Painajaismainen Kultti paljastui uhrin kuoleman jälkeen – Elisan 15-vuoden helvetti – Kultti mistä vaietaan

Kohtuullisen hyvin menestynyt yrittäjä Elisa kuoli vuonna 2018, tämän jälkeen paljastui uskomaton kokonaisuus.

S***i orgioita, paatoksellista saarnaamista, ruumisarkussa makaamista, rahan lypsämistä satojatuhansia euroja jne. Kyllä olemme Suomessa vuonna 2021, tämä on karmea ja surullinen kokonaisuus. Elisan kuoleman jälkeen paljastui valtava määrä materiaalia, kultista mikä nauttii uskomatonta suojelua viranomaisten taholta.

Kultista on tehty ”dokumentti” missä haastatellaan Elisan lähipiiriä. Ohjelmassa kuullaan autenttisia  nauhoituksia saarnoista, otteita Elisan päiväkirjasta ja haastatellaan Elisan siskoa ja hyvää ystävää.

”Artikkeli” jatkuu ohjelman alapuolella

Olemme pyytäneet Valtakunnansyyttäjänvirastosta mediana kommentteja asiaan, vastauksena on täydellinen vaikeneminen. Mikä tietysti herättää toimituksessa lisää mielenkiintoa asian ympärillä. Poliisin kyseinalainen toiminta tässä asiassa herättää kysymyksiä ja tästä olisimme halunneet kommentit virastosta. Valtakunnansyyttäjänviraston ainakin teoriassa  pitäisi tutkia poliisin toimintaa jos jotain epäilyttävää toiminnassa ilmenee.

Elisan sairaassa kohtelussa ei ole enää mitään epäselvää ja sieltä on todisteet saatu, tulemme julkaisemaan lisää materiaalia kultin toiminnasta.
Dokumentin 2-osa tulossa..

Ohjelman voi katsoa myös: https://tokentube.net/v/3686005254/   

Juha Korhonen

16 thoughts on “Painajaismainen Kultti paljastui uhrin kuoleman jälkeen – Elisan 15-vuoden helvetti – Kultti mistä vaietaan

 • 6.1.2021 at 19:36
  Permalink

  Juutalais vapaamuurari kultti! Satanisteja hyvä kuin antavat goyim lampaille kunnolla länkää! Saatanan pahvi aivot!

  Sauli Niinistö on homo niinkuin halla Aho myös

  Reply
  • 18.4.2021 at 20:49
   Permalink

   Miten voi olla yhtä aikaa satanisti ja vapaamuurari? Vapaamuurarius kun edellyttää mun käsityksen mukaan vähintään korkeampaan voimaan uskomista. Ja mikä sulla on homoja vastaan? Oletko epävarma seksuaalisesta suuntautumisestasi?

   Reply
 • 8.1.2021 at 08:52
  Permalink

  Oletko sina huomannut senkin. Maistuiko heidan vinteli pas….e??????

  Reply
 • 10.2.2021 at 19:11
  Permalink

  Kuule Juha Ruohonen jos sua yhtään kiinnostaa tää kulttirituaalit niin kuule haista pitkä vittu mitä teit Elisalle sä et ole yhtään mitään kun pelkkä mielisairas oleva profeetta meidän maan päällä et yhtään mitään vetäisin sua turpaan kunnolla niin sitten näkisit kuka on todellinen jumala\profeetta toivottavasti menet elinkautiseen vankeuteen sun mielisairaista kultti rikoksista t:Pahin tuomiojumalasi

  Reply
 • 12.2.2021 at 12:18
  Permalink

  kiitos juha korhoselle oikeasta tutkivasta journalismista. poliisiin ei tässä maassa ole luottamista

  Reply
 • 19.2.2021 at 22:47
  Permalink

  valtakunnan syyttäjät ovat suojelleet vuosien ajan. poliisi ei tutki sellaista. miten se oulun oman isän ja lautamiehen insestin uhri muutama vuosi sitten sanoi: tapaus ei ole ainoa. suomi on pedofiilien ym luvattu maa.

