Pelastetaan lapset – vetoaa lasten rokottamattomuuden puolesta

Pelastetaan lapset on lääkäreiden perustama kampanja lasten ja nuorten suojelemiseksi kokeellisilta geeniteknologisilta injektioilta.

Ryhmä Suomalaisia lääkäreitä on perustanut Pelastetaan lapset-kampanjan. Se on laatinut vetoomuksen lasten ja nuorten korona-rokotusten estämiseksi. Taustalla on arvio lasten vähäisestä rokotehyödystä suhteessa mahdollisiin riskeihin.

 

 

Sars-Cov 2 ja Covid- 19 – tautiin liittyvää tiedeaineistoa tutkittuamme, olemme erityisen huolissamme siitä, että nyt on alettu puhua myös lasten rokottamisesta. Lasten riski sairastua vakavaan korona-tautiin tai kuolla siihen, on erittäin vähäinen, joten rokotteella ei ole heille saavutettavissa hyötyä – ainoastaan haittoja.”

Vetoomus lasten ja nuorten korona-rokotusten estämiseksi alkaa edellämainitusti, jonka allekirjoitti 17 Suomalaista  terveydenhuollon ammattilaista. Allekirjoittaneista 16 on lääkäreitä,  ja yksi terveystaloustieteen tohtori.

Vetoomus on julkistettu 23.6.2021. Tämän jälkeen allekirjoittaneisiin, on yhtynyt jatkuvasti uusia terveydenhuollon asiantuntijoita.

 

www.pelastetaanlapset.fi

 

 

 

 

 

 

 

Teksti: Teija Kangaslampi

8 thoughts on “Pelastetaan lapset – vetoaa lasten rokottamattomuuden puolesta

 • 8.7.2021 at 19:14
  Permalink

  Eipä ollut iltauutissa asiasta Eikä ylenannissakaan näy vetoomuksesta mitään. Miksiköhän?

  Reply
  • 11.7.2021 at 21:07
   Permalink

   Lasten rokottamatta jättäminen pienentäisi globaalin lääkemafian erittäin tuottoisan rokoteliiketoiminnan voittoja. Tuon sisilialaisen mafian mallin mukaisesti organisoituneen suuren rikolliskoplan vaikutus ulottuu tarvittaessa myös meidän valtavalemediaammekin.

   Reply
  • 16.7.2021 at 15:33
   Permalink

   Kaikkia hörhövetoomuksia ei millään ehdi julkaista.

   Reply
 • 25.7.2021 at 22:33
  Permalink

  Todistusaineistoa sen puolesta, että korona on ennalta suunniteltu rikollinen projekti, laajamittainen bioterrori-isku koko ihmiskuntaa vastaan globaalin rikollisen ”eliitin” ja sen alajaoksen Medical Mafian taholta:
  https://www.orwell.city/2021/06/covid-19-is-caused-by-graphene-oxide.html?m=1
  Linnkki sisältää myös englanninkielisellä tekstityksellä varustetun videon.
  Seuraavassa on jonkin verran viimeistelyä kaipaava koneellinen käännös:

  ”Deep-L käännös
  Kiireellinen ilmoitus: COVID-19:n aiheuttaa grafeenioksidi, jota on tuotu elimistöön useilla eri tavoilla.
  25. KESÄKUUTA 2021
  Pin on Pinterest

  La Quinta Columna on tänään antanut kiireellisen ilmoituksen, jonka he toivovat saavuttavan mahdollisimman monet ihmiset, erityisesti terveys- ja oikeuspalveluiden parissa työskentelevät, sillä biostatisti Ricardo Delgado, tohtori José Luis Sevillano ja tutkijoiden ja professoreiden ryhmä, jonka kanssa he ovat tehneet tutkimuksiaan, ovat vahvistaneet grafeenioksidin nanohiukkasten läsnäolon rokotuspulloissa.

