CONVOY FINLAND 2022 HELSINGISSÄ 4.2.2022 ALKAEN KLO 18

Kanadan rekkaralli on saanut aikaan kansainvälisen kansannousun.

Ihmisillä on mitta täynnä kokeellisia rokotteita, joita tungetaan väkipakolla ihmisiin ympäri maailmaa järkyttävin seurauksin.

Kenen agendaa maailma tottelee ? Vai pitäisikö kysyä, keiden.

 

Great Reset on nk eliitin oma, ja tavalliselle ja rehelliselle elämänhaluiselle ihmiselle täysin käsittämätön toimintamalli.

Mottona on ” et omista mitään, ja olet onnellinen.”

Puhutaan eliitistä, joka ohjailee maailman rahavirtoja ja vetelee naruista politiikkaa (kts nykysuomi juttu: pahan valta). Kyseinen eliitti koostuu kourallisesta mahtirikkaita ihmisiä, jotka sukupolvesta toiseen, ovat toteuttaneet mitä sairaimman mielikuvituksensa tuotteliasta toimintamallia.

Ja jonka he ovat rehellisesti myöntäneet julkisesti. ja avoimesti jo vuosikymmenten ajan.

 

Pitääkö tässä kohtaa nipistää itseään. Pitää. Mutta se ei auta. Koronahulluus on toimintamalli, jolla tämä sekalainen seurakunta, ihan tosissaan aikoo vähentää maailman väestöä ja junailla se mielensä mukaisille raiteille.

Ihminen katsoo asioita useimmiten itsensä kautta. Tavallinen ja rehellinen ihminen, ei voi uskoa tai ymmärtää, miten sairas mieli toimii. Ennenkuin joutuu kohtaamaan sen omassa elämässään silmästä silmään.

 

Convoy Finland 2020, syntyi nopealla aikataululla Kanadan rekkarallin tueksi, ja kannustamana. Vastaava miekkari todentuu myös muualla Euroopassa, sekä Australiassa. Maailma on nyt yhtä tämän koronahuijauksen myötä, ja järjen on annettava voittaa.

 

Convoy Finland 2020 on perustettu yksittäisten ihmisten ideoimana. Vastuullisia, tavallisia Suomen kansalaisia, jotka ovat läheltä ja kaukaa seuranneet korona-mielivallan seurauksia. Niin terveydellisistä lähtökohdista, kuin toimeentuloa koskevista kokemuksista.

Levelin haastattelussa Niclas Rauma, joka on  yksi perustajäsenistä, ja  kertoo haastattelussa rekka-mielenosoituksen toiminnasta, ja ajatuksista sekä tunnelmista prosessin etenemisen myötä.

Huhujen mukaan poliisi on koettanut selvittää kuka, tai ketkä ovat perustamassa Convoy Finland 2020 mielenilmausta. Rauma toteaa leppoisasti, että sivustot Facebookissa sekä Telegrammissa, ovat olleet ihan julkisesti nähtävillä koko kansan kesken.

Niclas toteaa, että nyt mielenosoituksen pohjalle riittää yksinkertaisesti myös se tosiasia, että ei edes uskalla ajatella, mihin Suomi on menossa, jos korona-hulluuteen ei puututa. ”Nyt asialle on tehtävä jotakin”.

”Ihmiset haluavat muutoksen ja elämänsä takaisin !”

Mielenosoitus toteutetaan Niclaksen mukaan vastuullisesti; ”Tarkoituksena ei ole yllyttää ketään väkivaltaan tai vandalismiin”.

Pelkästään Facebookissa jäseniä Convoy Finland 2020 löytyy jo yli 15 000.

 

Haastatteluun linkki tästä:

https://rapsodia.fi/niclas-rauma-convoy-finland-2022-kansanliikkeesta-levelin-haastattelussa-2/

Verkkomedian sivuilta löytyy Annikan, eli myös yhden perustaja jäsenen haastattelu.

 

 

CONVOY FINLAND 2020 sivustot somessa: Facebook ja Telegram.

CONVOY FINLAND 2020 STARTTAA 4.2.2022 HELSINGISSÄ KLO 18.

 

 

Muita miekkareita tälle viikolle löytyy Sote-alan väen järjestämänä, Teatteri ja ilmaisutaidon poppoo kerääntyy Senaatintorille 3.2. ja ympäri maata avataan ravintoloita nälkäisille, ja janoisille 4.2.2022.

 

Verkkomedian päätoimittaja Janus Putkonen tukee ja kannustaa Convoy Finland 2020 joukkoja:

” Se talvisodan ihme on se meidän suurin henkinen voimavara. Ja se Kollaanjoen torjuntavoitto meidän pitää onnistua uusimaan vuonna 2022.”

 

 

 

Lähde : Rapsodia, Verkkomedia, Leveli, Tokentube

Kuva: Rapsodia

 

 

 

 

 

2 thoughts on “CONVOY FINLAND 2022 HELSINGISSÄ 4.2.2022 ALKAEN KLO 18

 • 3.2.2022 at 15:48
  Permalink

  Amerikan koronakriisi ja sodan lietsonta Venäjää vastaan on USA:n sisäpoliittinen ongelma: kun USA:n demarien ja heidän presidenttinsä kannataus on huimassa laskussa ja koko valtio on konkurssin partaalla kehitetään ongelma jonka varjolla saadaan sotatilalaki voimaan. Tämä kulminoituu uuden hyvin vaarallisen viruksen ilnaatumiseen ja venäläisten syyksi selitetyn atomiaseen laukaisuun Ukrainassa. Vähän samoilla linjoilla ovat Suomenkin demarit ja vihrät: sekasorto ja kulttuurivallankumous mallia Mao.

  Reply
 • 4.2.2022 at 10:59
  Permalink

  Kyllä on hölmöä porukkaa, ainut asia johon hallitus voisi vaikuttaa on polttoaineveron laskeminen. Muut mainitut mielenosoitus aiheet ovat kyllä ihan pöpilästä kotoisin.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.