  Reply
 • 19.2.2021 at 23:01
  Permalink

  poliisi on tunnetusti länsi uudella maalla korruptoitunut. poliisia ohjataan ihan muualta. sanotaanko vaikka näin: oulun isänsä insestin uhri eli tämä lautamies tapaus, totesi aikanaan: en ole ainoa.

  valitettavasti kavoniukset ovat ummistaneet monelle vastaavalle viranomaisten toiminnalle silmänsä ja erityisesti kun mukana on lastensuojelu.

  poliisiin ei todellakaan voi luottaa koska se toimii kuten valtakunnansyyttäjäT
  määräävät. suomi on pedofiilien luvattu maa.

  Reply
  • 19.2.2021 at 23:59
   Permalink

   rekisterit pitävät huolta siitä että ihmisistä voidaan tekaista mitä tahansa tietoa jotta totuudet eivät tule esiin viranomais koneistossa. illuusio puhtaasta ja korruptoitumattomasta suomesta on ajat sitten hälvennyt.

   jos länsi uudenmaan sosiaalityöntekijä toteaa: minun rikoksiani ei poliisi tutki ja
   espoon poliisi pyytää rikosilmoitukset lähettämään henkilölle joka länsi uudenmaan poliisin mukaan ei ole poliisi vaan eräs valtakoneistoa maisteleva niinkutsuttu iso P
   joka edustaa itseään myös muissa vastaavissa likaisissa jutuissa isosti ja kun länsi uudenmaan poliisin ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa tajutessaan että mitkä taustat asiassa ovat mukana jää juttu tutkimatta todisteista huolimatta.

   kenttä poliisi toimii mitä kirjaukset sanovat eli siellä ei varmuudella lue tosiasioita vaan jotakin sellaista aina joka asettaa uhrin täysin toiseen valoon.
   lyönpä vaikka vetoa että tässäkin jutussa kaikkien uhrien puhelimia kuunnellaan. ja vain siksi että virkarikokset eivät tule julki.

   onhan se mielenkiintoista että supo toimii ikäänkuin irrallaan poliisista. näin sen virkarikoksia niin kutsutusti ei kukaan tutki.

   Reply
 • 3.5.2021 at 07:55
  Permalink

  liittyykö tämä siihen samaan krp n tutkinnassa olevaan ”ketjuun” jossa pari poliisia tutkiin tuhansia valokuvia ym sisältävää aineistoa? rituaalimurhia ja raiskaamista.

  Reply
  • 9.6.2021 at 05:43
   Permalink

   Mikä homma? Löytyykö linkkejä?

   Reply
 • 6.7.2021 at 21:53
  Permalink

  Koska omaan nk blogiini ei tekstit tule julki, jatkan tanne..

  Kyse siis aiti etaiseksi erotettu blogista.

  Olen tavannut lapseni viimeksi 12.6 jolloin han ilmaisi haluavansa tulla laheisemme hautajaisiin. Ei saanut tulla.
  Ei ollut apua karajaoikeudesta eika sossusta.

  Lapsi nyt siis 13 vuotias.

  Viimeisen eli n pari viikkosa sitten olleen tapaamisemme isa peruutti eli ei tuonut lasta. Lapsi viety aamulla laakarille ja vain ollut nuhainen. Lapsi ei pienesta asiasta ole tulematta tapaamiselle, se on varmaa.
  Taman jalkeen ei olla tavattu.

  Isa pelaa bingoa asiassa taas kerran. Kyseinen auttavat sossut joka jarjestanyt tapaamisia lopetti hameenlinnassa joten isa laski etta alkaa heinakuu ja lomakuukausi eika mikaan asia etene.

  Asia on siis turhaan vireilla Hameenlinnan karajaoikeudessa. Perustuslakia ei noudateta edelleenkaan millaan muotoa asiassamme.

  Miten ihmeessa tama show on mahdollista ?

  Lapsen isan sisko tehtailee taas perattomia juttujaan ja vainoaa veljensa kera poliisikatyrin kanssa.

  Pikku Eeerika toimintamalli toteutuu asiassamme perusteellisesti. Silla sama kaavahan tassa on. Nainhan sossut suomessa toimivat, Sen vuoksi se lape hankekin perustettiin..

