Kaivaako Depp itselleen kuoppaa oikeusjutulla? Väkivaltainen suhde kaikkien syynissä

Johnny Depp oli eilen neljättä päivää oikeudenkäynnissä Lontoossa. Hän on haastanut The Sun -lehden kustantajan ja yhden lehden toimittajan oikeuteen kunnianloukkauksesta. Lehti kutsui Deppiä 27. huhtikuuta 2018 julkaistussa artikkelissa ”vaimonhakkaajaksi”.

Lehden ja jutun kirjoittajan mukaan artikkeli pitää paikkaansa.

Oikeudessa on tuotu esiin Deppin huumeiden ja alkoholinkäyttöä sekä niihin liittyviä muistikatkoksia. 57-vuotias Depp on ilmoittanut, ettei hän ole koskaan lyönyt naista, mutta tunnustanut, ettei hän muista kaikkia alkoholin ja huumeiden käytön aikaisia tapahtumia.

Todistajana Deppin väkivaltaisuudesta oikeudessa on hänen entinen vaimonsa, 34-vuotias Amber Heard. Neljä vuotta kestäneen suhteen aikana pariskunta oli kaksi vuotta naimisissa. Heard on tuonut oikeuden eteen14 avioeroa edeltävää riitatapausta.

Eilen oikeudessa kuultiin äänite, joka oli tallennettu kuukautta ennen Deppin ja Heardin avioeroa heinäkuussa 2016. Äänitteellä Depp pyytää vaimoaan viiltämään häntä puukolla. Vaimo kieltäytyy ja pyytää Deppiä olemaan viiltämättä itseään.

Äänitteen ohella oikeudessa on katsottu Heardin ottamia kuvia pariskunnan avioliiton ajalta. Yhdessä Depp makaa sammuneena sänkynsä vieressä ja kahdessa kuvassa pöydillä näkyy kokaiiniviivoja ja alkoholia.

Yhdessä kuvassa on töhritty peili, johon näyttää kirjoitetun mustalla: ”Hän on rakkauden alastomat reiät / peräaukko / itsestään / niin nykyaikainen / pehmeä.

”She’s loves naked holes
an anus of
herself
so modern
soft”

The Mirror -lehden mukaan Depp on kirjoittanut punaisella kuvassa oikealla näkyvän viestin ”I love you” verellään sen jälkeen, kun pariskunta riiteli vuokraamassaan talossa Australiassa. Talo oli vuokrattu vuonna 2015 The Pirates of the Caribbian -elokuvan kuvausten ajaksi. Deppin mukaan Heard heitti häntä pullolla, jolloin hänen sormenpäänsä vaurioitui niin, että haavasta paistoi luu. Heardin mukaan Depp oli itse vahingoittanut itseään.

Pariskunta jätti vuokra-asunnon lähtiessään huonoon kuntoon. Korjauksiin on arvioitu menneen 126,000 – 189,000 dollaria. Deppin mukaan Heard aiheutti suurimman osan huoneiston vaurioista.

Oikeudessa kuultiin myös Deppin puolustuksen käsittelyyn tuomia äänitteitä, joiden mukaan Heard oli lyönyt Deppiä useina eri ajankohtina.

Heardin todistelu seksuaalisesta hyväksikäytöstä käytiin suljetuin ovin. Lontoossa käytävään oikeudenkäyntiin on varattu aikaa kolme viikkoa.

Lähteet: Mirror (useita artikkeleita), Variety, ja muita lähteitä

Lue myös:

2 thoughts on “Kaivaako Depp itselleen kuoppaa oikeusjutulla? Väkivaltainen suhde kaikkien syynissä

 • 12.7.2020 at 09:57
  Permalink

  Paistaa melko ikävät asiat tästäkin läpi. Joko raaka totuus tai rahanahneus. Tällainen julkisuus vie roolit hautaan kävi miten kävi.

  Reply
  • 12.7.2020 at 12:12
   Permalink

   Huumeet, sekopäisyys ja pääsyy, suvakkius.
   Ei tainnut kestää kun Trump vain pysyy virassaan ja tulee 100% varmuudella jatkamaan myös tulevien vaalien jälkeenkin presidenttinä, joten kaikille suvakeille on edessä aina vain pahempia hetkiä luvassa.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.