Näkökulma: Median ja äärivasemmiston hyökkäys sananvapautta ja demokratiaa vastaan

Suomen ”vapaa lehdistö” ja heidän liitto äärivasemmiston kanssa on asia mistä ei oikein uskalleta puhua. Mutta se olisi äärimmäisen tärkeä asia nostaa keskusteluun.

”Natsijahti” äärivasemmiston ja median toimesta on saanut piirteet mikä laittaa oikeasti huolestumaan median toiminnasta, aina kysytään ”kuka tätä maata johtaa”, nyt siihen on helppo vastata, media johtaa.   Median äärivasemmistolainen uutisointi Perussuomalaisten ”natsismista” laittaa hieromaan silmiään, aina ei meinaa uskoa mitä sinne mediaan kirjoitetaan, on pesukarhuja ja muuta lapsellista roskaa.

Median pitäisi olla vallanvahtikoira, nyt media suorittaa ajojahtiaan oikeustohallitusta kohtaan, vaalitulos ei miellyttänyt äärivasemmistolaista mediaa ja se näkyy medioiden etusivuilla. Suomesta on lähes kaikki muu uutisointi loppunut ja nyt kaivetaan ”tutkijoita” kommentoimaan milloin mitäkin natsinäkemystä ja on huomattava, että lähes kaikilla ”tutkijoilla” mitä media käyttää kommentoinnissa on yhteydet ääriliikkeisiin, eli äärivasemmistoon, tästäkin terveesti ajattelevan ihmisen pitäisi huolestua.

Onko enää mitään muuta kuin poliittista agendaa ajavat toimittajat? Agenda mediasta on tullut uusi normaali viimeistään nyt vaalien jälkeen.  Kuuluuko toimittajalla olla artikkelissansa poliittinen näkemys? Nämä ovat kysymyksiä mistä pitäisi julkisesti keskustella ja vakavasti. Poliittinen toimittaja vaarantaa koko demokratian ja poliittinen mediapooli vaarantaa koko yhteiskunnan.

Jos maamme kehitys nyt menee siihen, että poliitikkojen kaikki puheet kaivetaan historiasta esiin, kaventaa se poliitikkojen sananvapautta vakavalla tavalla. Ei voi olla niin, että ihminen laitetaan pelkäämään kirjoittamaan omaa mielipidettään someen tai minne tahansa. Media luo pelonilmapiiriä missä kukaan ei kohta uskalla kirjoittaa mitään, ei vitsillä, tai tosissaan. Halutaanko me suomalaiset pelonilmapiiri mielipiteidemme taakse?

Suomeen tarvitaan vapaa media, niin karulta kuin se kuulostaa niin meillä ei semmoista isossa mittakaavassa ole, vaikka sitä koitetaan kuinka jankuttaa ja uskotella. Jos suomeen saadaan vapaa ja poliittisista näkemyksistään irrallaan oleva media, pelastuu moni muukin asia kuin pelkkä sananvapaus. Mediasta tulee taas vallanvahtikoira huolimatta siitä onko meillä minkä värinen hallitus.

Median ei kuulu johtaa yhteiskuntaa, mutta median kuuluu olla vallanvahtikoira ilman poliittista agendaa.

-Juha Korhonen

3 thoughts on “Näkökulma: Median ja äärivasemmiston hyökkäys sananvapautta ja demokratiaa vastaan

 • 18.7.2023 at 14:21
  Permalink

  Juha: ”Median ei kuulu johtaa yhteiskuntaa, mutta median kuuluu olla vallanvahtikoira ilman poliittista agendaa.”

  Tavallaan median tulisi johtaa yhteiskuntaa parempaan tulevaisuuteen, harvoin valehtelu voi parempaan johtaa. Eikä median tule olla vallan tai minkään muun vahtikoira, vaan kertoa tapahtumista mahdollisimman selkeästi ilman esityslistaa ja ohjelmaluetteloa (ilman agendaa). Kansalaiset päättäköön itse, minkä hyväksyvät. Usean median ongelma on tässä; valehtelu on useimmiten miellyttävää valehtijalle ja kuulijalle, mutta totuus tapahtumista voi olla karua sanoa ja kuunnelle.

