Pelastetaan lapset – vetoaa lasten rokottamattomuuden puolesta

Pelastetaan lapset on lääkäreiden perustama kampanja lasten ja nuorten suojelemiseksi kokeellisilta geeniteknologisilta injektioilta.

Ryhmä Suomalaisia lääkäreitä on perustanut Pelastetaan lapset-kampanjan. Se on laatinut vetoomuksen lasten ja nuorten korona-rokotusten estämiseksi. Taustalla on arvio lasten vähäisestä rokotehyödystä suhteessa mahdollisiin riskeihin.

 

 

Sars-Cov 2 ja Covid- 19 – tautiin liittyvää tiedeaineistoa tutkittuamme, olemme erityisen huolissamme siitä, että nyt on alettu puhua myös lasten rokottamisesta. Lasten riski sairastua vakavaan korona-tautiin tai kuolla siihen, on erittäin vähäinen, joten rokotteella ei ole heille saavutettavissa hyötyä – ainoastaan haittoja.”

Vetoomus lasten ja nuorten korona-rokotusten estämiseksi alkaa edellämainitusti, jonka allekirjoitti 17 Suomalaista  terveydenhuollon ammattilaista. Allekirjoittaneista 16 on lääkäreitä,  ja yksi terveystaloustieteen tohtori.

Vetoomus on julkistettu 23.6.2021. Tämän jälkeen allekirjoittaneisiin, on yhtynyt jatkuvasti uusia terveydenhuollon asiantuntijoita.

 

www.pelastetaanlapset.fi

 

 

 

 

 

 

 

Teksti: Teija Kangaslampi

3 thoughts on “Pelastetaan lapset – vetoaa lasten rokottamattomuuden puolesta

 • 8.7.2021 at 19:14
  Permalink

  Eipä ollut iltauutissa asiasta Eikä ylenannissakaan näy vetoomuksesta mitään. Miksiköhän?

  Reply
  • 11.7.2021 at 21:07
   Permalink

   Lasten rokottamatta jättäminen pienentäisi globaalin lääkemafian erittäin tuottoisan rokoteliiketoiminnan voittoja. Tuon sisilialaisen mafian mallin mukaisesti organisoituneen suuren rikolliskoplan vaikutus ulottuu tarvittaessa myös meidän valtavalemediaammekin.

   Reply
  • 16.7.2021 at 15:33
   Permalink

   Kaikkia hörhövetoomuksia ei millään ehdi julkaista.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.