Nainen Mielenosoitusten takana

Viime aikoina on järjestetty monia mielenosoituksia Elpymispakettia ajatellen. Ensimmäiset mielenosoitukset sujuivat ikävästi ja esiintyi vakavaa poliisien kaltoinkohtelua mielenosoittajia kohtaan, mutta mielenosoituksia järjestäneen Vanessan mukaan viimeisimmät ovat sujuneet rauhallisissa ja leppoisissa tunnelmissa.

Ihmisillä on ollut mukavaa ja yhteishenki hieno. Ovathan ihmiset olleet kaikki samalla asialla, Suomen itsenäisyyden puolesta.

Haastattelussa Vanessa Olsen, nuori viehättävä nainen, monien mielenosoitusten takana.

 

Kuka on Vanessa ja millaisista mielenosoituksista on ollut kysymys?

”Olen Vanessa Olsen, Norjassa syntynyt ja Suomessa kasvanut moniyrittäjä ja ekonomi ja vallitsevan tilanteen pakottamana myös aktivisti.

Viimeisimmät mielenosoitukset, joita olen ollut mukana järjestämässä ovat olleet 11-12.5 # Kadulle ja ”Stop Elpymispaketti mielenilmaisut. Tavoitteenamme on ollut saada EU Elpymispaketille kansan äänestys. Sillä kansalaisaloite asiassa keräsi yli 57.000 ääntä vain muutamassa päivässä loppuvuodesta 2020. Lisäksi tavoitteemme on kaataa tuo paketti.

Suomessa rajoitustoimet ovat ajaneet ihmiset taloudellisesti, henkisesti, fyysisesti ahtaalle ja paketin hyväksyminen tarkoittaisi, että kuittaamme lapsillemme ikuisen velkavankeuden ja sinetöimme Suomen tulevaisuuden EU lipun alle.

On kummallista, että tätä asiaa ei ole voitu julkisesti ja avoimesti puida, vaan asiaa on kovin salamyhkäisesti ja yksipuolisesti keskusteltu mediassa antaen pakettia vastustaville äärioikeisto tai vastaavan leiman. Tässä linkki https://pelastusrahasto.fi/tietopaketti ,jossa tietoa siitä mihin mielipiteeni paketissa perustan.”

 

Mikä on mielenosoitusten teema: ihmisoikeudet ja elpymispaketti ?

”Omissa mielenosoituksissani emme ole ottaneet kantaa ihmisoikeuksiin vaan pysymme visusti kansanäänestyksen sekä paketin kaadon asialla. Poliisilta olemme toivoneet rauhanomaisia otteita sekä yhdenmukaisia sääntöjä verrattuna muihin mielenosoituksiin. Ja viimeisimmät mielenosoituksemme on todiste mielenosoittajien ja poliisien välien elpymisestä. Olemme pyrkineet toimimaan annettujen ohjeiden puitteissa ja näin poliisi on antanut meille rauhan ja luottamuksen toimintaamme. Yhteistyö on lopulta ollut mukavaa. On meidän kaikkien etu, että teemme yhteistyötä ja toiminta perustuu molemmin puoliseen luottamukseen. Tästä syystä viimeisimmät mielenosoitukset ovatkin sujuneet leppoisasti ja hyvässä hengessä.”

 

Teillä on ollut monenlaisia esiintyjiä ja puhujia tapahtumissanne?

”Meillä on ollut puhujina tavallisia kansalaisia, vaaliehdokkaita sekä aktivisteja. Tämän lisäksi olemme saaneet kuulla nuoria artisteja jotka laulavat mm yhteiskunnallisista asioista.”

Esimerkiksi : IIZEI, Matka, Youtube

 

Olette joutuneet kuuntelemaan ja lukemaan monenlaisia ikäviä ja jopa törkeitä mielipiteitä, mitä ajattelet tästä ?