  Reply
 • 18.7.2023 at 16:01
  Permalink

  Kuka hyötyy nykykaltaisen poliittisen hämmingin aiheuttamisesta? Venäjä hyötyy ja tukee sekaannusta länsimaissa. Suomessa heillä on vuosikymmeniä ollut suomalaisia apureita lähinnä vasemmistosta ajamassa Venäjän etuja Suomessa. Esim Halonen, Tuomioja, Lipponen, Rönnholm, Suomi – Venäjä seura ym ym.

  Reply
 • 18.7.2023 at 21:50
  Permalink

  YLE ja iltapaskatko ovat Venäjän trolleja tai nykyvasemmisto, jota ei kiinnosta kuin nk. ”seksuaalivähemmistöt” ja tuon pervo porukan diktatuuri aina lasten avoimen raiskaamisen ”laillistamiseksi”. Mitä tulee mediaan. Se nimenomaan johtaa tätä maata ja päättää hallituksen kokoonpanosta ja ulkopolitiikasta aina matujen esteettömään pääsyyn maahan kaikilla eduilla ja diplomaattisella.koskemattomuudella. Valtamedia on vallan äänitorvi eikä sillä ole mitään tekoa tavallisen kansalaisen puolustamisella valtaa vastan. Päinvastoin. Kusettaminen, valehteleminen, kertomatta jättäminen. vääristelyja peitteleminen kuuluu sen tehtäviin terävimpänä kärkenä YLE, joka toimii parasiittina kansalta pakkoverottamalla riistetyillä rahoilla.Suomen valtamedia toimii lännen globalistien, NATO:n ja EU:N sekä lukuisten ylkansallisten (YK, WEF) epädemokraattisten järjestöjen pohjois-korealaisena ylistys alustana. Kertoen ”turhille syöjille” kaiken muun paitsi sen,. että TURHAT SYÖJÄT on tarkoitus murhata,koska ”ilmastonmuutos” ym. silkka valheellinen paska, jonka päämääränä on NWO eli yksi maailman hallitus, joka vastaa kiinalaista kommunistista valvontayhteiskuntaa 15 minuutin kapunkeineen ja globalistien mielenliikkeistä riippuvaa digitaalista rahaa. Joku Venäjän uhalla meuhkaaminen 20% suuruiselle kokonaisosuudelle koko maailman kuppikunnista on jokseenkin turhanpäiväisttä varsinkin tavallisille kansalaisille, joka ei tule olemaan kuin tykinruokaa lännen globalisteille aina aseteollisuutta myöten sodassa Venäjää vastaan. Ukraina on murhautettu Venäjä avusteusesti ja laitetrtu poimimann kuumat kastanjat USA:n ja NATO:n rikollisten puolesta välittämätää hevonpaskaa tavallisten ukrainalaisten hengestä ja terveydestä. Ukrainan tavallinen kansa ei ole sotarikollinen vaan ”persomnal treinerit” ovat kabineteissa ja korkeissa saleissa nauraa höröttämässä ja kaivamassa läskistä persettään samnalla kuin sovitaan kokonaisen maailman saattamisesta WWIII, jos vain aivan hullu ja sekopäinen sotahullu Putin viimeinkin poistaisi varmistimen ydinohjuksistaan. Kun maailmaa käristetään lännen maainterosvot ja jumalattomat itse ovat maanalaisissa kaupungeissaan, joita on rakennettu 70-vuotta veronmaksajien raholla, joiden ”paras” suoja ydinpommia vastaan on mennä pöydän alle sykkyrään ja laittaa silmänsä kiinni. Jotenkinn edellisestä mieleen tulee väistämätttä se naurettu Strutsi!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.