Convoy Kanada 2022: Kanadan Rekka- mielenosoitus raivaa vapautta ja ihmisoikeuksia

Kun Kanadalainen rekkamies ajeli rajalle, ja esitti korona-passinsa, huuteli rajavartioston mies, että sitä ei tarvita.

Hän selitti rekkamiehelle, että heillä on tunnistimet joiden avulla voivat lukea puhelimia jo hyvissä ajoin ennen rajaa.

Rekkamiehelle tuli mitta täyteen. Nyt riitti.

 

Kanadassa, kuten Australiassa on kansalaisilla erittäin vaikeata korona-rajoitusten myötä. Tilanne on huomattavasti pahempi kuin Suomessa. Kanadassa ja Australiassa on ”keskitysleirejä”, joihin viedään niin rokotettuja kuin rokottamattomia kansalaisia karanteeniin, täydelliseen eristykseen mielivaltaiseksi ajaksi. Pienikin vahinko, ja virhe voi aiheuttaa tuhansien dollarien sakkoja. Valitusjärjestelmää ei ole, eli niin sanotusti virheitä tapahtuu sakottamisessa jatkuvasti.

Kanadassa on sakotettu rekkakuskeja mitä mielivaltaisemmista syistä, ja sakot ovat myös evänneet heidän ajolupiaan ja mahdollisuudestaan tehdä työtä.

Suomalainen rekkakuski joka asui Kanadan Winniepegissä, kertoi, että siellä lapset eivät saa mennä edes leikkipuistoon.(video: rapsodian sivuilla)

 

Syntyi Convoy Kanada 2022, rekka-mielenosoitus, joka haastaa Kanadan pääministeriä vastaamaan kansalaisille korona-mielivallasta, ja sen seurauksista.

Yli 50.000 rekkaa, ja erilaista ajoneuvoa ajoivat viime viikonloppuna Ottawaan osoittaakseen mieltään vaatien oikeuksia normaaliin, vapaaseen elämään. Valtamedia koetti antaa harhaanjohtavaa kuvaa kansalaisille pääministeri Trudeaun puheen tiimoilta, että kyseessä olisi ollut marginaalinen vähemmistö.

Näinhän tietenkään ei ollut.

Kansalaiset ympäri Kanadaa ovat rientäneet riemuissaan auttamaan rekkakuskeja, keräten heille varoja bensaan, öljyyn ja ruokaan. Teiden ritarit ovat keränneet teiden varteen  ihmisiä banderollien ja kannustuslaulujen kera.

Suomessa vähätellään samalla tavalla tilannetta korona-ilmiöiden suhteen, ja samalla kun Suomalaisille esitetään väitteitä siitä, että korona-rajoituksia purettaisiin, suunnittelee hallitus vastaavanlaista rajoitus-vyyhtiä  myös meille entistä tiukemmilla toimilla.(kts verkkomedia)

Luonnollisestikin Kanadan ja Australian mallit, veisivät kaikilta Suomalaisilta kaikki oikeudet vapaaseen normaaliin elämään.

 

 

Rapsodian sivuilla runsaasti suomennettua video-materiaalia  Kanadan rekkarallista haastatteluineen. Myös Suomalaisten kuskien haastatteluja.

 

 

 

Lähde: Rapsodia-rapsodia, verkkomedia, positv

Kuva: rapsodia-rapsodia.fi

 

One thought on “Convoy Kanada 2022: Kanadan Rekka- mielenosoitus raivaa vapautta ja ihmisoikeuksia

 • 2.2.2022 at 14:53
  Permalink

  Uskon, että lääkefirmat rahoittavat koronrokote hankkeita, raha puhuu!
  Toivottavasti suomalaiset pitäisivät huolta ihmisoikeuksistaan, koska mitä eu määrää seuraavaksi?
  Lehdistö on aivopessut hallituksen johdolla jo 2 vuotta kansalaisiaan, joten eiköhän jo riitä!
  Toivon jokaiselle ihmiselle ihmisoikeuksia sukupuolesta, rodusta, aatteista ja suuntautumisestaan huolimatta. Jokainen ihminen on laulun arvoinen, Veikko Lavinin sanoin!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.