”Kyllä, olen kuullut kaikki äärioikeisto, venäjän trolli ja salaliitto-jutut. En voi muuta kuin nauraa. Tuo on juuri salaliittoa; heitetään ajatus ilmaan ja ilman mitään perustetta. Me edustamme kansaa kaikista ikäluokista ja kaikista yhteiskuntaluokista ja se mikä meitä yhdistää, on selkeästi rakkaus omaa isänmaata sekä lähimmäisiämme kohtaan.”

 

Huomenna Elpymisrahasto päivänä Vanessa lupaa olla tutulla paikalla toivoen Suomelle parasta.

 

 

Haastattelussa: Vanessa Olsen

Haastattelu ja teksti: Teija Kangaslampi

Kuva: Vanessa Olsen kuva-albumi

3 thoughts on “Nainen Mielenosoitusten takana

 • 18.5.2021 at 07:18
  Permalink

  Valtamedian foliohattujournalismi pitää kaikkia natseina, jotka ovat isänmaallisia. Sanoma Oyn ja Ylen salaliittoteoreetikot ovat kyllä kovin harhaisia, kuten haastateltava antaa ymmärtää.. ja näinhän se on.

  Reply
 • 19.5.2021 at 05:57
  Permalink

  Voiko isänmaallinen olla muu kuin natsi? Eivät sionistit ole isänmaallisia, vaan näkevät Israelin ja juutalaiset suomalaisia ja Suomea parempina ja tärkeämpinä. He eivät myöskään piittaa etnisyyksistä, kuten nyt siis perussuomalaisten kohdalla, jotka ovat ilmoittaneet vastustavansa etnonationalismia.

  Reply
 • 22.5.2021 at 22:41
  Permalink

  Taas törmäsimme tosi asiaan, että se, joka nostaa pyllynsä löhö sohvansa ”muotista” ja lähtee omaa kuistiansa pidemmälle. EI OLE syntyperäinen suomalais- lammas vaan omaa vähintäinkin puoliverisen maineen, koska lähtee vaikuttamaan kulloisiinkin epäkohtiin ja suoranaisiin laittomuuksiin konkreettisella tavalla.

  Kaunis norski nainen, joka eroaa miljardilla tavalla umpityhmistä suomalais- ämmistä, jotka eivät ruotsalas -vastineidensa tapaan kuin taistellä märkänä oman ja samalla koko kotimaansa tuhon puolesta muuttamatta mieltään niin kauan kuin vain ääntä lähtee. Kunnes ”diversiteetti” ja ”laupeuden” veitsi on kurkun katkaissut!

  Tälle norjalaiselle naiselle, joka on ilmeisesti avioliittonsa kautta joutunut tulemaan tähän hulluinhuoneeseen. Kehoitan häntä pitämään ovea raollaan omaan syntymämaahansa, joka on sentään moneessa asiassa viisaampi kuin hölmölä!

  Älkääkä helvetissä raahakko vierasperäistä morsmaikkua Suomeen, sillä tämä maa on pilalla niin meille suomalaisille, jotka rakastamme maksaa kommunisti hallitukselle veroja ja tapattaa itsemme ja perheemme matujen puukkoihin raiskuuttamalla vielä lapsemmekin. Lopun irvokkuuden silaa poliittinen punikki poliisi, joka on jo aikaa sitten puolensa valinnut ryhtymällä EU-eliitin ja Davosin rosvokoplan rakkikoiraksi, joka sekin tullaan aikanaan lopettamaan isäntiensä toimesta!

  Katsokaa Ruotsia ja Ranskaa, jossa entisten sotilaiden ja veteraanien kimppuun karataan kun he huutavat: ”Talo palaa!!!”

  Suomi on vedetty ja tullaan vetämään velkapaketti innolla vessan pöntöstä alas pääministerimme keikaillessa jälleen kerran jonkun roskalehden kannessa kaipaillen villakoiria sänkynsä alle!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.