BBC: Prigozhin on kuollut lento-onnettomuudessa Venäjällä

BBC kertoo asiasta seuraavasti.

Wagnerin johtaja Jevgeni Prigozhin on kuollut lento-onnettomuudessa Venäjällä.

lentokoneen kyydissä kerrotaan olleen yhdeksän muuta ihmistä, BBC mukaan kaikki kyydissä olleet saivat surmansa.

Venäläisen TASSin mukaan lentokone oli Prigozhinin omistama.

Venäjän hätätilaministeriön mukaan lentokoneessa oli yhteensä 10 ihmistä, joiden kaikkien uskotaan kuolleen. Heistä 7 oli matkustajia, 3 miehistön jäseniä, kertoo Komsomolskaja Ptravda. Lentokone oli matkalla Moskovasta Pietariin.

Telegram-kanava VTSHK-OGPU kertoo, että lentokoneessa olisi ollut Prigozhinin lisäksi myös Wagnerin palkka-armeijan perustajaveteraani Dmitri Utkin.

One thought on “BBC: Prigozhin on kuollut lento-onnettomuudessa Venäjällä

  • 24.8.2023 at 21:27
    Permalink

    Kerrankin salaliittoteoria, jonka kanssa lännen globalistit tahi CIA & kumpp. ole kuin mato ongenkoukussa. Tänä päivänä onnettomuuteen ”syyllisiksi” voidaan lukea jokseenkin kaikki maailman suurimmat demokratian rakastelijat ja henkeen ja vereen puolustajt, sillä näinä sivistyksen huippuvuosina tekniset huippuosaamiset ja huippukoulutetut ”james bondit” ulottavat näppäräryytensä kaikkialle maailmassa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.