Reiner Fuellmich: Kansainvälinen oikeudenkäynti alkaa 5.2.2022 /Nurnberg-2 ? – Koronapandemia, pahin suunnitelmallinen rikos ihmisyyttä vastaan

Nykysuomi kertoi kuukausia sitten jutussa :

Koronasta poimittua: KORONAPANDEMIA, PAHIN SUUNNITELMALLINEN RIKOS IHMISYYTTÄ VASTAAN, miten Saksalainen asianajaja, tohtori Reiner Fuellmich järjestää prosessia kansainvälistä oikeudenkäyntiä varten koskien koronahuijausta, ja sen järkyttäviä maailmanlaajuisia seurauksia.

 

 

Tiedotustilaisuudessa 31.1.2022 Reiner Fuellmich yhdessä Viviane Fischerin kanssa ilmoittivat, että suuren valamiehistön käsittely alkaa 5.2.2022, jolloin otetaan ensiaskeleet kansainväliseen oikeudenkäynti-prosessiin.

Kyseisenä päivänä eli 5.2. esitellään julkisessa oikeudenkäynnissä kaikki todistusaineisto laajoine asiantuntija-lausuntoineen, ja tutkimuksineen suurelle valamiehistölle, joka koostuu 12 valamiehestä.

Kyse on näytösluonteisesta oikeudenkäynnistä, joka menetelmänä käytössä erittäin vakavissa rikoksissa.

Kyseisestä oikeudenkäynti näytöksestä voi tietenkin lisäksi seurata syytteitä samassa aiheessa, ja asiassa myös vanhaan oikeusjärjestelmään.

Lisäksi prosessi kokonaisuudessaan, saattaa aktivoida niitä tuomareita, jotka ovat olleet hiljaa tähän asti.

Muun muassa Lääketieteen professori, sisätautilääkäri, kardiologi tohtori Peter McCullogh on todennut, että koronassa on kyse globaalista bioterrorismista joka syötetty maailmanlaajuisesti ihmisille massa-psykoosin avulla.  Kyseinen toimintamallihan ei ole uusi juttu. Maailmanlaajuinen historia on sitä pullollaan.

Reiner Fuellmich on kansainvälisesti erittäin tunnettu juristi, jonka meriitteinä on lukemattomia kansainvälisiä, ja isoja oikeusprosesseja muun muassa korruptiota koskien. Ja hän on voittanut tiimeineen ne kaikki.

 

 

 

Lisätietoa koskien prosessia:

-Rapsodia.fi sivuilla suomennettuja Reiner Fuellmichin haastatteluja, sekä:

 • www.coronainvestigavecommittee.com
 • Facebook ja Telegram/Reiner Fuellmich
 • suora linkki videoon joka suomennettu koskien ilmoitusta oikeudenkäynnin alkamisesta:https://rapsodia.fi/oikeudenkaynti-alkaa-5-2-2022-reiner-fuellmich-2/

 

 

 

 

 

Lähde: Rapsodia.fi, Reiner Fuellmichin omat sivut

Kuva: Reiner Fuellmich-asianajotoimiston kuvakanta, kuvassa tohtori Reiner Fuellmich

 

 

5 thoughts on “Reiner Fuellmich: Kansainvälinen oikeudenkäynti alkaa 5.2.2022 /Nurnberg-2 ? – Koronapandemia, pahin suunnitelmallinen rikos ihmisyyttä vastaan

 • 14.3.2022 at 13:37
  Permalink

  tokentubesta löytyy suomennettuja istunto päiviä tässä prosessissa. myös mkr julkaisee niitä, sekä rapsodia.

  Reply
 • 6.4.2022 at 20:11
  Permalink

  haagissa alkanut ihmisoikeus oikeudenkäynti viimein korona huijausta ja id kortti asiaa koskien. syytteessä niin bill gatesit kuin muut kiusanhenget.
  morjan valitota vastaan myös norjassa kansalaisia nostanut syytteet korona huijauksessa.
  eikös tuo fuellmichin grand jury ole edennyt kanssa tuomio vaiheisiin…

  Reply
 • 23.4.2022 at 15:12
  Permalink

  Mikä lienee tilanne tässä prosessissa ?

  Reply
 • 22.5.2022 at 01:00
  Permalink

  Valhetta koko jupakka, ja jotkut vielä uskoo 🙂

  Reply
  • 23.5.2022 at 22:13
   Permalink

   Piikille siitä!

   Pilven päältä kaikki näyttää pahemmalta!!!

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.