Puolustusvoimat: Venäjä tekee Open Skies -tarkkailulennon Suomessa

Venäjä toteuttaa kiintiön mukaisen Open Skies -tarkkailulennon Suomessa 17. – 21. elokuuta 2020. Lento on Open Skies -sopimuksen mukainen.

Open Skies (Avoin taivas) on sopimus, jonka tavoitteena on edistää avoimuutta ja turvallisuutta Euroopassa. Sopimus mahdollistaa jäsenvaltioiden tarkkailu- ja kuvauslennot toistensa ilmatilassa ennalta laadittujen lentosuunnitelmien mukaisesti. Suomi liittyi sopimukseen helmikuussa 2003.

Koronaviruksesta johtuen ehtona maahan saapuvilla henkilöillä on todistus negatiivisesta COVID19 PCR-testituloksesta, joka on otettu aikaisintaan 72 tuntia ennen maahan saapumista. Suomeen saavuttaessa testi uusitaan Sotilaslääketieteen keskuksen toimenpitein, ja samalla testataan isäntäryhmään kuuluvat suomalaiset. Testin jälkeen molemmat ryhmät siirtyvät eristyksen kaltaisiin olosuhteisiin, kunnes testitulokset valmistuvat (noin 24 h).

Lähde: Puolustusvoimat

5 thoughts on “Puolustusvoimat: Venäjä tekee Open Skies -tarkkailulennon Suomessa

  • 17.8.2020 at 21:47
    Permalink

    Ryssät voisi hävittää maapallolta kokonaan, samalla kaikki neukkumyönteiset.

    Reply
  • 17.8.2020 at 22:43
    Permalink

    Tasapuolisuuden nimissä: Tervetuloa!

    Jos pitää valita ”ryssän” ja kehareiden välillä niin ennemmin ryssä kuin kehari. Tietysti on vielä tarjolla ruåtsalaiset miesoletetut sotilaat, jotka maalaavat kyntensä punaisiksi. Härre Gud!

    USA on sotinut v. 1990 lähtien joka maailman kulmalla öljyn perässä ja kaadellut hallituksia ”viemällä demokratiaa” eli käy pommittamassa maat paskaksi. Pyytää urakkatarjoukset amerikkalaisilta firmoilta maan ”jälleenrakentamiseksi”. Pystyttää nukkehallituksen ”vaalien” perusteella ja ampuu sikäläisiä terroristeja (oikeita ja vääriä). Lopulta kyllästyy koko hinnakseen touhuun ja lähtee lätkimään kesken kaiken USA.n kotimaan poliittisen paineen takia.
    Tästä seurauksena on pakolaisaalto Eurooppaan ja Suomeen, jossa hölmölän väki on onnesta soikeana täpinöissään kultapoikien saapumisesta meidän elätettäväksemme niin kauan kuin vain ”kuolleetkin” hengittävät” ja elävät ”kuolevat”.

    Reply
    • 18.8.2020 at 09:43
      Permalink

      Suomessa ei olisi somalin, somalia mikäli ryssät ei niitä olisi laittanut aikoinaan suomeen, eikö tunnukkin hyvältä?
      Entä jos neukku ottaisi suomen ja täyttäisi maamme minareeteilla kun koko neukkula on niitä täynnä, tuntusiko hyvltä kuunnella islamistien huutelua 7/24?
      Ismaistit ei kuulut suomeen eikä ryssät, nuo vei suomelta rakkaita alueita ja tappoi tuhansia suomalaisia ilman mitään syytä.
      Sukujuureni tulee Karjalasta ja minä en ikinä pidä ryssiä ihmisinä niin kauan kun elän.

      Reply
      • 18.8.2020 at 15:30
        Permalink

        Somalit olivat menossa Ruotsiin kaatuneesta NeUvostoliitosta, mutta SPR:n märkä perse ämmät riensivät sutena paikalle hamstrasivat silloiset riuku-pellet (nyt lihavia kuin syöttiläs -härät) Suomeen härskillä tavalla. Mm. silloinen presidentti vqarsin viisaalla (edes kerran) tavalla vastusti tätä erittäin jyrkästi sanomalla virkamielille, jotka ulisivat siitä metelistä, joka tästä nousisi. Koivisto vastasi tähän suunnilleen tavalla, että ”antaa metelöidä vaan, se lakkaa kun kestää aikansa”.