  Ohjelmassa nº63 ryhmä näytti joitakin kuvia suoritetuista analyyseistä, erityisesti optisen ja läpäisyelektronimikroskoopin avulla saaduista tuloksista, ja varasi muiden tekniikoiden tulokset tuleviin ohjelmiin. He ilmoittivat myös, että analyysit suorittaneet tutkijat julkaisevat pian virallisen raportin, joka perustuu kaikkiin suoritettuihin tekniikkoihin, joiden avulla voitiin määrittää grafeenioksidin läsnäolo.

  Orwell City on, kuten aina, kääntänyt La Quinta Columnan viestin ja tekstittänyt videon, jonka he jakoivat muutama tunti sitten virallisella Telegram-kanavallaan.

  Seuraavassa La Quinta Columna toimittaa teille tietoja, jotka ovat elintärkeitä terveydellenne, fyysiselle koskemattomuudellenne ja ympäristönne koskemattomuudelle.

  Käytössä olevat ja tällä hetkellä markkinoilla olevat maskit sisältävät grafeenioksidia. Ei vain ne, jotka vedettiin pois tuolloin, kuten tiedotusvälineet ilmoittivat, vaan myös sekä PCR- että antigeenitesteissä käytetyt pyyhkäisyt sisältävät grafeenioksidin nanohiukkasia.

  COVID-rokotteet kaikissa muunnelmissaan, AstraZeca, Pfizer, Moderna, Sinovac, Janssen, Johnson & Johnson jne. sisältävät myös huomattavan annoksen grafeenioksidinanohiukkasia. Tämä on käynyt ilmi niiden analysoinnista elektronimikroskopian ja spektroskopian avulla, joita maamme eri julkiset yliopistot ovat käyttäneet muiden tekniikoiden ohella.

  Influenssarokote sisälsi grafeenioksidin nanohiukkasia, ja myös uudet influenssarokotteet ja valmisteilla olevat uudet ja oletettavasti intranasaaliset COVID-rokotteet sisältävät valtavia annoksia grafeenioksidin nanohiukkasia. Grafeenioksidi on myrkyllinen aine, joka synnyttää elimistössä trombeja, grafeenioksidi on myrkyllinen aine, joka synnyttää veren hyytymistä. Grafeenioksidi aiheuttaa muutoksia immuunijärjestelmässä. Dekompensoimalla oksidatiivisen tasapainon suhteessa solunsalpaajavarastoihin. Jos grafeenioksidin annosta suurennetaan millä tahansa antotavalla, se aiheuttaa immuunijärjestelmän romahduksen ja sitä seuraavan sytokiinimyrskyn.

  Keuhkoihin kertynyt grafeenioksidi synnyttää molemminpuolisia keuhkokuumeja levittäytymällä tasaisesti keuhkorakkuloihin. Grafeenioksidi aiheuttaa metallisen maun. Ehkä tässä alkaa nyt olla järkeä. Hengitetty grafeenioksidi aiheuttaa limakalvotulehduksen ja siten makuaistin menetyksen ja hajun osittaisen tai täydellisen menetyksen.

  Grafeenioksidi saa voimakkaita magneettisia ominaisuuksia elimistön sisällä. Tämä on selitys magneettiselle ilmiölle, jonka miljardit ihmiset ympäri maailmaa ovat jo kokeneet grafeenioksidin eri antoreittien jälkeen. Niiden joukossa rokote.

  Lyhyesti sanottuna grafeenioksidi on oletettu SARS-CoV-2, oletettu uusi koronavirus, joka aiheutti ennen tautia nimeltä COVID-19. Näin ollen meillä ei ole koskaan ollut uuden koronaviruksen todellista eristämistä ja puhdistamista, kuten useimmat korkeimman tason ja eri maiden terveyslaitokset ovat myöntäneet, kun niitä on kuulusteltu asiasta. COVID-19-tauti on seurausta grafiinioksidin käyttöönotosta eri antoreittien kautta.

