3 parasta vedonlyöntisovellusta jalkapalloveikkaukseen

Jalkapallovedonlyönti on äärimmäisen jännittävää ja nykypäivänä erilaisia sitä varten kehitettyjä sovelluksia on saatavilla paljon. Näiden mobiilisovellusten ansiosta sillä ei ole enää väliä oletko kotona, baarissa tai vaikkapa katsomassa kyseistä matsia, sillä voit lyödä vetoa mistä ja milloin hyvänsä. Sovelluksia on kuitenkin niin paljon, että parhaan valitseminen voi tuottaa vaikeuksia. Lue eteenpäin ja esittelemme sinulle meidän mielestämme kolme parasta jalkapallosovellusta.

 

Jalkapalloveikkaussovellusten lisäksi voimme hyödyntää vedonvälittäjä ja kasinobonuskoodit, joiden avulla voi saada lisäetuja ja esim. Pinnacle, josta kerromme tässä artikkelissa, tarjoaa sellaisia koodeja. Voi tarkistaa tällä hetkellä voimassa olevia koodeja täältä.

 

  1. Bet365 vedonlyöntisovellus

Aloitimme tutustumaan parhaisiin jalkapallosovelluksiin, joilla voi veikata ja ensimmäiseksi otimme kokeiluun  yhden markkinoiden suurimmista toimijoista. Se on Bet365. Bet365 sovellus mukailee ulkoasultaan selainversiota ja sovelluksen käyttöönotto onkin helppoa nettisivun käyttäjille. Kohteiden joukosta löydät laajan valikoiman jalkapallokohteita eri liigoista ja kilpailuista.

 

Livestriimin lisäksi voit seurata otteluiden kulkua Match Live -seurannan kautta. Se on tarjolla kaikille niille otteluille, joista on käynnissä live-veikkaus. Voit seurata pelin tapahtumia reaaliajassa ja seurata vetojesi etenemistä samalla kun matsi etenee. Osa otteluista tarjoaa cash out -ominaisuuden, jonka voit hyödyntää käyttämällä seurannan tarjoamaa reaaliaikaista dataa. Näin teet parhaan mahdollisen päätöksen.

 

Vedonrakentaja eli bet builder on toinen syy, miksi Bet365 sovellus valitaan yhä useammin jalkapallovedonlyöntiin. Voit lisätä kupongille useamman valinnan samasta pelistä ja kaiken kaikkiaan vedonlyöntivaihtoehtoja on jopa yli 150 kappaletta kaikista maailman merkityksellisimmistä liigoista. Asiakaspalvelu palvelee live-chatin avulla ja jono on lyhyt, joten voit ottaa rennosti ja nauttia jalkapallosta käyttämällä Bet365 sovellusta.

  1. Unibet vedonlyöntisovellus

 

Seuraavana parhaiden jalkapalloon keskittyneiden veikkaussovellusten esittelyssämme arvioimme Unibet vedonlyöntisovelluksen. Unibet on tullut markkinoille ryminällä. Sovelluksen nimi näkyykin jo monissa otteluissa ja tapahtumissa. Unibet mobiilisovellus on ladattavissa iOS:ille ja Androidille ja sen tarjonnasta löytyy laaja valikoima vedonlyönninkohteita eri liigoista ja kilpailuista ja lisäksi se tarjoaa hyvän livestriimin.

Niille vedonlyöjille, jotka haluavat lyödä vetoa ottelun aikana, Unibet on luonu erityisen liveveikkauksen, joka keskittyy ennen kaikkea juuri jalkapallokohteisiin. Livestriimi on kuitenkin se ominaisuus, joka erottaa Unibet -sovelluksen kilpailijoistaan. Sovellus tarjoaa usean jalkapallo-ottelun striimit päivässä ja katsomaan pääsee silloin, kun pelikassassa on rahaa tai pelaaja on asettanut vedon edellisten 24 tunnin aikana.

 

  1. Pinnacle vedonlyöntisovellus

Samalla tavalla kuin edelliset kaksi sovellusta, myös Pinnacle Sports -sovellus on saatavilla sekä Android-, että iOS-laitteille. Jalkapallo on sovelluksen suosituin laji ja heti sen avattuasi pääsetkin näkemään ajankohtaiset tiedot tulevien otteluiden vedonlyönnistä. Kuten muutkin parhaista jalkapalloveikkaussovelluksista, myös Pinnacle tarjoaa hyvän livevedon. Jalkapallosta on saatavilla paljon eri kohteita eri liigoista ja pääset niihin käsiksi klikkaamalla ”live now” -painiketta sovelluksessa.

 

Pinnacle sovellus tarjoaa kätevän hakuominaisuuden, jonka avulla voi löytää haluamasi ottelun helposti ilman turhaa skrollaamista. Talletukset ja kotiutukset käyvät näppärästi käyttämällä sovellusta ja saatkin rahat tilillesi yleensä jo heti saman tien. Saatavilla on useita maksutapoja kryptovaluutat mukaan lukien.

 

Kun haluat lyödä jalkapallosta vetoa mobiilissa, sinulla on kolme loistavaa vaihtoehtoa: Bet365, Unibet ja Pinnacle. Mikset kokeilisi sovelluksia seuraavan kerran, kun lyöt jalkapallosta vetoa, sillä niin löydät parhaiten mieluisan!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.