        Mutta SPR:n akat ja muut sosialisti ämmät kävivät kuumina mustaan lihaan ja loppu onkin paskaista historiaa Suomen kaikkinainesta syöksykierteestä.
        Niihin somaleihin vielä palatakseni. Kyseessä olivat Somalian silloista kommunistisen hallituksen eliittiä, joiden oli lähdettävä Neuvostoliitosta, jossa olivat tukijoisensa vieraana tai koulutettavina kommuniistisen Neuvotohallituksen toimesta. Mutta kun ”matto vedettiin jalkojen alta” kommunismin luhistuttua Neuvostoliitossa ei sompuilla ollut enää sijaa mihin päänsä kallistaa. Tämä taas kallisti lälitulevaisuuden jokaisen suomalaisen veronmaksajan kuormaa perin saatanallisella tavalla.

        Mitä tulee ryssän riistämään karjalaan petsamon ohella. Voin hyvin ymmärtää sen vastenmielisyyden tunteiden määrän, mikä ”iivanaan” kohdistuu kotiseutunsa menettäneiden karjalaisten taholta.
        Venäjän presidentti Boris Jeltsin (1931-2007) tarjosi presidentti Mauno Koivistolle ensimmäisellä valtiovierailullaan Suomeen Karjalan palauttamista takaisin suomalaisille. Koivisto kieltäytyi jyrkästi moisesta ajatuksesta. Todettakoon vielä, että presidentti Urho Kekkonen piti yllä asiaa Karjalan palautuksesta takaisin koko hänen valtakautensa ajan Neuvostoliiton kulloisillekin vallan kahvassa olleelle johtajalle.
        Tuloksena oli aina jyrkkä kieltäytyminen neuvostoliittolaisten taholta. Julkisuuteen nämä yritykset eivät koskaan tulleet, koska aihe oli arkaluontoinen eikä julkisuus olisi ainakaan auttaneet asiaa. Osa kansasta piti Kekkosta selkärsangattomana perseen nuolijana, mutta tässä asiassa nämä tahot eivät olisi voineet olla enempää väärässä!

        Reply
  • 18.8.2020 at 20:46
    Permalink

    Suomi ei ole poliittisesti itsenäinen ja puolueeton valtio, vaan poloinen, joka yrittää miellyttää kaikkia. Aikoinaan joku korkea-arvoinen jenkkiupseeri vieraili Suomessa ja totesi meidän olevan etnisesti liian homogeenisiä. Alkoi Suomen monikulttuuristaminen. Nyt jännitämme Valko-Venäjän tilannetta sormet ristissä ja luotamme siihen, että kun olemme tehneet kotiläksymme hyvin ja ainakin etelän suurkaupungit muistuttavat U. S. Armyn tavoin Tikkurilan värikarttaa, tulevat jenkit auttamaan meitä.

    Myös ilmavoimat ovat saaneet USA:n tavoin suuren roolin asevoimissa, kiitos ko. suurvaltaa syvästi ihailleen puolustusvoimien komentaja ”Charles Lindberghin”. Ehkä piankin saadaan tuta, ettei Suomi ole USA:n tavoin kahdelta puolelta meren ympäröimä valtio, jonka harjoittama suurvaltapolitiikka edellyttää vahvoja ilmavoimia.

    Vastaavasti yritetään säilyttää hyvät välit itänaapuriin, mikä valitettavasti tapahtuu myymällä maata strategisesti tärkeistä paikoista ja sallimalla suuren määrän venäläisiä asua ja työskennellä Suomessa.

    Minusta Suomelle paras turvallisuustae olisi ketään nöyristelemätön puolueettomuuspolitiikka. Emme ole anglosakseja emmekä slaaveja, vaan suomalaisia. Suomen soluttaminen eri etnisillä ryhmillä ei luo vakautta, vaan repii hajalle ja heikentää. Muuntuvatko vastaavasti arabi- tai Afrikan maat samalla tavalla monikulttuurisiksi, vai olemmeko me se yksinkertainen ja naiivi, joka antaa periksi, kunnes tuhoutuu?

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.