  Reply
 • 6.7.2021 at 22:46
  Permalink

  Mikakohan naita meidan oikeuslaitoksia oikein vaiva, kun perustuslakia ei noudateta ?
  Olen vaatinut Hameenlinnan karajaoikeutta seka Pirkanmaan karajaoikeutta noudattamaan asiassamme perustuslakia mutta pyynto menee kuuroille korville?

  Esittaisin nain julkisesti avoimen kysymyksen Jorma Kalskeeelle, etta mista syysta han on vaatinut minulle haviota 2015 oikeuslaitoksessa?
  Todistajansuojelu ohjelmaa kyseiselle todistajalle ei koskaan saatu vaan asia siirrettiin Rauman poliisille.
  Sielta tuli puutteellinen vstaus jonka varjolla asianajajani sivuutettiin asiassamme.

  Taman hoiteli valvontalautakunnasta viimein erotettu asianajaja.

  Vanhemman lapseni isahan on Jorma Kalskeelle tuttu. Kaviko mielessa, etta kyse on korruptiosta jos soittelee oikeuslaitoksiin vaatimaan eroa ihmiselle jota ei ole koskan tavannut tai edes puhunut taman kanssa ?

  Puhumattakaan mita todennakoisimmin todisteisiin tutustunut koska kauttaaltaanhan asiassamme on vain isien perattomat vaitteet lasten tiedoissa.
  Ei aidilta ole asille nk ennakkopaatoksille joita on nimissamme tehtailtu ???

  Oliko vain helppo ajatella etta tavallinen ihminen on helppo kohde ??

  Ennakkopaatokset jotka perustuvat oikeudettomiin prosesseihin, ei ole kovinkaan mittava ammattitaidon osoitus.

  Puhumattakaan lapsille ja aidille aiheutetusta karsimyksesta.

  Tama kirje sopii oikein hyvin muuten tanne Elisa kultti osastoon.

  Reply
 • 6.7.2021 at 23:00
  Permalink

  vanhemman lapsen isa kierratti lasta maailmalla aikanaan eri mittaisin matkoin. tamopereella eraan kerran oli tarve vieda hanta kiinaan. oli sars aika. isa sai pirkanmaan karajaoikeudesta minua kulematta paatoksen vieda lapsi kiinaan. matkasta valehdeltiin – yllatys yllatys- eri tahoille.
  kukaan ei vaivaudu tarkistamaan.
  paatosta pidettiin poydalla etten paassyt valittamaan, ennenkuin sain sen tiedoksi.muistutan etta ennen tata oli minusta isa esittanyt perattomia vaitteita vuosien ajan eri tahoille. taman kaltaisesta mahdollisuudesta en ollut tietoinen viela silloin. naita samoja perattomia vaitteita on kaytetty nuoremman lapseni suhteen.

  lapsi vietiin kiinaan isan ja taman uuden naisystavan kanssa. matka kesti reilusti toista kuukautta. he vaihtoivat paikkauntaa ja hotellia kerran viikossa. sain lapseen yhteyden vain pari kertaa s postilla josta ei ollut takeita oliko viestit lapselta.

  kun lapsi palasi oli naky jarkyttava. lapsen hiukset olivat palaneet eika lapsi ollut kaynyt pesulla koko matkan aikana.
  pesin kolmena paivana lapsen hiuksia. ne oli permanentattu likaisille hiuksille.

  isan uusi naisystava oli istuttavnut lapsen mukaan harva se paiva lapsen sohvalle kertoakseen minusta ”tottuuksia”. ihminen jonka olin tavannut ohimennen siten, etta tama istui autossa eika edes tervehtinyt.

  tama kiusanteko ei rittanyt vaan lasta oltiin ”esitelty” liikemiehille niin, etta lapsi kertoi joutuneensa riisuutumaan.

  meitahan ei tietenkaan uskottu kun asiaa koetettiin kertoa virkaa tekeville.

