Demokraatin päätoimittaja haukkui Marinista uutisoineen viihdetoimituksen

SDP:N puoluelehden päätoimittaja Petri Korhonen haukkuu Seiskan toimituksen.

Päätoimittaja Korhonen haukkuu Twitterissä Seiskan uutisointia trikoopyllykuvia jakavaksi tirkistelybisnekseksi. Korhonen unohtaa, että Seiska on pääasiassa viihdelehti ja seuraa julkisuuden henkilöitä. Korhosen viittaama juttu on Sanna Marinista mikä on itse pyrkinyt aktiivisesti viihdelehtien kansiin ja eri viihteellisiin televisio-ohjelmiin.  Marin on omasta tahdostaan esiintynyt kymmenissä jos ei sadoissa viihdeartikkeleissa, Marin on julkisuuden henkilö, eikä se asia muutu poliittisella taustalla.

Petri Korhonen kirjoittaa Twitterissä seuraavasti:Seiska stalkkaa päättäjiä pahantahtoisia juoruja levittääkseen, tai saadakseen trikoopyllykuvia – joilla ei ole pienintäkään yhteiskunnallista merkitystä. Se, että HS ei toimi mielestäsi oikein, ei ole syy valkopestä rahanahnetta tirkistelybisnestä

Demokraatin päätoimittajalla ei ole ollut koskaan journalistin ohjeet mitenkään ohjaavatekijä.

Petri Korhonen työskenteli ennen Demokraatin päätoimittajaksi siirtymistään Seuran toimituksessa, missä ei tunnetusti journalistin ohjeista välitetä. Korhonen oli mukana kirjoittamassa juttua missä ei oikein mikään pitänyt paikkansa, kun seuran toimitukseen tehtiin oikaisuvaatimus ja annettiin vastine, kirjoitti Seuran toimitus vastineen täysin uusiksi. Eli vastine muokattiin ja siitä ei ilmoitettu vastineen kirjoittajalle mitään ja vastine julkaistiin. Täysin paikaansapitämätön artikkeli jäi julkiseksi ja Seuran toimituksen itsekirjoittama vastine löytyy yhä julkisena artikkelina Seuran sivuilta. Seuran ja Korhosen  moraalittomaan  toimintaan voit tutustua TÄSTÄ

 

3 thoughts on “Demokraatin päätoimittaja haukkui Marinista uutisoineen viihdetoimituksen

 • 30.7.2023 at 13:23
  Permalink

  Kimmo Sasi kommentoi aika osuvasti.
  Vasemmistolaisten kannattaisi olla pelko persiissä kun nyt kerran on sallittua yksityisviestienkin julkaiseminen.
  Tai eihän se sallittua ole vaan rikos, mutta siihen on kuitenkin menty.

  Reply
 • 30.7.2023 at 13:39
  Permalink

  niin nää kommarit,puniikit,viherpiiperöt ovat heti kiljumassa kun kerrotaan kuinka asiat on, kuinka voi noin alhaisilla ÄO saaneilla puniikeilla olla noin kirkas ääni? onkohan kromosoomit ##### piri-marin antoi jukisesti liiman nuuskijoiden lääppiä itseensä, kuvottavaa, kun oli vielä pääministeri,samaan aikaan iltapaskat kirjoitti että oli ansaitulla lomalla perheensä kanssa, näin toimii puniikkien äänitorvet. Korhonen on puniikkien marionetti nukke.

  Reply
 • 30.7.2023 at 22:56
  Permalink

  Tuo punikki on puna-ryssäisempi kuin bolsevikit 100-vuotta sitten. Ilmekin sen kertoo, ettei otsalohko ole kummoinen eli apinan raivolla mennään! Seisaka oli ennen humpuuki lehti. Mutta nyt valheellisen valtamedian aikana Seiskan luotettavuus on korkealla tasolla ohittaen ennen niin ikonisen Suomen kuvalehdenkin. Kun paskakin on löysää ei se kasassa pysy, mutta haju on sitäkin kovempi. Se, että homma haisee kauaksi. Ei takaa tuotteen laatua vaan tekee päinvastoin vastenmielisen vaikutuksen, sillä vulgääri valhe ja riena tuo mieleen Talvisodan tökeröt neukkujen propaganda lehtiset, jotka pommitusten ohessa pudotettiin kotirintamalle. Nyt nuo samat sepustukset ovat liki ainoata ”kauraa” jokapäiväisessä elämässä, sillä ”Moskovan Tiltut” ovat täällä omalla voitonriemuisella pärställään!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.