  Grafeenioksidi on erittäin voimakas ja vahva aerosoleissa, kuten väitetty SARS-CoV-2. Kuten kaikilla materiaaleilla, myös grafeenioksidilla on niin sanottu elektroninen absorptiokaista. Tämä tarkoittaa tiettyä taajuutta, jonka yläpuolella materiaali kiihtyy ja hapettuu hyvin nopeasti, jolloin tasapaino rikkoutuu myrkkyaineen lisääntyessä elimistössä luontaisia antioksidanttivarantojamme glutationia vastaan. Juuri tämä taajuuskaista säteilee uuden langattoman 5G-teknologian uusilla päästökaistoilla. Siksi näiden antennien käyttöönotto ei pysähtynyt pandemian aikana.

  Itse asiassa ne kuuluivat harvoihin palveluihin, joita ylläpidettiin, lukuun ottamatta valtion turvallisuusjoukkojen ja -joukkojen erityistä valvontaa näihin antenneihin. Epäilemme, että vuoden 2019 flunssanvastaisessa kampanjassa näissä pulloissa käytettiin grafeenioksidia, koska sitä käytettiin jo aiemmin adjuvanttina.

  Myöhemmillä 5G-teknologian kokeiluilla eri puolilla maailmaa COVID-19-tauti kehittyi ulkoisten sähkömagneettisten kenttien ja grafeenioksidin vuorovaikutuksessa nyt kehossaan. Muistakaa, että kaikki alkoi Wuhanista, ja tämä oli maailman ensimmäinen pilottinäytekaupunki, joka teki 5G-teknologiakokeilun marraskuun 2019 lopulla. Se on yhteensattuma tilassa ja ajassa.

  Sekä pangoliini- että lepakkokeittoversiot olivat vain häiritseviä elementtejä. Grafeenioksidin käyttöönoton tarkoitus on vielä hämärämpi kuin voisi kuvitella. Siksi teidän on enemmän kuin tarpeeksi omaksua tämä tieto ja ”nollata” se tieto, joka teillä on ollut tähän asti taudista korkeimmilta valtiollisilta instituutioilta, jotka kertovat väestölle, että sen on suojeltava itseään, ja jopa pakottavat heitä käyttämään sellaista, mikä mahdollisesti sairastuttaa heidät itse tautiin. Nyt kun tiedämme loogisesti, että taudin syy tai etiologinen tekijä on nimenomaan kemiallinen myrkky eikä biologinen tekijä, tiedämme, miten sitä voidaan lieventää: lisäämällä glutationitasoja. Glutationi on luonnollinen antioksidantti, jota on elimistössä varantona.

  Muutama yksityiskohta auttaa sinua ymmärtämään täydellisesti kaiken sen, mitä tiedotusvälineissä on kerrottu. Glutationi on lapsilla erittäin korkea. Siksi tauti ei juuri vaikuta lapsiväestöön. Glutationi laskee hyvin huomattavasti 65 vuoden iän jälkeen. Siksi COVID-19 on erityisen yleinen seniiliväestössä. Glutationi on erittäin korkealla tasolla intensiivisesti urheilevassa väestössä. Tämän vuoksi vain 0,22 prosentilla urheilijoista oli tauti.

  Ymmärrät nyt, miksi lukemattomat käytännön tutkimukset ovat osoittaneet, että hoito N-asetyylikysteiinillä (joka on glutationin esiaste elimistössä) tai suoraan annostellulla glutationilla paransi COVID-19-taudin hyvin nopeasti potilailla. Yksinkertaisesti ja yksinkertaisesti, koska glutationitasoja nostettiin selviytymään annetusta myrkkyaineesta, jota kutsutaan grafeenioksidiksi.

  La Quinta Columnan tekemä löytö on täysipainoinen valtion bioterrorismin hyökkäys, tai ainakin hallitusten myötävaikutuksella koko maailman väestöön kohdistuva hyökkäys, joka on nyt rikos ihmisyyttä vastaan.

