Kaustisella henkirikos kesäkuussa, surmattu edelleen kateissa – kuvia

Esitutkinta Kaustisella 16. kesäkuuta kadonneen nuoren miehen kohtalosta on edennyt. Tutkinnassa on tullut esiin seikkoja, joiden perusteella poliisilla on vahvat epäilykset siitä, että kyseinen nuorimies on surmattu illalla 16.6. Rikoksesta todennäköisin syin epäiltynä on vangittuna kaksi Kaustisella asuvaa miestä.

Poliisi on tämän viikon aikana suorittanut maastoetsintöjä muun muassa vainajan jäännösten etsimiseen erikoistuneilla poliisikoirilla. Surmatun jäännöksiä ei ole löytynyt. Etsintöjä on suoritettu Kaustisen ja Vetelin kuntien alueilla.

Poliisi pyytää tietoa, missä alla oleva valokuva on otettu. Poliisi pitää varsin mahdollisena, että kyseinen valokuva on otettu 16-17.06. 2020 välisenä yönä, ja että kuvauspaikka liittyy surmatun kätkemiseen.

Ohessa on myös kaksi valokuvaa punaisesta Toyota Carina -merkkisestä henkilöautosta, joka on ollut vangittujen käytössä. Poliisi pyytää tietoa auton liikkeistä 16-17.06.2020 väliseltä ajalta.

Mahdolliset havainnot tai muut tiedot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisiasemalle tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.