  eraan kerran isa vei lapsen etela-afrikkaan. en tajua miksi sinne piti vieda kun ei muutenkaan lapsen kanssa ollut kiinnostunut toimimaan. taas oli kyse jostakin esittelysta.
  lapsi oli joutunut olemaan tunteja yksin asunnossa ja piiloitunut kaappiin. isa juotti lapselle yskanlaaketta ”etta tama nukahtaisi”. isan royhkeydesta antaa kuvaa se, etta pullo oli mukana kun lapsi tuli kotiin. se sisalsi ooppiumia.

  mutta mita siita, eihan meita uskottu.

  kun reilu viikko sitten kysyin nuoremman lapseni isalta tekstarilla, kuuluiko han tahan samaan ”porukkaan”, en saanut vastausta. ilmoitin, etta jos han viela paivankin kiusaa lasta ja minua talla eristamisella, en enaa usko ettei han tee lapselle jotakin koska tama on kestanyt vuosia ja isa on estanyt kaikki tutkimukset ja selvitykset.

  isa ei vastannut viestiin sitten paivankaan jalkeen.

  mietinpa vain, etta jos isan sisko niin vahvasti on tassa vainon takana (olen tavannut muutaman kerran yhteiselamamme alussa hanet) ja raivostui aikanaan siita, etta olin hakenut apua hanen veljensa vakivaltaisuuteen luvaten tuhota minut sen vuoksi ja ryhtyi kaivelemaan naita vanhemman lapseni asioita kayttaen niita hameenlinnassa ja hangossa oivallisesti hyvakseen – niin miten pitkalel sisko voisi menna jos todella on hyvaksikaytosta kyse jota vahvasti epailen.

  ihmettelen, etta asiaa ei tutkita.

  olen ollut ytheydessa paijat-hameen erikoispoliisiin asiassa ja pytanyt asiassa tutkintaa.

  miksi asiaa ei tutkita ??? eiko olisi hyva jos olisin vaarassa.

  miten tama lapsen ja aidin eristaminen vain onnistuu edellen vaikka lapsi on ilmoittanut haluavansa tulla aidin luokse normaalisti.

  miksi hameenlinna ei lopeta tata isan sekoilua ???

  lapsi ei edelleenkaan saa puhua omsta puhelimestaan tai soittaa silla.

  Reply
 • 7.7.2021 at 09:53
  Permalink

  mielenterveys ongelma vaitteet ovat kulkeneet vanavedessa niin kauan kuin jaksan muistaa. vanhempi lapseni kaappauksensa jalkeen sai olla minuun lyhyesti yhteydessa ja ilmaisi etta ei tiennyt minulla olleen mielenterveys ongelmia.

  tata samaa manipuloini vaitetta on koetettu esittaa nuoremmalle lapselleni niin isansa kuin samaisten sossujen kautta hameenlinnassa.

  eli siis vanhemman lapseni isa joka ollut oikeuden maaraamassa pakkoterapiassa vakivaltaisuutensa vuoksi, istui paivittain monta tuntia vessassa lukien kafkan kirjaa josta loytaisi ihmisten kiusaamiskeinoja, eli totaalisessa illuusiossa ja harrasti perversioita – ja nuoremman lapseni isa jonka vakivaltaisuus on myos todettu – ovat diagnosoijiani. puhumattakaan nuoremman lapseni isan siskosta joka meni taysin sekaisin koska hain miehen vakivaltaisuuteen apua ja asia tuli niinsanotusti ilmi ja oli liian suuri hapea kyseiselle perhelle ja siskon uralle. tasta alkoi helvetti ja asioitteni kaivelu johon sittemmin osallistui vanhemman lapsen isa ja asianajaja.

  puhelinkuuntelukin on silla tolalla, etta jos satun hameenlinnan alueelle ja asiasta ollut puhetta puhelimessa, loytyy lahistolta takuuvarmasti siviiliauto ja sen lahelta nuoremman lapseni isan sisko. nain todistettavasti tapahtui mm viime syksyna. en ollut liikkeella yksin joten poliisin kaytos heratti kylla huomiota.

  sisko kuuluu virkansa puolesta myos tehtaviin joissa on vaikeuttanut tyon saantia. lansi uudellamaalla asuessani jouduin totaaliseen myllytykseen kun tyontantajat (ekstra-firmat) vaittivat, etta tyotodistukseni eivat ole minun !!!