  Siksi on ehdottoman tärkeää ja elintärkeää, että saatte tämän tiedon lääketieteellisen yhteisönne käyttöön. Yleislääkäreille, hoito- ja terveyspalveluille yleensä, mutta myös paikallisille ja alueellisille tiedotusvälineille ja lehdistölle sekä koko ympäristöllenne. La Quinta Columna arvioi, että kymmeniä tuhansia ihmisiä kuolee joka päivä. Pelkästään maassamme, kun he tekevät uuden ja tulevan 5G-teknologian kytkemisen päälle.

  Ottaen huomioon, että nyt ei ole vain vanhainkodeissa asuvia vanhuksia, joita rokotetaan tuossa influenssarokotteessa grafeenioksidilla, vaan, kuten tiedätte, suuri osa väestöstä on rokotettu, tai grafeenattu, asteittaisilla grafeenioksidiannoksilla.

  Keholla on luonnollinen kyky eliminoida tämä myrkky, minkä vuoksi he suosittelevat, että otatte enintään kolmasosan annoksesta vuodessa seuraavien vuosien aikana, jotta grafeeni pysyy kehossanne.

  Meillä on jokainen todiste siitä, mitä täällä on ilmennyt. Sillä välin kun oikeus yrittää toimia, ihmisiä työnnetään edelleen pohjattomalta jyrkänteeltä. Jos katsotte tätä audiovisuaalista materiaalia, ymmärrätte, että teitä on yli vuoden ajan petetty täysin ja naiivisti korkeimpien instituutioiden taholta. Vasta nyt ymmärrätte kaikki ne epäjohdonmukaisuudet, joita havaitsitte televisiouutisissa.

  Täydentääksesi tätä arvokasta tietoa voit käyttää https://www.laquintacolumna.net tai Telegram-kanavaamme: La Quinta Columna TV, jossa yli 100 000 ihmistä on jo tietoinen totuudesta eivätkä he ole osa sitä massiivista petosta, jonka kohteeksi he joutuivat. Pyydämme teitä tekemään tämän videon viraaliksi kaikkialla ympärillänne ja pysäyttämään meidät kaikki. Kohtalo, joka meitä odottaa ja joka on Agenda 20/30 -tiekartan hedelmä, riippuu vain meistä.

  Kiitos huomiostanne.

  -La Quinta Columna.”

  Reply
 • 28.7.2021 at 01:42
  Permalink

  Korona on massiivinen petos, jossa mediaa hyväksikäyttäen on ihmiset aivopesty rokotuksiin ja osaksi laajempaa kontrollointijärjestelmää, joka muistuttaa Ilmestyskirjan pedon merkkiä.

  Reply
  • 3.8.2021 at 19:06
   Permalink

   jos tuo todella on totta niin esitamme JULKISEN VETOOMUKSEN SUOMEN PUOLUSTUSVOIMILLE vauhdittaa pedofiili vyyhdin selvittamista krp ssa jossa on perati 2 kpl tutkijoita tutkimassa kymmenia tuhansia valokuvia. asiassa viitataa susanne paivarinnan ohjelmaan kristallihuumeet ja valtamedian uutisointiin menneina vuosina siita etta ulkomailta on vaadittu suomea tutkimaan kymmenia tuhansia valokuvia koskien pedofiileja. on annettu ymmartaa etta niissa kuvissa saattanee olla maamme isokenkaisia.

   Reply
 • 3.8.2021 at 21:10
  Permalink

  Missa on oululainen nuori nainen jonka isa, lautamies , kaytti hyvakseen ja nainen joutui synnyttamaan talle lapsen. nainen totesi , etta ei ole ainoa. aika janna etta naita juttuja on aika paljon oulussa.
  miten paljon uskontokuntia per lastensuojelu per kunnat on tutkittu ?
  eikos naissa ole paljon laittomia huostaanottoja ja hyvaksikayttoa missa on tiettyja uskonlahkoja ? ja sossut kuuluvat niihin ? eikos hameenlinna ole juuri sellainen ?

  Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.