä unia miljoonien kuolemasta ja tätä kauneutta nyt ajetaan kaikin mahdollisin keinoin toteutuvaksi.

Eniten ihmetyttää jälleen kerran ihmiset mitkä ovat valmiita uhraamaan henkensä surkeiden johtajien takia. Aina kun ollaan ajautumassa sotaan voidaan katsoa, että johtajamme on epäonnistuneet täydellisesti, hyvä johto ei päästäisi tilanteita missään olosuhteissa siihen että aletaan valmistautumaan sotaan. Miksi ihmiset hyväksyvät kelvottomat johtajat mitkä on valmiita uhraamaan miljoonien ihmisten hengen? Eihän me normaalielämässäkään hyväksytä huonoja johtajia, miksi valtioita, Euroopan unionia, Natoa ja muita liittoumia saa johtaa täysin paskat johtajat?

Israelin ja Palestiinan tilanne räjähtää näillä hetkillä käsiin ja siitä ei seuraa maailman laajuisesti mitään hyvää, pitäkää hatuistanne kiinni meno muuttuu hurjaksi ja muistakaa tämä, juuri sinä olet hyväksymässä sitä kehitystä mitä nyt maailmalla tapahtuu koska sallit paskojen johtajien johtaa maatasi.

Juha Korhonen

2 thoughts on “Näkökulma: Tyhjeneekö Gaza Eurooppaan – Pakolaisaalto edessä?

  • 15.10.2023 at 20:45
    Permalink

    Jos se on EU:n pää-kannasta ja munattomista miehettäristä kiinni niin ”kuulutukset ovat jo kirkon katossa”!!!
    Se mitä siitä sitten seuraa on vain pelkkää statistiikkaa ja ainoa mitä asialle tehdään suomaliassa on se, että muuan ”kaunokirjailija” palaa ÄKSÄLLE väärässä virkapuvussaan.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.