  muistutan etta kaikki viralliset keskustelut on nauhoitettu ja taltioitu tuttaville ja erilaisille ihmisille eri puolelle suomea.

  muistutan etta hyksissa oli tarkoitus aloittaa 20.10.2015 avohoitojaksona aloitettava selvitysprosessi korkeimman oikeuden suojelemana, jossa piti selvittaa kaikki. tama oli minunkin toiveeni.
  se estettiin ! miksi, koska varmuudella oli tieto siita etta puhuin totta asiassamme ja nimenomaisesti tosiasioiden selvittaminen haluttiin estaa.

  nain siis mielivalta vuodesta toiseen jatkuu. minusta esitetaan kaikenlaista peratonta vaitetta ja tilanne jatkuu paikkakunntalta toiselle.

  jostain syysta sosiaalitoimi, joka voisi purkaa tilanteen koska tahansa, ei tahan ryhdy vaikka se olisi sen lainmukainen velvoite. perustuslakia ei tunneta eika sita miten lainsadantoa tulkitaan tai sen kanssa toimitaan. puhumattakaan terveesta moraalista.

  poliisi nakkelee niskojaan koska taustalla haaraa vaikutusvaltainen ihminen jonka vainon kohteeksi harva poliisi haluaa asiahan ja tilannehan riippuu esimiehesta eli siita miten esimies naihin asioihin suhtautuu.

  olen kaynyt ns tutkituttamassa paatani vuosien varrella. kommentit ovat:
  – harvinaisen tervejarkinen ihminen, en nae syyta tutkia taman enempaa jne.
  sen sijaan huoli on olut lapsistani ja tasta prosessista.

  hameenlinnan kaupunki totesi etta lapseni tapaamiset voitaisiin jarjestaa omalle paikkakunnalleni mutta oikeus on antanut maksumaarayksen hameenlinnaan.
  asianhan voi muuttaa. hameenlinnan tarvitsee vain pyytaa asiaa oikeudelta.
  miksi se sitten ei tee niin ?
  olisiko taustalla perattomat vaitteet oikeudelle jotka jatkuvat jotta virkarikokset eivat tule esiin ?

  vuosi on mennyt taman tapaamisasian merkeissa ja tilanne on sama mista lahdettiin. isa eristaa lasta aidista tehokkaasti. jo tama eristaminen pitaisi herattaa huomiota. miksi isa pelkaa etta lapsi ja aiti puhuisivat isasta ? miksi isa pelkaa, etta lapsi puhuu isan luona asumisestaan ?

  miksi lapsen sanomisia manipuloidaan jatkuvasti ? kukaan ei voi olla virkatehtavissa verbaalisesti niin yksinkertainen etta ei ymmarra kun lapsi sanoo haluavansa normaaleille tapaamisille aidin luokse – ja tama muutetaan ihan muuksi.

  Reply
 • 7.7.2021 at 10:13
  Permalink

  lape hanke on perustettu siksi etta : eron jalkeen lapsi riistetaan hyvalta vanhemmalta ja siirretaan useimmiten viela vakivaltaisen huostaanoton kautta ongelmaiselle vanhemmalle.
  kyse on siis toimintamallista jota sosiaalitoimet tietyilla paikkakunnilla erityisesti harjoittavat. lape hankkeen pitaisi ikaankuin auttaa asiassa. miten ?
  johtavat sosiaalityontekijat kayvat kylla hankkeen konsultaatiossa ja tyoryhmissa mutta palatessaan tehtaviinsa toteuttavat laitonta toimintamallia edelleen. tasta on hyvia huomioita niin asiantuntijoiden kuin omien havaintojeni suhteen vuosien varrella niin hameenlinnan kuin hangon osalta.
  hangossa on tilannetta paljon korjattu mutta kyseisten sosiaalityontekijoiden virheita ei ole oikottu. sekin on kasittaakseni laitonta. virheet tulee korjata.
  KYSE ON IHMISISTA ! ihmisten elamasta !

