Reijo Tossavainen: Brysselistä häpeällinen neuvottelutulos

Ilmaiset ”elvytysrahat” ja EU:n tuleva budjetti nettona ovat Suomelle yhdeksän miljardia euroa. Summa on niin iso, että sen hahmottaminen ilman vertailevia esimerkkejä on vaikeaa. Siksi kerron, että yhdeksällä miljardilla eurolla saisi esimerkiksi 45.000 kpl 200.000 euron hintaisia asuntoja tai 450.000 kpl 20.000 euron hintaisia autoja! Nyt nuo asunnot ja autot jäävät saamatta, sillä nämä rahat menevät ulkomaalaisten taskuihin.
Pääministeri, muut ministerit ja hallitusta tukevat puolueet ovat ylistäneet Brysselissä neuvoteltuja ratkaisuja. Mielestäni lopputulema on Suomen ja suomalaisten kannalta kaikkea muuta kuin hyvä. Se on häpeällinen.
Eurooppaministeri Tytti Tuppurainen (sdp) vakuutti pari viikkoa sitten, että ”oma kansa ensin ajattelu on vahingollista”. Tuppuraisen näkemys toteutui Brysselin neuvotteluissa. Eikä vain Tuppuraisen, vaan koko hallituksen.
Mielestäni Suomen hallituksen ja sen ministereiden tulee toimia kaikissa tilanteissa Suomen ja suomalaisten parasta ajatellen. Muunlainen toiminta on epäisänmaallista ja edesvastuutonta.

5 thoughts on “Reijo Tossavainen: Brysselistä häpeällinen neuvottelutulos

 • 22.7.2020 at 12:24
  Permalink

  Asiaan liittyen (vaikkei alkuun siltä näytäkään):

  1.
  ”Juri Dmitrijevin havainto kangas­metsässä Karjalassa paljasti yli tuhannen suomalaisen joukko­haudan, ja ehkä juuri siksi häntä uhkaa tänään pitkä vankila­tuomio”
  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006578229.html

  2.
  ”No Bodies Found at Treblinka
  Engineer Richard Krege’s ”excavation” of the Treblinka concentration camp found no bodies, severely undercutting the claim that it was the site of 875,000 mass murders.”
  https://theamericanchronicle.blogspot.com/2014/01/no-bodies-found-at-treblinka.html

  Tapauksessa 1 vankilatuomio uhkaa, koska joukkohaudat paljastetaan. Tapaus 2, joka puolestaan osoittaa väitettyjen uhrien olevan kateissa, on puolestaan sellaista tietoa jonka julkistamisesta joutuu tuomituksi.

  ”Sixteen European countries and Israel have laws against Holocaust denial, the denial of the systematic genocidal killing of approximately six million Jews in Europe by Nazi Germany in the 1930s and 1940s”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Legality_of_Holocaust_denial

  Uhrien löytämisestä tiedottamisesta johtaa siis tuomioon tapauksessa 1, kun tapaus 2 kertoo siitä miten tuomio tulee jos ilmoittaa miten väitettyjä uhreja ei löydy väitetyltä paikalta tuota vajaata miljoonaa (media kylläkin joskus hehkutti kun muutaman kymmenen ihmisen jäänteet löydettiin – mietin vain, että suuruusluokka poikkeaa väitetystä kertaluokkia, ja mikähän heidänkin kohdalla oli sitten kuolinsyy).

  Mitä siis opimme?

  Ainakin sen, että valtaa pitävillä on oikeuslaitos hallussaan ja tuomiot jaetaan niille jotka heidän hegemoniaansa tavalla taikka toisella häiritsevät, kuten tuomalla esiin totuuden.

  Marin teki nyt vain sen mitä hänen pitikin tehdä ollakseen valtiaittensa reipas juoksutyttö.

  Reply
 • 22.7.2020 at 15:00
  Permalink

  Heh. On maamme köyhä ja siksi jää.. tämän kehitysmaahan orjakansa kyllä raataa otsansa hiessä, että muukalaisilla on leipää syodä.

  Reply
 • 22.7.2020 at 18:23
  Permalink

  Koska Marinilla tuntuu olevan avoin valtakirja allekirjoitella Suomen puolesta kaikenlaisia velkakirjoja, niin on ajan kysymys, milloin hän myy koko Suomen. Käytännössähän näin lienee tehty jo edellisellä vaalikaudella, koska taloksi asettuu tasaisena virtana kirjavaa sakkia kehitysmaista. Toisaalta, jos jonain päivänä kriittinen massa tajuaisi, että Marin toimi perustuslain vastaiseksi, voitaisiin kaupat ehkä laittomina purkaa.

  Reply
 • 22.7.2020 at 18:30
  Permalink

  Marin väittää, että Suomi on tosiasiallisesti osa ns. nuukaa nelikkoa, koska Suomen osuus saatiin putoamaan 2 mrd euroa. Emme siis saa takkiin 11 mrd, vaan ”vain” tuon 9 mrd! Eikö Marin tajua, että Suomen ei olisi pitänyt ottaa takkiin sentin senttiä, eikä jakaa vastikkeetonta rahaa Itä- ja Etelä-Euroopan mafiavaltioille tai tukea näiden Saksan ja Ranskan välistä kauppaa. Marinin kommentti kuulostaa lähinnä siltä kuin joku kehuisi maksaneensa vain kaksi ja ottaneensa yhden sen sijaan, että olisi höynähtänyt maksamaan kolme ja ottanut yhden.

  https://www.verkkouutiset.fi/sanna-marin-suomi-tosiasiallisesti-osa-nuukaa-nelikkoa/#908a40e1

  Reply
 • 22.7.2020 at 18:34
  Permalink

  Nyt Marin väittää, että Suomi oli tosiasiallisesti osa ns. nuukaa nelikkoa, koska takkiin tuli ”vain” tuo 9 mrd euroa, vaikka alun perin piti tulla 11 mrd. Hän siis onnistui pudottamaan Suomen nettoa 2 mrd:lla eurolla. Eikö Marin tajua, että takkiin ei olisi pitänyt tulla yhtään mitään, eikä vastikkeetonta rahaa jakaa sentin senttiä. Suomen ei kuulu tukea Itä- ja Etelä-Euroopan sekä Saksan ja Ranskan välistä kauppaa. Marinin kommentti kuulostaa vähän samalta kuin joku kehuisi maksaneensa kaksi ja ottaneensa yhden sen sijaan, että olisi höynähtänyt maksamaan kolme ja ottaneensa yhden.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.