Painajaismainen Kultti paljastui uhrin kuoleman jälkeen – Elisan 15-vuoden helvetti – Kultti mistä vaietaan

Kohtuullisen hyvin menestynyt yrittäjä Elisa kuoli vuonna 2018, tämän jälkeen paljastui uskomaton kokonaisuus.

Seksi orgioita, paatoksellista saarnaamista, ruumisarkussa makaamista, rahan lypsämistä satojatuhansia euroja jne. Kyllä olemme Suomessa vuonna 2021, tämä on karmea ja surullinen kokonaisuus. Elisan kuoleman jälkeen paljastui valtava määrä materiaalia, kultista mikä nauttii uskomatonta suojelua viranomaisten taholta.

Kultista on tehty ”dokumentti” missä haastatellaan Elisan lähipiiriä. Ohjelmassa kuullaan autenttisia  nauhoituksia saarnoista, otteita Elisan päiväkirjasta ja haastatellaan Elisan siskoa ja hyvää ystävää.

”Artikkeli” jatkuu ohjelman alapuolella

Olemme pyytäneet Valtakunnansyyttäjänvirastosta mediana kommentteja asiaan, vastauksena on täydellinen vaikeneminen. Mikä tietysti herättää toimituksessa lisää mielenkiintoa asian ympärillä. Poliisin kyseinalainen toiminta tässä asiassa herättää kysymyksiä ja tästä olisimme halunneet kommentit virastosta. Valtakunnansyyttäjänviraston ainakin teoriassa  pitäisi tutkia poliisin toimintaa jos jotain epäilyttävää toiminnassa ilmenee.

Elisan sairaassa kohtelussa ei ole enää mitään epäselvää ja sieltä on todisteet saatu, tulemme julkaisemaan lisää materiaalia kultin toiminnasta.
Dokumentin 2-osa tulossa..

Ohjelman voi katsoa myös: https://tokentube.net/v/3686005254/   

Juha Korhonen

10 thoughts on “Painajaismainen Kultti paljastui uhrin kuoleman jälkeen – Elisan 15-vuoden helvetti – Kultti mistä vaietaan

 • 6.1.2021 at 19:36
  Permalink

  Juutalais vapaamuurari kultti! Satanisteja hyvä kuin antavat goyim lampaille kunnolla länkää! Saatanan pahvi aivot!

  Sauli Niinistö on homo niinkuin halla Aho myös

  Reply
  • 18.4.2021 at 20:49
   Permalink

   Miten voi olla yhtä aikaa satanisti ja vapaamuurari? Vapaamuurarius kun edellyttää mun käsityksen mukaan vähintään korkeampaan voimaan uskomista. Ja mikä sulla on homoja vastaan? Oletko epävarma seksuaalisesta suuntautumisestasi?

   Reply
 • 8.1.2021 at 08:52
  Permalink

  Oletko sina huomannut senkin. Maistuiko heidan vinteli pas….e??????

  Reply
 • 10.2.2021 at 19:11
  Permalink

  Kuule Juha Ruohonen jos sua yhtään kiinnostaa tää kulttirituaalit niin kuule haista pitkä vittu mitä teit Elisalle sä et ole yhtään mitään kun pelkkä mielisairas oleva profeetta meidän maan päällä et yhtään mitään vetäisin sua turpaan kunnolla niin sitten näkisit kuka on todellinen jumala\profeetta toivottavasti menet elinkautiseen vankeuteen sun mielisairaista kultti rikoksista t:Pahin tuomiojumalasi

  Reply
 • 12.2.2021 at 12:18
  Permalink

  kiitos juha korhoselle oikeasta tutkivasta journalismista. poliisiin ei tässä maassa ole luottamista

  Reply
 • 19.2.2021 at 22:47
  Permalink

  valtakunnan syyttäjät ovat suojelleet vuosien ajan. poliisi ei tutki sellaista. miten se oulun oman isän ja lautamiehen insestin uhri muutama vuosi sitten sanoi: tapaus ei ole ainoa. suomi on pedofiilien ym luvattu maa.

  Reply
 • 19.2.2021 at 23:01
  Permalink

  poliisi on tunnetusti länsi uudella maalla korruptoitunut. poliisia ohjataan ihan muualta. sanotaanko vaikka näin: oulun isänsä insestin uhri eli tämä lautamies tapaus, totesi aikanaan: en ole ainoa.

  valitettavasti kavoniukset ovat ummistaneet monelle vastaavalle viranomaisten toiminnalle silmänsä ja erityisesti kun mukana on lastensuojelu.

  poliisiin ei todellakaan voi luottaa koska se toimii kuten valtakunnansyyttäjäT
  määräävät. suomi on pedofiilien luvattu maa.

  Reply
  • 19.2.2021 at 23:59
   Permalink

   rekisterit pitävät huolta siitä että ihmisistä voidaan tekaista mitä tahansa tietoa jotta totuudet eivät tule esiin viranomais koneistossa. illuusio puhtaasta ja korruptoitumattomasta suomesta on ajat sitten hälvennyt.

   jos länsi uudenmaan sosiaalityöntekijä toteaa: minun rikoksiani ei poliisi tutki ja
   espoon poliisi pyytää rikosilmoitukset lähettämään henkilölle joka länsi uudenmaan poliisin mukaan ei ole poliisi vaan eräs valtakoneistoa maisteleva niinkutsuttu iso P
   joka edustaa itseään myös muissa vastaavissa likaisissa jutuissa isosti ja kun länsi uudenmaan poliisin ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa tajutessaan että mitkä taustat asiassa ovat mukana jää juttu tutkimatta todisteista huolimatta.

   kenttä poliisi toimii mitä kirjaukset sanovat eli siellä ei varmuudella lue tosiasioita vaan jotakin sellaista aina joka asettaa uhrin täysin toiseen valoon.
   lyönpä vaikka vetoa että tässäkin jutussa kaikkien uhrien puhelimia kuunnellaan. ja vain siksi että virkarikokset eivät tule julki.

   onhan se mielenkiintoista että supo toimii ikäänkuin irrallaan poliisista. näin sen virkarikoksia niin kutsutusti ei kukaan tutki.

   Reply
 • 3.5.2021 at 07:55
  Permalink

  liittyykö tämä siihen samaan krp n tutkinnassa olevaan ”ketjuun” jossa pari poliisia tutkiin tuhansia valokuvia ym sisältävää aineistoa? rituaalimurhia ja raiskaamista.

  Reply
  • 9.6.2021 at 05:43
   Permalink

   Mikä homma? Löytyykö linkkejä?

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.