  lainsaadanto Suomessa on hyva, ongelmanahan on vain se etta sita ei noudateta.

  olen selvitellyt olosuhdeselvitys asiaani ja saanut kuulla, etta mina en saa tarkistaa selvitysta ennen oikeudelle antamista.
  miten se on mahdollista ?
  olen tasta asiasta ollut yhteydessa oikeuskansleriin ja karajaoikeuteen.

  varmaa on, etta lapseni asiassa ei todellakaan tulla tekamaan samaa oikeudetonta ja laitonta toimintamallia jatkossa. eli tulen vahvasti vastustamaan sellaista toimintamallia jossa taas kerran asiassamme lapsen ja minun tietoihin liitettaisiin valheita ja puutteellista informaatiota.

  muistutan edelleen lausunnosta jonka olen antanut jo vuosia sitten niin hankoon kuin hameenlinnaan ja tuonut selvitysta koskien tiedoksi virkaa tekeville.
  mitaan ei voida kirjata minun sanomananani (ei edes kirjoitettua) jota en itse ole allekirjoittanut todistettavasti.

  kyse on siis tavallisen aidin ja lapsen elamasta. vanhempi lapseni on jo niin manipuloitu etta hanen suhteensa olen toivoni heittanyt vuosia sitten.
  nuoremman suhteen en taisteluani lopeta.

  perustuslaki on hyvin selkea.
  se on linjaus jonka pitaisi ohjata kaikkea virkatoimintaa.

  valvotuille tapaamisille ei ole perusteita. se etta pidan lapseni puolia ja vaadin hanen oikeuksiaan, ei ole valvotun tapaamisen peruste.
  ja erityisesti koska nama valvotut tapaamiset ovat nyt tuettuja mutta toteutuvat kuin valvotut, olisi syyta jo valtionjohdon pohtia miten tamankaltainen jarjettomyys vain jatkuu.

  tapauksemme ei ole ainoa. se etta siita kirjoitan ja tuon sen esiin, voinee olla harvinaisempaa, mutta toimintamalli ei todellakaan ole mikaan poikkeus. naita tapauksia riittaa vuosien saatossa. pirkanmaan karajaoikeus lieneekin naiden tapausten ennakkopaatoksia tehtaileva taho. erityisesti aiteja koskien.

  Reply
 • 19.7.2021 at 17:33
  Permalink

  edelleen olen tavannut lapseni 12.6. viimeksi.
  onneksi olkoon juhani. suunnitelmasi ovat onnistuneet kafkan pohjalta taydellisesti sairaan suhdetoimintasi ja kummisetasi ansiosta.
  perustithan ihan oman vapaamuurari porukan jonka tuhon maaraa ei varmaankaan voi edes kuvitella.

  ja lisaa paljastuksia:
  asianajajani joka laittomasti sivuutettiin, omasi kollegan joka samaan aikaan kasittaakseni teki tyota sabotoidakseen asiaamme eli suomeksi sanottuna myi meidat: lapseni ja minut.
  han on nimittain itse kayttanyt naita meita vastaan oikeudettomia ennakkopaatoksia joten luonnollisestikin hanen pit varmistaa, etta emme voita.

  nain on toiminut kaikki ne asianajajat jotka ovat tahallisesti sossineet asiamme.

  naiden oikeudettomien ja laittomien ennakkopaatosten uhreja on satoja ellei jopa tuhansia lapsia suomessa !!!

  niin hameenlinnan kuin hangon sosiaalitoimien tapaukset tulisi avata vahintaan kahdenkymmenen vuoden ajalta, mielellaan vuodesta 2007 lahtien.
  vuodelta 2007 samassa rytakassa pitaisi tarkistaa myos kangasalan tapaukset ja hauhon.

  miten lapseni voi ? ei aavistustakaan. miten tama kaikki on mahdollista, etta isan asianajaja saa edelleen jatkaa virassaan ? ja erityisesti lapseni asianajajana vaikka on estanyt kaikki selvitykset ja sovittelut seka satuttanut lastani kaikilla valheellisilla ja laittomilla toimillaan vuosien ajan ???

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.